yorgun herakles11
profili

  • 3 temmuz 2021 ukrayna ingiltere maçı

    tribündeki ukraynalı kızları gördükçe kameramana reklam arasında çıkan engin altan düzyatan gibi bekleeeeeeeeeeee bekleeeeeeeeee diye bağırasım geliyor.

  • bu son deyip tekrar yapılan şeyler

    içince milletle yazışmak. ertesi sabah uyanınca, dün ne sıçtım acaba deyip telefona bakmaya korkuyorum aq mal mal tiplere sarıyorum kafam güzelken. bir bırakamadım şu saçmalığı

  • bülent arınç

    kendisini ne zaman tv.de görsem, adını duysam aklıma kozmik odaya girip bütün devlet sırlarını çalıp cia’e deşifre eden fetöcü orospu çocukları geliyor. malum, kozmik odanın açılması olayına etken olan arınç’a suikast yapılacak iddialarıydı.

  • fetöcüler liyakatliydi

    eskiden tartışma programı moderatörleri de bilgili ve vasıflı kişilerdi. mehmet ali birand olsun ali kırca olsun yıllarca mesleklerini tarafsız ve art niyetsiz yaptılar. ama şimdi bakıyorsun mal mal tipler moderatör olmuş.

    lafa bak aq fetocüler iş bitiriciymiş. iş bitirici ama ülkenin anasını sikme işinde iş bitirici. atatürk türkiyesini bitirme konusunda iş bitirici.

    sizin ben kafa tasınızın amına koyayım, akıllanmazsınız siz

  • almanca bir kelime yaz

    sözlüğün amına koydunuzgen.

    böyle yarrak kürek başlık açanlara bakıyorum 10-20 entrysi olan, geçen hafta yazar olmuş kişiler. şu sözlüğün formatını anlamayan insanları yazar yaparak siktiniz sözlüğü ey yönetim.

    edit: sözlükte (bkz: üstteki yazarın eşkalini tarif etmek) gibi bir başlık gördü bu gözler. sözlüğün bilgi kaynağı olmaktan çok çok uzaklaştığı kesin

  • ergin ataman

    adam maç boyunca ayağa bile kalmadı, tahrik edici bir hareket yapmadı ama hala fb’li sikikler herifin anasına avradına küfür ediyor. ben yerinde olsam maç sonu kupayı kaldırdıktan sonra mikrofonu elime alıp “bana küfredenlerin hepsinin sülalesini sikeyim” diye bağrırım aq

  • rock ve metal müzik seven sözlükçüler

    yeni nesil rapçi yavşaklara uyuz olan yaşları 30 civarındaki yazarlardır.

  • nafakanın evlilik süresi kadar ödenmesi

    şuan gündemde olan ve çok yakın zamanda yasalaşması beklenen yeni nafaka yasası.

    bundan böyle 1 yıl evli kalıp ömür boyu nakafa almak yok. kısa süreli evlilikler için en az 2 yıl nakafa ödenmesi düşünülüyormuş. örnek vermek gerekirse; 4 yıl 3 ay evli kaldıysan boşandıktan sonra 4 yıl 3 ay nafaka alacak sevgili kadınlarımız.

    yani bir nevi “ne kadar evlilik, o kadar nafaka” gibi bir durum ortaya çıkacak. önce ki nafaka yasasına göre bence oldukça mantıklı. şimdi nafakayla geçinip yan gelip yatanlar düşünsün.

    kaynak
    edit: kaynak eklemesi

  • geri dönülmek istenen sene

    şahsım için 2013 yılıdır. kafa yapısı, ruhsal, fiziksel ve bireysel başarı olarak gelmek istediğim noktanın zirvesini bu yılda yakalamıştım. daha sonrasında kademeli olarak yıldan yıla geriye gittim.
    ayrıca;
    (bkz: yazarların kişisel çöküşünün başladığı yıl)

  • mercedes denince akla gelen ilk şey

    (bkz: turgut özal)
    (bkz: haydi bir kaset koy da şöyle bir neşelenelim semra)

    edit: link verelim de gençler de izlesin o zamanları.
    mercedes'le köprüden geçen özal

  • hahahahahahahahahaha

    yok öyle bedavaya finale çıkıp bedavaya kupa kazanmak aq çapulcuları sizi.

    (bkz: ilahi adalet)