bu nick fazla tatli5
profili

  • uysallar

    insanların bin türlü derdi varken beyaz yakalı kölelere üzülemiycem. hele o patronuyla yatan kadının sahnelerinin saçmalığına dayanamadım. siktir git simit sat, onurlu yaşa. her akşam dandik kafelerde, dandik müzikler dinleyip içebilmek için tecavüze uğramayı kabullenmiş. açma kapıyı diyen arkadaşına verdiği cevap "sen çalışmıyorsun o zaman." her çalışan kadın patronu tarafından tecavüze mi uğruyor? bu ne saçmalık?

  • luiz gustavo dias

    önüme gelene bin tekme tarzı oynuyor. değişik bir tip.

  • doğalgaz faturası

    oğlum noluyor lan? geçen ay 290 lira geldiğinde yazmıştım buraya hem para verip hem ısınamıyorum diye.37 derecede yakıyordum. bu ay 40 derece yakmaya başladım. hala ısınamıyorum. fatura da 290dan 395e çıkmış. ısınsam demek ki 1000 tl falan vereceğim. öğrenci adamım lan ben. elektrik-doğalgaz-internet-su bak bunlar temel ihtiyaçlar. bunlara nasıl 600 lira vereyim her ay? evden çıkmadım lan bu ay. ona rağmen şu an faturaların hiç birini ödemedim cebimde hesabımda 300 tl var. zaten doğal gaz tek başına 390. ne yapacağım ben? 15ine kadar para falan da geçmeyecek elime. ailemden istesem yazık insanlar tek kelime etmeden verir ama beni neden buna muhtaç ediyorsunuz ya ayıp değil mi? kaç yıl çalışıp okuyup mühendislik fakültesi kazanmış, üniversite öğrencisiyim. bu ülkenin geleceği benim ben. akşamları evde oturup çekirdek çitliyorum çayı yarım demlik koyuyorum çaya verecek param kalmadı. finallerim var bu hafta hangi moral motivasyonla çalışabilirim? sınavdan sonra arkadaşlarımla bir kafeye gidip çay içemiyorum lan. evde canım sıkılıyor diye yeğenimden playstation ödünç aldım çocuğa teşekkür için oyun alacağım alamıyorum amk. emeği geçen herkesin de allah belasını versin.

    not: paran yok yurtta kal diyecekler için, kaldığım yerde yurt falan yok arkadaşlar. olanlar da bir odada 6 kişi kalıyor. orada kalacağıma sokakta yaşarım.

  • çarpışma (dizi)

    ya sikecem yapacağınız işi çocuk mu kandırıyosunuz.

    hadi başlıyoruz:

    amigo polis tribündeki arkadaşıyla, eski manitasıyla, davulcu bıçakladığı karıyla hep beraber çarpışıyor.

    hırsız girdiği evde amatör porno çekiyor. 5 yıl yatıp çıkan andaval hırsızlık yapıyor. sonrs ne sikimse cebinden çakıyı çıkarak merdivenlerden inip karıyı bıçaklıyor.

    bıçaklanan kadin 112yi aramak yerine arabaya binip gidiyor.

    banka çalışanı arkadaşının uçlu kalemini çalar gibi 10m euro çalıyor.

    terör örgütü gidip 100 izleyicisi olan sarıyerin maçını bombalıyor.

    10 milyon euroyu alip yurtdışına kaçacak adam 900binlik borcunu ödeme peşinde.

    salak mafya adamın bavulla 10 milyon euro nakit parayı havaalanından kaçırabileceğini düsünüyor.

    polisin karısı ve çocuğu millet etrafa kaçarken andaval gibi olduğu yerde duruyor.

    aptal brom diyip duran hirsiz araba kullanan arkadaşına silah çekiyor. ne amina koyim adam durmazsa sıkıcan ölüceksiniz amaç ne lan?

    emniyet amiri kızı,karısı daha dün ölen adama benim balıkesirdeki yazliga git takıl diye ögüt veriyor. ciddi misin haci sen? adam iyi dalmadi daşak mi geciyosun benimle diye.

    hava yastığını yazmıyorum o apayrı bi olay. inanılmaz yani yıl olmuş 2018 bunu düşünemeyen adamlar milyon liralık dizi çekiyor.

    ve bütün bunlara rağmen insanlar buraya gelip "ya bi siki de beğenin ekşici piçler,bok atmayın yhaa, gidin breaking bad izleyin ağbiii, mantık hatası her yerde olur yhaa" yazabiliyor.

    lan daha pilot bölümde bunları yaparsan ileriki bölümlerde ne yapacağını düşünmek bile istemiyorum.

    hayır yönetmen de boş adam değil. ezeli yöneten adam nasıl olur da bu diziye tamam olmuş bu diyebilir?

    istiyorsaniz ekşici piç deyin, özenti deyin ne bok derseniz deyin abicim. olmamış. yarrrrrak gibi afedersin.

    iyi seyirler.

  • battlefield v

    kanca prostetikli, yüzü war paintli, telli kriket sopasıyla adam döven bir abla...
    sırtında katanayla muharebeye giden ingiliz askeri...
    tek elle rambo gibi mg42 kullanan karakter...

    ortamlarda ikinci dünya savaşı dersiniz kim bilecek aq?