eredgorgoroth8
profili

  • izmir'deki kadın cinayeti

    ağırlaştırılmış müebbet alacaktır. ayrıca bu errrrkek evladı mahkemede silahın yanlışlıkla ateş aldığını söylemiş. yani hem gerizekalı hem de yediği bokun arkasında duramayan bir korkak. kalıbını sikeyim senin ben.

  • 16 aralık 2020 liverpool tottenham maçı

    mourinho'nun tottenham takımını ilk kez bugün izliyorsanız rezalet oynadıklarını düşünebilirsiniz. ama bu takım %50'nin üstünde topla oynadığı neredeyse her maç puan kaybediyor. genellikle her atakları gol oluyor bu da aslında mourinho'nun hücum yönünün kuvvetini gösteriyor çünkü attıkları gollerin çoğu tasarlanmış hücumlardan geliyor. baktığınızda takım atak yapmıyor, top yapmıyor öylece bekliyor ama bütün hücum oyuncuları kariyer sezonunu geçiriyor, öyle bir takım işte, dünyada 1 tane.

  • 4 ağustos 2020 fenerbahçe limit açıklaması

    galatasaraylıyım. umarım fenerbahçe ligden çekilir ve türkiye futbol ligi bir daha açılmamak üzere kapanır. cahil, mafya tiplerden, rezalet futbolculardan, pezevenk taklidi yapan menajerlerden, ortalama 30 dakika antrenman temposunda oynanan futbol maçlarından bıktım.

  • roma tarihinin en büyük generali

    julius caesar'dır. başlıkta adının geçmesi çok normal olan pompey gibi büyük bir generali, sayıca çok az olmasına rağmen defalarca tokatlamıştır. ayrıca bu amcanın galyalılar ile bir alesia savaşı vardır ki tarihte gerçekleşmiş en büyük toplu kıyımlardan birisidir ve mükemmel bir taktikle idare edilmiştir. m.ö 52 yılında 250 bin galyalı bu savaşta ölmüştür. bugünün nüfusuna oranlarsak yalnızca bir muharebede 13 milyon kişinin ölmesine denk bir kayıptır.

  • avrasya'nın anketinde chp'nin birinci çıkması

    chp merkezinde bile yapılsa 1. parti çıkmazmış. insan nerede, kimlerle, nasıl yaşadığı bilmezse böyle yorum yapar işte. olası bir durumdur ve bir sonraki seçime kadar fark daha da açılır. cebinde para olmayan adama vatan millet sakarya dersen kimse seni takmaz üstüne tokadı yersin. ülkenin en büyük sorununu beka sorunu sananlar elbette iktidardan düşer. önce sorunları kabulleneceksin. ülkenin açık ara en büyük problemi gelinen noktada ekonomi ve işsizliktir. daha sonra suriyeliler gelir. akp iktidarı bu iki problemin kendisinden kaynaklandığını kabul etmedikçe ve bu yüzden çözüm bulamadıkça çöküşü daha da hızlanacaktır. aklı olanın tahmin edebildiği üzere, durum böyle giderse bir sonraki seçimde ülkede iktidar değişimi yaşanacaktır.

  • ben mirgün cabas sorularınızı yanıtlıyorum

    kağıda neden 17 temmuz 2017 yazdın ağabey? gündem çok hızlı 2 yıl geriden geliyorum mesajı mı veriyorsun :)

  • 28 nisan 2019 gs warriors houston rockets maçı

    james harden salağının bütün normal sezon boyunca istatistik kasmak için kullandığı, herkesi nefret ettiren faul taktiğinin götünde patladığı maçtır. bu sefer gerçek faulleri bile çalmadı hakemler. az akıllansın iyi olur.

  • 2 mayıs 2018 roma liverpool maçı

    dün real madrid'e gıcık olmuştum bugün liverpool'a. kimseyi desteklememeye karar verdim finalde. resmen bayern-roma olacak finali real madrid-liverpool olarak değiştirdi 2 günde hakemler. rezillik tek kelimeyle.