selimisik9
profili

  • türkiye'de gittikçe artan öğretmen düşmanlığı

    öğretmenlerle değil türkiye'yle alakalı durumdur. 'öğretmen' yerine 'x' koyun ve düşmanlık seviyesini ölçün. "türkiye'de artan doktor düşmanlığı"? oluyor. emlakçı? eczacı, taksici... artan amerika düşmanlığı? fransa, hollanda, rusya... ateist, dinci, hristiyan... kadın. akp, chp... türkiye'de duygu durumunu çocuk seviyesine (aşk-nefret düzlemine) indiren siyaset ve medya dili utansın. 80 yaşında insanlar pırasadan nefret eden çocuk ayarında dile getiriyor düşüncelerini.

  • 7 ysk üyesini anlatacak filme isim önerisi

    yapılmışı için (bkz: o... çocukları)

  • güldür güldür'ün yaptığı algı operasyonu

    (bkz: işkilli büzük dingilder)

    halbuki sabah'ın hiç üzerine alınmasına gerek yok. skeçe konu edilen şey gazete, tuvalet kağıdı değil.

  • bin tl geliri neden söylediğim aşikar

    yardım kampanyasını ciddiye alacak saflıkta birinin insanların beyniyle ilgili endişelendiğini de öğrendiğimiz beyan. vergi kaçakçılığının da es geçilmesi için laf salatası yapılmış. arsızlık ve aptallık örneği bir açıklama.

  • türk telekom'un herkesten 33 lira kesmesi

    2016'dan bu yana türk telekom kullanan hemen herkesten kesilen haraçtır. üstelik kendilerinin hataları olduğunu kabul ettikleri halde, gerekli bakanlığa rüşvet verip bunu yasal hale getirmişler.

    türk telekom mobil hattımı kasım ayının başında kasım ayının faturasını da ödeyerek kapattırdım. 2 gün önce öylesine eski numaramın faturasına bir bakayım dedim ve 33 lira aralık faturası görünce şaşırdım. çünkü hattım iptal olmamışsa bile 33 lira fatura hiç ödemedim. neymiş bu diye müşteri hizmetlerini aradım ve konuşmayı aynen aktarıyorum:
    - ocak 2016'da tarife değiştirmişsiniz, o tarife değikliği için bizim sizden 33,52 lira kesmemiz lazımdı ama sistemsel bir hata yüzünden o parayı kesmemişiz.
    + iyi de ben her tarife değişikliğinde beni arayan müşteri temsilcisine "bunun ekstra bir ücreti var mı?" diye sorarak değiştirdim. bana da 'yok' dendiği için tarife değiştirdim.
    - evet efendim ama bizden kaynaklanan sistemsel bir hatadan dolayı olan bir durum bu .
    + sizden kaynaklandığı halde, ben hattımı kapattığım halde mi gönderiyorsunuz bunu? hayatta ödemem.
    - efendim, ödemezseniz yasal takip, cart curt.

    sinirlenip kapattım telefonu. daha sonra anneme söyledim durumu, onun faturalarına baktığımda 4 aydır 4,19 kuruş kesilmiş ve 4 ay daha ödeyeceğini gördüm. hiç habersiz kesmişler 4 aydır ve 4 ay daha kesecekler. aynı minvalde onun hattı için de aradım müşteri temsilcisini. en son dün başka bir türk telekomlu arkadaşla buluştuk, ona da dedim türk telekom'un herkesten 33 lira haraç kesmesini. baktık onun da durumu aynı. müşteri temsilcisini aradık, ben konuşuyorum. bu sefer benim hattım değil diye daha sert konuştum. ilk konuşmadaki '2016 ocak ayı' yerine '2016 nisan ayı' koyarak konuşma aynı gitti. bu sefer biraz daha sert konuştuk karşılıklı müşteri temsilcisiyle:

    - nisan 2016'da tarife değiştirmişsiniz, o tarife değikliği için bizim sizden 33,52 lira kesmemiz lazımdı ama sistemsel bir hata yüzünden o parayı kesmemişiz.
    + iyi de ben her tarife değişikliğinde beni arayan müşteri temsilcisine "bunun ekstra bir ücreti var mı?" diye sorarak değiştirdim. bana da 'yok' dendiği için tarife değiştirdim.
    - evet efendim ama bizden kaynaklanan sistemsel bir hatadan dolayı olan bir durum bu .
    + sizden kaynaklandığı halde ve ben tarife değişikliği için ücretlendirme yapılmayacağının teyidini aldığım halde nasıl kesiyorsunuz bu haracı?
    - sizinle konuşan müşteri temsilcisinin suçu yok efendim, sistemsel bir hata olduğu için o ücretlendirme gözükmemiş ve size ücretin yansımayacağını söylemiştir. ticaret bakanlığından ve btk'dan gerekli izinleri aldığımız için bu ücretlendirmeyi size yansıtıyoruz.
    + ha, rüşvetini verseniz 2007'deki bir 'sistemsel hata'nızdan dolayı her kullanıcıdan 100 lira kesebileceksiniz, öyle mi?
    - gerekli izinler alınırsa kesebiliriz. şimdi de gerekli izinler...
    + ya s* (*ağız dolusu küfür)

    velhasıl türk telekom, türkiye'de olduğumuz için milyonlarca kullanıcısından haraç kesebiliyor. türk telekom'u tercih etmeyi düşünen, halihazırda türk telekomlu olan kim varsa tavsiyem; uzaklaşın!

  • elazığ alperen ocaklarında seks skandalı

    reşit olmayan biriyle reşit birinin cinsel münasebeti seks değil istismar oluyor. doğrusu için (bkz: alperen ocakları'nda cinsel istismar skandalı)

  • muharrem ince fatiha okuyamaz

    adam fizik öğretmenliği okumuş, 4 yaşındaki çocuğa ezberletilen fatiha'yı mı okuyamayacak? bunu söyleyen fatiha'yı çok güzel okur ama üniversitede okuyamamıştır. kaçak sarayında kaçak cumhurbaşkanlığı yapmakta.

  • cumhurbaşkanımızı ölümle tehdit ediyorlar

    3500 koruması olan adamın ölüm tehdidi alıp yine mağdur olması olayı.

  • 2 milyon 206 bin malvarlığına sahip milletvekili

    tayyip erdoğan bu milletvekiline gariban dedi. varın kendi mal varlığını siz düşünün.