natalya tommiks texas julyet21
profili

  • muharrem ince

    "ben görevimi yaptım. bir oy inceye bir oy memlekete." diyen adamın nick altında 2020 yılından itibaren aktrol yazılmış.

    diğeri babala yayınından sonra "yurtdışındayım, amerika'da yaşıyorum dededen chp'liyiz, ailemle beraber 7 oyumuz ince"ye" diye yazmıştı... nick altına 2019 yılından itibaren aktrol yazılmış. birisi hatırlatınca silmiş entry'sini... çok bariz oldu demiş herhalde.

    fıkra bu kadar...

  • hulki cevizoğlu'nun akp'den mv aday adayı olması

    burada ironik olan ne biliyor musunuz?

    bu adam tam da meydanlarda bağırıp çağırdıkları cehape zihniyetiğ var ya hah işte onun vücut bulmuş hali. insan olsa hulki olurdu. akp tabanı bu insanları nasıl sindiriyor anlamak mümkün değil...

    kimleeeeer kimlerle beraber...

  • 6 mart 2023 doğu perinçek tweet'leri

    lan yine mi?

    amk 80 yaşına geldin bop eşbaşkanıyım diyen adamla yan yanasın. ülkeye 10 milyon yabancı gelmiş. senin vatandaşların bırak ev almayı kira ödeyemiyor hale gelmiş. yabancının kara parasına ülkenin namuslu vatandaşları köle durumuna getirilmiş ve sen hala ülkenin içişlerine amerikanın karışmasını engelleyemiyorsan öl amk öl. elli yıldır siyasettesin ayıp lan...

    bi sal bizi be...

  • genç kızılay başkan yardımcısının harika cv'si

    bir karikatürde dalga geçilmesi gereken ifadeleri adam ciddi ciddi cv diye yazmış. okula gidip gelirken en sevdiğim ayran simit alıp simitin son lokmasıyla ayranın son yudumunu aynı ana getirmekti diye yazaymış keşke.

    bitsin bu delilik yahu. ciğerimizi söktünüz kansızlar yeter yahu yeter.

  • 8 liralık içeceği turiste 40 liraya satan esnaf

    888 yazısı fiyat değil. içini kara kalemle dolduruyorsun.

    migros kutu kola fiyatı 9,95

    mekan turistik. bilemedim irfan...

  • kürtçe tabela önünde poz veren öğretmenler

    tam o esnada arkadan bir kaç afgan, paki bu arkadaşların götlerinin videosunu çekse tiktok'da paylaşsa ilk yardım edecek insanlar yine kürtler olacak onun farkında değiller.

    ülkenin her yanı arapça tabelalarla dolmuş ablalar hala 90'lar nefretinde. geri zekalılık yasaklanmalı. ciddiyim.

  • 29 kasım 2020 fatih altaylı'nın çıldırması

    seversin sevmezsin şu açıklamayı yapacak göt havuz medyasında bir bu adamda var. ikinci yok. bak bildiğin yok. sabaha kadar düşün ikinci isim çıkaramazsın.

    cüneyt özdemir gibi yavşakların kendine gazeteci dediği, acun ılıcalı ahlaksızların bu ülkeye ahlak sattığı yerde şu adamı fanusa koyup saklamalı. düşün seviyemiz o kadar dip durumda. hakket yazık olmuş ülkeye...

  • alevilerin köyünü asfaltlamayan belediye

    yol yoktur ama kesin cami yapılmıştır. böbreğini sat gir bu bahse.

    sünni paranoyaklığı bunu gerektirir çünkü. her zaman diyorum. bu ülkede türk laz kürt arap ermeni yoktur. sünniler ve diğerleri vardır diye. inanmıyorsan aç akp'nin oy dağılımını incele. en büyük kürt arap partisidir akp.

