magdur kurbaga11
profili

  • rusya ukrayna savaşı

    rusların özel operasyon sırasında sıfır kayıp verdiği kanıtlandı, allah kitap çarpsın. ukrayna sivilleri öldürüyor ekmek musaf çarpsın ahan da herkes biliyor.
    zelensky kukla işte rusya haklı bunu bilmeyen duymayan kaldı mı?
    ukrayna rusya’ya saldıracaktı işte bu gerçeği nasıl göz ardı edersiniz? bunu yeni doğmuş çocuk bile biliyor.

    konu savas olmasa çok eğlenceli başlık arada girip gülüyor insan.
    rustaparlar diyen arkadaşlara kızardım ama başka türlü açıklanamaz bu durum.

    ayna 52.7-44.1
    “rabbiniz rusları kendi nurundan yarattı”
    ukr 21.5-40.7
    “kutsal rusya federasyonu hayatta hep iyi niyetinden kaybediyor”

    ulan ne kafalar var, yazdıkları dogru bile olsa tarafsız bir kanıt sunmadan kendinden emin şekilde buna inan kimselere sadece dinlerde rastlanıyor.
    sunu da eklemeden geçemeyeceğim, rus vatandaşı olup rus askerlerini ve savaşı destekleyenleri anlarım sonuçta ailen gibidir kötü bir sey de yapsa savunmaya çalışır, sahip çıkarsın. siz niye aklamaya çalışıyorsunuz rusya’nın yaptıklarını size ne oluyor la?

  • tunç soyer'in işe aldığı 15 kişinin pkk'lı çıkması

    pkk bağlantısı dediği nedir tam olarak? hüküm mü giymişler? eyleme mi katılmışlar? varsa öyle bir şey bu adamlar niye dısarda?

    biraz fanteziyle buradaki her muhalifi bir terör örgütüyle ilişkilendirebilirsiniz.

  • hem evrim teorisine hem yaratıcıya inanmak

    müslüman yetismis bünyeleri saskinliga ugratir.
    sene 90 larin sonu icq cevremde yeni kesfedilmis, manyak gibi sabahlara kadar insanlarla yazisiyoruz. coldwater10 adli bir kullanici ile yazisiyorum kendisi denizliden.
    bende o dönem müslümanlik tavan yapmis, konu bir sekilde evrim teorisine geliyor.

    hayatimda ilk kez bir insan bana evrim teorisini anlatiyor. o zamana kadar yasadigim cevredeki insanlarla da konusuyorduk evrim teorisini ama körler sagirlar birbirini agirliyordu. herkes evrim teorisinin ne kadar yanlis oldugundan yaraticinin ne kadar muhtesem oldugundan yana olunca beyinde gram gelisme olmuyordu tabi.

    neyse bu insan ilk defa bana evrim teorisinin ne oldugunu güzel güzel anlatti. ben kendisine "evrim teorisi allah'i inkar ediyor kafir misin??!!" gibi malca cikislar da yapsam sakin bir sekilde ikisinin de ayni anda olmamasi icin ortada bir sebep olmadigini acikladi. kendisine burdan tesekkür ediyorum o ufacik kivilcim sonra bildigin aydinlanmaya yol acti bende.

    bu arada evet kendisi ne kadar nazik bir sekilde allah'la celismez dese de burdaki arkadaslarin da belirttigi gibi "evrim teorisi dinle celisir ama yaraticiyla celismeyebilir" diyebilirim.

  • izmir'de tinercinin tinerle yakılması

    cocukluk arkadasim vardi adi osman diyelim. ben semtten tasindim uzun süre görüsmedik, seneler sonra gördügümde cenesinin altindan göbegine kadar yanik izi vardi. sordugumda o siralarda calistigi mobilyacida yangin ciktigini ve orda oldugunu söyledi. ayni gün baska bir ortak arkadasimiza denk geldim, osman'in hikayesinin öyle olmadigini, sürekli tiner kullandigini ve baskalariyla tartistigi sirada yakildigini anlatti.

    aradan yillar gecti yine, osman bu sefer haberlere cikti. bakirköy'de haplanip 3 kisi para istemisler bir adamdan. adam parayi vermis, bunlar daha da parasi vardir diye üstüne gitmisler(detaylari tam hatirlamiyorum). adami bicaklayip öldürmüsler.

    siz humanist takilabilirsiniz, ben de tinercilerle, madde bagimlilariyla kötü olmamaya bakiyorum ama bu insanlarin beyni normal insanlar gibi islemiyor. karnini doyurdugunuz, güvendiginiz bu insanlara karsi dikkatli olmakta fayda var. bazi önyargilar hayatinizi kurtarabilir.

