mezariserif8
profili

  • kampüsü iyi olan üniversiteler

    gururla orta doğu teknik üniversitesi

  • karşı cinsten soğumaya neden olan şeyler

    toplanın hikaye geliyor.

    bundan 5 sene önce bir arkadaşım kuzenleriyle fotoğraf yüklemiş. kuzenlerinden biri de cidden çok güzel. bir gülüşü ve enerjisi var ki aman aman. arkadaşla da aram iyi. ben bununla tanışmalıyım dedim içimden. sonra fotoğrafa baktım ki; arkadaş tag atmış. profiline girdim. iyice stalk'ladım. daha da hoşuma gitti kız. aşağılara bir indim ki ne göreyim. mizansen şu;

    akp kazlıçeşme mitingi, bizim minnoş kız da malum ismin yazdığı, kırmızı bir bandı kafasına takmış ve öyle poz vermiş.

    kızdan ışık hızı ile soğudum. libidom yok oldu. demek ki fiziksel güzellik her şey değilmiş.

  • kadının dekoltesine minisine gözü kaymayan erkek

    çok basit ve net bir cevabı var; cinsel açlığı yoktur. açlık olunca, her erkek refleks olarak bakar. kadınlar sanki farkında değil bakıldığının. mesele içine düşmemek, cahil kardeşim. adabını bozma. trene bakan öküze dönme.

  • evlenen kadının eşinin nüfusuna geçmesi saçmalığı

    izmirli olmakla övünen arkadaşım geçenlerde diyarbakır-lice nüfusuna kaydedildi. çok mutluyum.

  • bir kadının asla giymemesi gereken şeyler

    türban, çarşaf, burka.

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    az önce aldatan kız arkadaşının 8 ay sonra evlendiğini duyan arkadaşına, kardeşim; "boş ver be kanka, hayırlı bir iş için aldatmış" ve "8 ayda neyi unutamadım. hamile bıraksaydın çocuğu olmuştu." gibi cümleler kurdu. bu gece hesabımı ona bırakıcam.

  • babasıyla alkol içen kız çağdaş değil ahlaksızdır

    10 yıl önce bir kız arkadaşım vardı. sevgili olmadık hiç. üniversitede öğrenciyim o sıralar. kızın ailesi bizi yemeğe davet etti. çocukları da çağır ev yemeği esinler hem de kızımızın arkadaşlarıyla tanışırız demişler. gittik 7-8 kişiyiz. kız babasının yanına oturdu. yemek yerken kız babasına herşeyi anlatıyor. çok da rahat. yemek bitti, rakı getirdi anne. sonra başladık içmeye. kız babasıyla o kadar rahat konuşuyor ve davranıyor ki çok garipsedim sonuçta 18 sene karadenizde yaşadım. ben erkek olarak bile babamın yanında içki sigara içemem. gece boyu gözlemledim. sonra şunu farkettim. kız yanlış bir şey yapsa da baba sonuçlarını açıklıyor ve kızın kararlarına saygı duyuyor. kızın da "korkacak" bir şeyi yok.diğer kızları düşündüm ailelerinden gördükleri baskıdan dolayı söyledikleri yalanları yahut yaşadıkları travmaları.

    bir süre daha kızla takıldıkça kız gerçekten hoşuma gitmeye başladı ama aramızdaki seviye farkı su götürmezdi. olmadı. bir gün başbaşa konuşurken dedim ki "ilerde kızım olacağı belli olur olmaz babanın yanına staja geleceğim." güldük eğlendik.

    kısaca kızıyla beraber içen ve onlara saygı duyarak yetiştiren tüm babalara selam olsun...

  • tanrının güçlü olandan yana olması

    "tanrı topçusu iyi olanın yanında savaşır."

    napoleon bonaparte