  • gelinlerini 8 yıl boyunca istismar eden kayınpeder

    kayınpederin ifadesinden:

    “eşim (vefat eden ilk eşinden bahsediyor) hastaydı. benimle ilişkiye gireceği zaman yanıma gelirdi. karanlıkta yattığım için bir gece yatağıma girenle ilişki yaşadım. eşimin olmadığını anlayınca, kim olduğunu sorunca, kendisinin a.l. (gelini) olduğunu söyledi. bu ilişki onun zoruyla üç-dört defa olmuştur. diğer gelinime bu ilişkiyi söyleyince, ‘beni bu işlere katma baba’ dedi. eşim öldükten sonra evden gideceğimi söyleyince, a.l. çocuğun benden olduğunu söyledi. ben yaptığım hatayı düzeltmeye çalıştım ancak elime yüzüme bulaştırdım. gelinim a.l’nin zorlamasıyla oldu.“

    götümle bile gülemedim şu ifadeye. avukatının hayal gücüne sıçayım.

    bir de ailem var, cezamı dışarıda çekmek istiyorum demiş. ulan ailene tecavüz ediyorsun diye dava edilmişsin zaten şerefsiz. 54 yıla şaşırdım yalan yok. yeterince zengin değil ya da tanıdığı yokmuş demek ki.

  • ülke esnafının dolandırıcı olması

    kapitalizmin ahlakı yoktur. son lafı daha çok kâr söyler.

    misal amazonun götü boklu bebek bezi sitesini batırmak için altı ay boyunca zararına satış yaptığını, üreticilere o siteye satmamaları için baskı yaptığını, stoklarını toptan satın aldığını en son dava açılıp büyük tazminat ödeyince sike sike o siteyi almak zorunda kaldığını hiçbir yerde duyamazsın. ya da birkenstockun amazon'da sahte satılan ürünlerine hiçbir yaptırımda bulunmamasını protesto etmek için amazon'a mal vermeyi kesme kararını duyamazsın.

    mcdonalds'ın ürünlerinde et kullanmadığının mahkeme kararıyla belgelenmesine rağmen reklam gücüyle hiçbir yerde haberini okuyamazsın hiçbir yaptırıma uğramadığını şaşkınlıkla izlersin.

    coca cola vb şirketlerin şeker lobisi vasıtasıyla çocuklarını nasıl zehirlediğini duyamazsın.

    hepsiburada'nın tekelleşmek adına daha küçük online firmaları batırmak için nasıl ucuza/zararına mal sattığını duymazsın. cep telefonun bozulduğunda/bozuk çıktığında kapı duvar. üç aylık telefonu duvara astım.

    hayır misal senin esnafın da çakal da doktorun çok mu ahlaklı? paran yoksa öl diyor. hele ki biraz ünlü olmasın. bir insana 100 bin bıçak parası isteyip veremeyince ameliyatı yapamam deyip ölüme terkedebilmek çok alçakça değil mi?
    yazın tarlada karpuz toplamaya giden doktor adayı arkadaş mezun olur olmaz şiveli konuşmasına bakmadan lordlar kamarasına geçti. bir havalar... ulen senin geçmişini biliyoruz havan kime? şurada tıp camiası ile ilgili bildiklerimi yazsam tıp okumaya başlarsın bu adamların eline düşmeyeyim diye.

    benim memurum işini bilir lafını da mı esnaf çıkardı? boğazda yalıda düğün yapan memura kaç kişi sordu gardaş sen hayırdır diye? yoo herkes gitti bileziğini dolarını takıp geldi müdürüyle daire başkanıyla kapıcısıyla.

    hangi avukata gitsem deri koltuk şaşalı ofisler mercedes bmw arabalar. baba ne yaptın da bu serveti edindin? bakıyorsun altında çalıştırdığı avukatlara vicdanlıysa asgari ücret. böyle de kansız. 65 yaşında dört karısını üst üste aynı apartmana oturtmuş avukat vardı. adamın çiftliğine gidiyorsun. teke tek kalınca kızının arkadaşına kur yapıyor yavşak. yaş yetmiş iş bitmemiş babada. belli bir camia içinde meşhurdur bilen bilir bu yavşağı.

    öğretmenlere gelelim. özel okullarda hocalara sigorta payı artı akbile çalışmasını yine eski bir öğretmen teklif ediyor utanmadan. senin ben vicdanını sikeyim. bir de meslektaş olacaksın.

    altmış yaşında market manavında sebze meyve dizen kuyumcu tanıdığım var. madem bu kadar çakaldı esnaf tayfası nasıl bu hale geldi bu adam? gramı olmuş 400. adam hiç satış yapmasa altınını tutsaydı yine zengindi şimdi.

    sen insan kalitenden haber ver bana. esnaf da aynı avukat da öğretmen de doktor da memur da. senin ortalaman kadar iyi senin ortalaman kadar kötü. ergen genellemelerinizi bırakın artık.

