kayarken 153 km gormus yazar8
profili

  • akıllı saatlerin bir boka yaramaması

    benim çok işime yarıyor. senin işine yaramaması senle ilgili bir durum, saatle ilgili değil. senin bu saatin sunduklarına ihtiyacın yok demek ki. benim işime yaradığına göre benim ihtiyacım var. olayları yargılamadan önce bakış açını bir kontrol et. kendi minicik daracık açından bakıyor olabilirsin.

  • 3 temmuz rezerv satışı yapılmayacak açıklaması

    eksi rezerv ile satış yapmak zaten pek olası değil. olmayanı satamazsın. borç alayım onu da satayım dersen o başka tabii. günü kurtar memleket batsın.

  • 15 haziran 2021 aşı kuyruğu

    hemşireler öğle tatili yapmamalı değil mi? eşek çünkü onlar.

    hızla eriyecek kuyruktur. bir aşı 15 saniye sürmüyor.

  • en berbat müzik enstrümanı sesi

    kesinlikle zurnadır.
    kulağa tecavüz eder.

  • 200 kişinin 35 bin lira borcunu ödeyen iki kadın

    sadece 200 kişiyi değil, bakkalı da kurtarmışlar.

  • cinsel devrim ateşini eskişehir'de yakıyoruz

    gayet medeni ilk entry'e, gayet seviyesiz 2. entry. türkiye'nin özeti. başka sözüm yok.

    2. enrty'deki kafalar yüzünden gerçekleşemeyecek devrimdir. eskişehir, güzelsin, güzel kal.

    seviyesiz çaylaklardan gelen lüzumsuz mesajlar üzerine edit: iş bu entry, yukarıdaki entry'ler editlenmeden önce, durum bu halde iken yazılmıştır.

  • google maps avrasya tüneli rezaleti

    gecenin 3'ünde hiç trafik yokken google maps açıp eve nasıl gidilir diye bakana müstahak olan rezalet.

    puan: 0/10

    edit: nöronlar meşgulse araba kullanmayacaksın. kafa, ev yolunu bulamayacak kadar başka yerdeyse, o dalgınlıkla hem kendi hem de başkalarının canını tehlikeye atarsın. araba kullanıyorsan nöronlar %100 o yolda olacak.

  • köpeksiz sokaklar istiyoruz

    bu başlığa daha önce yazmıştım ama bugün ikinci kere yazmamı gerektirecek bir hadise vuku buldu.

    sabahın erken saatleri, boğazda yüksek tempo koşuyorum. sağ taraftan bir köpek üstüme zıpladı. ben de elimle onu savuşturmaya çalışırken dengemi kaybedip iki dizimin üstüne yere kapaklandım. neyse ki tam orada bir temizlik görevlisi süpürge ile köpeği kovaladı. dizler kan revan, şiş içinde.

    bu hayvanları severim ama yerleri sokaklar değil. kulaklarını etiketleyip sokaklara saldığınız zaman görevinizi yerine getirmiş olmuyorsunuz sayın yetkililer. adam gibi bir eylem planı ile, bu hayvanları insanca yaşatacak şartları sağlamalısınız.

    edit: köpekleri tanımayanlar gerçekten yazmasın şu başlığın altına. yok sebepsiz yere saldırmazmış, yok evde koşacakmışım, yok dizlerin kanaması için 200km hızla gitmem gerekirmiş. öncellikle köpekler yaşadıkları bölgeyi sahiplenir ve oraya giren her şeyi tehdit algılarlar. bölgelerini korumak için saldırırlar. köpeklerin en fazla saldırma sebebi budur.

    burada yapılabilecek tek şey empati. siz empati yoksunu olduğunuz için, tek dileyebileceğim, sizin de başınıza gelmesi. amin.

    edit 2: bir çok mesaj aldım, öncellikle geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. son bir editle söylemek istediğimi yeniden tekrarlayayım. ben köpekler toplansın itlaf edilsin demiyorum. ya da barinaklara kapatılıp ölüme terk edilsin de demiyorum. milyonlarca vergi ödüyoruz. bu hayvancıklar neden dışarıda bu halde, ben bunu sorguluyorum. köpek iç güdüsel olarak saldırır. bu onun doğası. ben köpek bana niye saldırıyor kardeşim diye sorgulamıyorum. ısırsa neden ısırdı da demeyeceğim. siz daha neyi savunduğunuzun farkında değilsiniz. bu konuda kamu oyu oluşturmak gerekirken, daha büyük kötülük yapıp, bu günahsızların sokaklarda perişan olmalarına razısınız.