tuesta14
profili

  • iran düşerse türkiye düşer

    iran duserse turkiye dahil butun ortadogu refaha kavusur. bugun ortadoguda nerede bir destabilizasyon, nerede bir catisma, nerede bir yikim, nerede bir katliam varsa ardinda iran vardir. iran molla rejimi dunyanin gordugu en buyuk teror organizasyonudur. terorun devletlesmis halidir.

  • afgan erkeği türk kızı ilişkisi

    lutfen iliskilerine afganistanda devam etsinler. yerimiz dar kardesim, gelirimiz de dar. birde bunlarin cocuklarina bakamayiz.

  • akşener'e 50 vekil verdim ama kabul etmedi

    dedem konuyu hala anlamamış, herkesi tek bir torbaya sokabilmek mümkün degil. akp-mhp bile ayrı girdiler. sen iyip'i chp listesinden göstersen seçmeninin cogu zafer'e, mhp'ye verirdi.

  • aşure sevenlerin köylü olduğu gerçeği

    ismini ashure pudding yaparsan londra merkez oluyorsun.

  • kadıköy metrosundaki bıçaklı saldırgan

    ozellikle kadinlarin yazdigi cok sacma entryler var. erkekler neden mudahale etmiyormus, bu nasil erkeklikmis vs.

    bu nasil erkeklik derken aslinda zihniyet olarak o bicakli adamdan farkin yok, senin zihniyetinde de erkek dedigin vurur kirar.

    sacamaliga bakin. oradaki sivil erkek yada kadin hic kimsenin bicakli saldirgana mudahale etme zorunlulugu yok, hatta polis mudahale etmenizi istemez. siz kolluk degilsiniz. sizin goreviniz polisi arayip olayi bildirmektir. sizin yapacaginiz mudahale toplum guvenligini daha buyuk tehlikeye atabilir yaralanmaya yada olume sebep olabilir. belki siz hayatinizi kaybedirsiniz yada belki saldirganin olmesine sevep olup hapse girersiniz. sacma salak konusmayin.

  • iki pitbull'un bir keçiyi parçalaması

    kopektaparlar tarafindan “ sitede keci mi olur” seklinde savunma yapilacak olaydir.

  • radar tarihine giren hız

    bugun 301 km hizla radara girersin , yarin tir’in altina girersin, ben de hakli olarak dogal secilim derim. eksi sozulugun pembis gotluleri beni kinar. surec asagi yukari bu sekilde isliyor.

  • göreceğiz cumartesi günü ne olacağını

    “fb ile gs birbirini yerken bjk sıyrıldı aradan. geçen sene de başakşehir sıyrılmıştı”

    adam utanmadan bunu yazmis, iyice deli ettiler kendilerini. bak bak gecen sene de basak aradan siyrilmis , hemen puan durumuna baktim, biri 6. oteki 7. olmus gecen sene hahahahah lan allah sizi napmasin ya.

  • 27 nisan 2021 grup yorum'un dilan ekin açıklaması

    defalarca soyledik, grup yorum teror orgutunun talimatiyla hareket eder, aclik grevine girmeyeni hain ilan eder. helin bolek zorla intihar ettirildi, olum orucunu birakan dilan hain ilan edildi belkide infaz edilecek.

  • 26 ekim 2020 ab ülkelerinin fransa'ya desteği

    ogretmen kafasi kesmeyi savunacak halleri yok.

  • sokak köpeği saldırısından kurtulma yolları

    tam bir rezalet basligi .

    hic kimse demiyorki aga serengetide mi yasiyiroruz av miyiz avcimiyiz amk.

    sehirde neden kopek surusunden kacmak zorunda kaliyoruz bu nasil bir ulke .

    en kolay yolu turkiyeden siktir olup medeni ulkelere gitmek.

  • şenol güneş

    bu adami elestireni skor taraftari ilan etmek ibneliktir. skorla ne alakasi var , samet aybaba tukaka,bilic tukaka ama senol bizim efsanemiz diyen karaktersiz asil skor tarftaridir. senol gunes denen adam samet aybabanin bilicin emekle ,hasan turklerle, sinan kurumuslarla, olcayla, opereyle, neciple, serdar kurutulus, ismail koybasiyla veli kavlak, mehmet akgun, erkan kas mehmet akgun dentinyo gibi adamlarla bile kurdugu sistemi sikip atti lan. terbiyesiz adamlar.

    bilic sampiyon yapamamis, ulan ahlaksiz, o adam nerelerde surundu , olimpiyat ankara gezdi lan. iki sene sistemi kurdu, ucuncu sene sampyon da yapardi , ama sen gotveren bir skor taraftari oldugun icin bugun senol gunes boyyuk hoca bilic bizi sampiyon bilen yapamadi diye zirliyorsun.

    samet 3. yapmis, lan hirbo, sametin forveti batuhan karadenizken galatasarayda burak drogba umut vardi rezil herif. fenerde alex weboo sow vardi.

    bak sadece forvetleri yazdim, o sistem kolay kurulmadi, gs fener yildizlarla oynarken olacaylarla, sinan kurumuslarla hasan turklerle oynayarak kuruldu o sistem, simdi senol denen adamin 3-4 sene emekle fedakarlikla kurdugumuz sistemi umudumuzu yikmasina nasil alkis tutuyorsunuz lan skor taraftari gavatlar.

  • şenol güneş

    yahu bu muridlerin kadro kotu demesine ne bakiyorsunuz. o kotu bu kotu, kim iyi ya lan it.

    ınanmayan acsin aboubakarin geldigi sezon aboubakarin basligini okusun, itin gotune sokulmus, oradan cikarilip kendi gotlerine sokulmus. simdi murid diyorki aboubakar olsaydi. lan aboubakar olsaydi ona da cöp diyecektin. simdi cöp dediklerine 2 sene once 150 milyon lennn diyordun gerizekali murid. senolun kicini yalamaktan dilin asindi be.

  • aleyna tilki'nin tuhaf hareketlerini içeren video

    buyuk ihtilamalle uyusturucunun etkisindedir. uyusturucu kullanimini normal karsilayanlar tarafindan ,yasitlari kuantum fizigimi okuyor sanki denilerek savunulsa da kuantum fizigi okumamanin muadili uyusturucu kullanmak degildir.