  • chp'nin gelecek ve deva partilerine destek kararı

    demokrasi neydi? demokrasi emekti.
    sizin gibi yavşakların bin yıl geçse de anlayamayacağı bir şey. demokrasiyi kendi padişahlığına ara yol zannedenlerin, anamın üstümde görsem orospuluk anamdadır diyenlerin, kula kulluk edenlerin, davaları uğruna! bin kat zenginleşenlerin anlayamayacağı bir kavram.

  • 21 aralık 2019 mansur yavaş'a soruşturma açılması

    bu ülkede gizli kamera, video kaydı, ses kaydı, banka hesap hareketleri ile adam indirme devri geçti. fetocu yöntemler bu ülkede sökmez artık allahın izniyle. montajlarınızı, kumpaslarınızı alın götünüze sokun. ulan bu ülkede insanlar kendi yazdığı kitaba yalan yazmışım dedi utanmadan da kabul edildi. kendini inkar etti resmen.

    neyi baz alıp, neyi kanıt olarak sunup da bu adamı yargılayacaksınız?

  • polise kafa tutan magandaların tutuklanması

    bununla mı mutlu olalım şimdi?

    1 biri yer pigmesi bu iki angutella önce bir kızın abisini darp ediyor.
    2 sonrasında polise mukavemet, fiziksel temas
    3 racon kes, horozlan
    4 sonra da götünü dönüp elini kolunu sallaya sallaya çık...

    bu kadar rezil duruma düştükten sonra koca polis teşkilatı da yakalayıversin iki tane hanzoyu... buna sevinmek koca polis teşkilatına hakarettir anlayan için...

  • mehmet akif fidan

    (bkz: öğretim üyesine had bildiren çiftçi dayı)

    tivitirdakini kaldırtmış sanırım... şu vidyodaki vatandaşmış... sana o sifatları veren üniversitelerin sıvalarını siksinler... yazık harcanan o sıvaya...

    niye mi?

    lan bir insan bu kadar bomboş ezber kalıp fikir bildirebilir mi arkadaş bak fikrin içeriğini geçtim hiç mi bilim insanlığının hocalık! yaptığın üniversitenin havası suyu üstüne geçmez. sokaktan geçen bin akpliye sor zaten bunu diyor. ezberlemişler gençler iş beğenmiyor diye. e yarrağım adama sormazlar mı girdiği her sınavda rezil dereceler alan rektör kızı gidip niye bir kafede garsonluğa başlamadı da zerre utanma olmadan babasının rektör olduğu üniversitede kendine kadro aldı. bak araştır zerre utanma olmadan milletin o kadar bedduasına rağmen okuldaki işine gidip geliyordur hala... ayşenur inanç o da senin gibi alnı secdeye değiyor.

    arkadaş böyle bir diyalog olabilir mi?

    - buğday kaç para biliyor musun?
    - bilmiyorum...

    - devlet kaç para tarıma destek veriyor?
    - ben mi veriyorum?

    -!dev bir üstten bakmayla! çıkar bi cep telefonunu
    - çiftçi dayı çıkarır.
    -ağız göz yamulur sessizlik...

    dayının sağlı sollu aparkatlarına fikrimi sordular söyledim! le bitiriş...

    tarihte bu kadar büyük göt oluş yakın zamanda yaşanmamıştır.

    senin fikrin yok hacı önce bunu bil. fikrin olması için bilgin olması gerekir. bomboş bir adamsın konuştuğun konuyla ilgili. ezberden konuşuyorsun...

