hepsini anlatacagim7
profili

  • nuri bilge ceylan'dan ekşi sözlük'e mesaj

    ben de quentin tarantino ile oturuyorum şu an. ''sözlük çok bozdu'' diyor kendisi.

    o değil de bir caps koysa ne göt oluruz belli değil.

  • tatlıyı götünüze sokun pelinsu hanım

    buna gulenlerle ayni ortamda olduguma utaniyorum.

  • yalvarırken kızın külotlu çorabını çıkaran erkek

    başına ne iş geldiyse zaten bu çorap fetişi yüzünden gelmiş garibimin, son ana kadar doğru bildiği yoldan sapmamış olması da takdir edilesi. değerini bilecek, çoraplarını koklamana ve fantezilerini gerçekleştirmene izin verecek nice kadınlar bulman dileğiyle koca yürekli insan.

  • özel üniversitelerin özeti

    para bayılan gençliğin özeti:

    batak, ihale, iddaa, at yarışı... kirli sakal, tesbih, gri eşofman, bmw... fondöten, balyaj, mini etek, mini cooper...

    burslu kardeşlerimizin özeti:

    birbirine karışmış saç sakal, 3 liraya 5.000 tl veren iddaa kuponu, asistan olma hedefi... ders notları, kopya vermek, ders çalıştırmak, fotokopi dağıtmak... akbil, sırt çantası, öğrenci yurdu... bol bol 31, ders çalışmak, bir 31 daha...

  • rahmi koç

    adamın evladı ölmüş, gerizekalının teki ''yat seyahatiyle kendisine gelir'' diyor. evlat acısı lan bu, allah kimseye yaşatmasın.

    edit: eleman kaldırırsa diye koyuyorum, bu terbiyesizliği kim yaptı görsünler: http://i.hizliresim.com/yrdgae.jpg

    ayrıca özelden mesajlar gelmeye başladı. ''milyarlık patronları savunan kulları'' falan diye dalga geçerek mesaj atan terbiyesizler var. ''patron sevici piç'' bile diyen var düşünün. nasıl bir vicdan sahibisiniz oğlum siz? 2 tane evlat sahibiyim, en ufak hastalıklarında sıkıntıdan ne yapacağımızı şaşırıyoruz. burada evladı ölen bir kişiye ''allah kimseye yaşatmasın'' dedik diye patronların kulu oluyoruz. utanın lan utanın, ayıptır. insan olmaktan çıkmışız iyice.

  • eşcinsel çifte yardım kampanyası

    paraları yoksa evlenmesinler aga. çalışsınlar, didinsinler, kazansınlar ve sonra evlensinler aceleleri ne? ne güzel dünya valla herkes her boka utanmadan yardım talep ediyor. bana evlenecekler sanki.

    benim kuzen de çocuğuna kardeş yapacak ama maddi durumundan dolayı yapamıyor. hadi ona da bir kampanya yapalım para toplayalım. diğer çocuk yalnız başına nasıl büyüyecek değil mi ama?

  • arda'nın transferinden sonra sinem'in düşündükleri

    esas sinem kobal'dan ziyade benim ilgimi çekecek kısım kenan imirzalıoğlu'nun neler düşündüğüdür. adam her türlü arda turan'dan üstün(fiziksel olarak, entelektüel açıdan vs.) bir adam falan sülalesi rahattı, tek bir olay bu üstünlüğü bozabilirdi o da arda'nın barcelona gibi bir takıma transferi. arda bir adım önde geçti şimdi kenan düşünsün.

    şimdi bir şampiyonlar ligi maçı, bir la liga falan izleyemeyecek mi be adamcağız gönül rahatlığıyla sinemciğiyle lan? ben neden dert ettiysem bunları bilemedim ama büyük bir suskunluk yaşıyordur bu çift dün geceden beri eminim. düzelir ama yakında, başarı her şeyin önüne geçer. top kenan reyizde, kendisini bir tarantino filminde falan görmedikçe işi zor valla.