  • aldatan karısını ifşa eden koca

    yapacagin sey bosanmak, baska yapmani gerektirecek bir sey yok.
    bu sekilde ifsa etmesi kendi acisindan hincini almak icin dogru olabilir ama düsündügünü iddia ettigi cocuk icin hos olmamis.

    yalniz adamdaki rahatliga bak, ben evimde öyle dönüp yatamiyorum götümü.

  • üzmeden kız terk etme yolları

    inin evladim su kaf dagindan cidden. evet terkettiginde üzülecektir belki aglayacaktir ama üzmeden süründüre süründüre ayrilmaya calismaniz daha da yipratacaktir kendini.

    kendinden sogutma: senelerdir berabersiniz, ayrilmayi kafaya takmissiniz ve mesafe birakirsaniz soguyup kolayca ayrilacaginizi düsünüyorsunuz. o is öyle kolay degil yani kiz önce günlerce, haftalarca kendi kendini yiyecek "biri mi var, beni sevmiyor mu?" gibi sorularla tabii sizin götünüz dürüstce konusup ayrilmayi yemedigi icin "yok canim olur mu öyle sey aa vaktim yok mesgulum" falan diyip kizi iyice delirteceksiniz.

    nefret ettirmek: diyelim aldatip kendinizden nefret ettireceksiniz ya da büyük bir yalaninizi ortaya cikartip. bunu o insana yapmaya hakkiniz var mi? aldatilma psikolojisi savas psikolojisi ile kiyaslanirken hem de. hayir baska nasil nefret ettirmek istiyorsunuz? sümügünüzü falan mi yiyeceksiniz, kötü mü davranacaksiniz kendisine? siz nasil insanlarsiniz aq.

    sözde üzmeden terketme yollari hep benzer yere cikiyor "götüm yemiyor aslinda dürüst olmaya ve tamamen üzmemek adina nasil bir manyak oldugumu anlayamayip aci cekmesini izlemek istiyorum."

    sadist misiniz lan siz?

  • kadın orgazmı

    kadinin orgazmi icin konusmaya üsenen mallar sonra "türk kizi odun gibi yatiyor" diye aglasiyorlar. kadin sanki 3 lü salto istemis amk konus iste.

    edit: (bkz: #76946342) bu da amme hizmeti.

  • saat sabah 9'a vize koyan yavşak hoca

    saat 9'da okulda olacak disiplene sahip olamayan gerzekleri eleyerek cok dogru bir is yaptigina inandigim hoca. kalan 23 saat icerisinde gece 01:00'i mi secsin lan napsin bu hoca?

    edit editi: (bkz: #82570268) yalanını sikeyim cerrahmışmış.

    kaçtı serefsiz

    öyle sanıyor

  • gariban olduğu için mecburen iyi kalpli olmak

    "ne çok gülmüşümdür keskin pençeleri olmadığı için kendini iyi zanneden zayıflara"
    diyerek nietzsche abimiz bu konuyu noktalandirali cok olmustur.

  • kaliteli kadınsın seni yakından tanımak istiyorum

    "sen gel biletini alirim otel ayarlarim baska ne istiyorsan herseye okeyim"
    escort servisine yaziyor sanki mal.

    edit: kiz iltifat sonrasi nazikce reddetmis sen kalkmis otel odasi, bilet parasi diyorsun.
    "tinismak icin misij itmis" diye tutturan embesiller var hala. nerde tacize giriyor yavrum sizin icin?

  • ekonomik krizden etkilenmeyecek sektör

    din isleri. millet acliktan ölse de ne is yaptiklari belli olmayan o imamlar, hocalar kazanmaya devam edecekler.
    (bkz: diyanetin 6 ayda 4 milyarlık bütçeyi bitirmesi)
    yüzsüz yaratiklar.