    çiftçinin ve ilk adamın kendini ifade edişi türkçeyi konuşma şekli senden daha düzgün. şivesiz aksansız... o kadar kitap okuyup o türkçe! bilimden vazgeçtik şu dilinizi düzeltin yahu ayıptır...

    senden başka kimsenin okumadığı/okumayacağı makalelerle kendine devletten! keko bir iş bulmuşsun, hayatın boyunca bu millet seni vergileriyle yaşatacak sonra dönüp millete iş beğenmiyorlar diyeceksin. ayıp yahu... götüne güveniyorsan o cv'inle özel sektörde bir iş bul hadi... bak çaycı yapmazlar seni o cv ile... o kadar önemsiz o kadar siklenmemişsin ki cv'in de pimpon diye bir spor var. kendi üniversiten, arkadaşların dahil bir allah'ın kulu uyarmamış...

    nie yazdım? o çiftçiyle o kadar büyük bir ego o kadar büyük bir kendini beğenmişlikle konuşuyordun ki... kimsiniz siz arkadaş? o ağzı yüzü yamultmalar... ne yaptın da o ego kibir oluştu? dünyaya nasıl bir faydan var? ulan utançtan çiftçi dayı telefonu çıkardıktan sonra videoyu kapattım ben. 2 3 parçada izleyebildim. hala aynı bomboşlukla fikrimi sordular söyledim diyorsun.

    adını hatırlamıyorum. dünyayı ne kurtaracak demişler ustaya?

    dünyayı utanç kurtaracak demiş baba...

    siz de bu utanmazlığınızla ülkenin anasını sikiyorsunuz... yazık senden ders alacak gençlere...

  • 8 nisan 2019 cnn türk tweeti

    ahahahhaa
    ulan tarih sizi paçavra olarak yazacak samimiyetini siktiklerim... sor bakalım şu an ölmüş babası yetmiş küsür yaşında reise niye ağlıyormuş? başına bir iş geleceğinden mi korkmuştu o zaman?

  • 2 mart 2019 fenerbahçe çaykur rizespor maçı

    çaykur rizespor'un sırt reklamı istanbul airport

    bir ülkenin leşliğini bundan daha kısa anlatamazsınız.

  • istanbul başakşehirspor

    zeka çok önemli bir şey.

    ay ben bilidiyiyi gürmedim sıponsorlar arasında çog helıl olsın onnara diyen argadaşlar troll musunuz ciddi mi?
    ulan takımın sahibi reisin eş tarafından damat. adamlarda sırtta bildiğin köprü reklamı var. ön tarafta makro inşaat var vs...

    ciddi misiniz olum siz?

  • youtube'daki itici tuhaf ve irrite edici aile

    senin gibi babanın haysiyetini, ızdırabını sikeyim. lan insan sırf tık almak için şöyle bir mizansen kullanır mı? kaç para kazanıyorsun yavşak? çocukların da sana benzemiş zaten. fel fecirleri gitmiş, çocuk olmanın hiçbir sempatisi kalmamış yüzlerinde. ne çeşit bir yavşaksın lan sen? yok mu sana hiç dur diyen bir dostun akraban? karın ne diyor bu işe? ne hastalıklı bir ailesiniz lan siz? ızdırabınızı sikeyim sizin...

  • 15'lik kıza hayır demem

    herif bütün kusmuş. en azından laga luga yapmamış. 12 13 yaşında onun bunun altına yatarsınız. biz 15'e kadar bekliyoruz hiç olmazsa...

    en azından ağzındaki baklayı çıkarmış. yaşı 50 ya da 60 kime sorsanız 15'lik kıza hayır demez. o yüzden amk öcü görmüş gibi birbirinin kızlarını, karılarını saklamaları... kafamda taşlar oturdu yeminle. adamlar kendi içinde tutarlı en azından...

  • süperlig izlemenin senelik 960 tl olması

    ozellikle beş kuruşum gitmesin diye futbolla tüm ilgimi kesip belgesellere başladım. şu an 2. dünya savaşı uzmanıyım cephe cephe.
    o değil de severdim ben lan şu mereti ama her alışkanlık gibi zarar verdiğini görünce yavaş yavaş azaltmak mümkünse bırakmak lazım. yoksa kuru fasülye pilav üstüne ince belli bardakta çay cügara adamıydım fular benim neyime...
    başında tüpçünün olduğu dünyanın en sikik spor organizasyonlarından birine 960 tl mi? hasssssiktirin oradan... fakire fukaraya dağıtırım en olmadı rakı masasında ezerim... barzo heriflerin karıları ferrariye binecek diye... bak yine hassiktir diyesim geldi...