chess n box19
profili

  • antalya'da köpeklerin telef ettiği 57 oğlak

    gerçek bir hayvansever telef edilen 57 oğlak için isyan eder, ama iflah olmaz orospu çocuğu bir ittapar oğlağın orda ne işi varmış der..

  • sınıf annesi uygulamasının yasaklanması

    güne milli eğitim bakanlığı tarafından alınmış yerinde ve güzel bir kararla başladık. bu garabetin kaldırılması için ilk kurşunu atan koca yürekli (bkz: sınıf annesine tepki gösteren ilkokul öğrencisi)'ne minnetarız, artık ne idüğü belirsiz, pedagojik eğitimden bihaber, hasta ruhlu kadınlar çocuklarımıza yaklaşamayacak.

    edit: haber linki

    haber özeti: valiliklere, meb temel eğitim genel müdürü zarife seçer tarafından gönderilen 'mevzuatta yer olmayan uygulamalar hakkında (sınıf annesi)' konulu yazıda, bu kişilerin sınıflarda çeşitli faaliyetlerde bulunarak velilerden aidat topladıklarına, ders araç-gereci temini yönünde faaliyette bulunduklarına, zaman zaman derslere müdahil olduklarına ve öğrencilerin görüntülerini kaydettiklerine dikkat çekildi.

  • silecem ama böyle giyinmenizi kınıyorum

    bu şeytan siyasal islamın vücut bulmuş hali resmen, torunun yaşındaki kızların bacaklarını çek telefona depola yakalanınca da ayıplamalar, kınamalar, edep yahular..

  • altay bayındır

    çok dikkatli olmamız gereken bir döneme giriyoruz. toplanın anlatayım;
    yeni kalecinin gelmesiyle altay'ın menajeri ve altay vasıtasıyla yeni kaleci üzerinde inanılmaz bir baskı yaratılacak. yeni gelecek kalecinin defansa ve ülkeye alışma sürecinde yiyebileceği hatalı gollerde bir süre toleranslı olmalıyız.

    daha dün gürcan bilgiç: “livakovic transferinin tek nedeni var. taraftarın, altay'a karşı olan ön yargısı. sadece maça gelen seyirci rahat etsin diye yapılıyor.” şeklinde konuşarak şimdiden yeni kaleciyi baskı altına almaya çalıştı ki aykut döneminden nefretle hatırladığımız bilinçsizce kulübün aleyhine çalışan bir grup eski fenerbahçeli yorumcu maalesef hala varlığını sürdürüyor.
    altay'ın yedek kalması yeni kaleci için psikolojik açıdan zorlu bir süreç olacak, herkes uyanık olsun. allah bir daha bizi bu kolsuza muhtaç etmesin.

  • zeynep bastık türkiye'nin müzeyyen senar'ıdır

    türkiye'nin olabilmesi için müzeyyen senar'ın new jerseyli olması lazım. böyle mi söylenir, onun doğrusu ozan bey iyi akşamlar (bkz: zeynep bastık yeni müzeyyen senardır) olacak. he! ne kadar salak salak başlıklar bunlar.

  • ali koç

    35 yaşındayım oturdum simge-icardi düetini bekledim ve izledim, 6. dublemdeyim, allah senin belanın versin basiretsiz herif.

  • barış atay

    aga sen neymişsin be, bu kadar donanımlı, hitabeti ve kelime dağarcığı bu kadar iyi ve bilgili bir siyasetçi ben uzun zamandır görmedim. 4 saat boyunca yüksek konsantrasyon içinde tane tane mükemmmel cevaplar verdi, ben bile programı izlerken 4-5 defa mola vermek zorunda kaldım kendisi yorulmadı, helal olsun.

    soru sormaya gelen topluluğun iq'su maalesef ortalamanın altıydı ve çok belli olduğu üzere hazırlanmadan gelmişlerdi. hatta bizzat oğuzhan uğur instagramda arkadaşlarınıza hava atmak için zıt çıkışlar yapıyorsunuz saçmalamayın minvalinde konuştu. siyaset okuyan genç beyinlerin daha akıllı sorular sormasını beklerdim.
    “size niye teröris diyoylay yaf ehe ehe” sizin ben okuduğunuz fakültenin kantinini seveyim gençler. yalnız şunu söylemeden geçmek istemem ekşici kızın sorduğu soru mükemmeldi.

    son olarak ekşi sözlükte kendisine terörist veya terör sevici diye hitap eden sığ beyinsizlere tavsiyem ön yargılı davranmadan şu programı tamamen izlemeleri ve ağababaları gibi ona buna terörist demeyi bırakmaları, bi zahmet be!

  • 22 ekim 2022 fenerbahçe başakşehir maçı

    yenersek emre belezoğlu kıyak geçti.
    yenilirsek jesus balonu patladı.

    nasıl bir tür orospu çocuklarıyla mücadele içerisindeyiz anlamadım ki, ben hayatımda böyle ahlaktan nasibini almamış şeref yoksunu tiplerle karşılaşmadım.

  • altay bayındır

    çoğu taraftarın anlayamadığı bir şey var, bu adam formsuz falan değil, bu adam berbat bir kaleci, hep böyleydi ama genç yaşında bir ilüzyon yaratmıştı, çok şükür bütün defosu ortaya çıktı.

  • jorge jesus

    3 gol ümraniye
    6 gol kasımpaşa
    4 gol adana demir

    3 maçta 13 gol atmış 5 gol yemiş takım. o kadar kolay atağa çıkıyoruz ki zico dönemi geliyor aklıma, o kadar hızlı geriye koşuyoruz ki ersun yanal dönemi geliyor aklıma.
    forvetleri gerçekten de yükseltiyormuş, rakipleri mükemmel analiz ediyormuş gördük bunları.

    şimdi kimsenin görmediği benim tespit ettiğim bir durum var. hoca ters köşe yapmayı seviyor. bu maç herkes osayi/onyekuru eşleşmesi beklerken, hatta vole-trt-aspor gibi mecralarda özel vakit ayrıldı bu hususlara ama hoca 3'lü defansla çıkıp ilk yarıyı 2-0 aldı pozisyon dahi vermedi. hoca rakibin osayi için özel hazırlık yaptığını biliyordu, yaptığı tam anlamıyla satranç hamlesiydi. 2. yarıyı kaybediyordu yaptığı değişikliklerle geri aldı maçı. çok büyük hoca çok özlenilen gol atan, şut çeken, koşan, çalışkan fenerbahçeyi geri getirdi. a klas, high klas, first klas bi hocamız var artık, bu sene çok keyifli geçecek.

  • erkeklere çekici gelen kadın meslekleri

    erkekler kadınlar gibi değildir, erkekler erkektir. erkekler mesleklere yükselmezler kadınlara yükselirler. bu bazen bir bankacıdır, bazen de temizlikçidir. mesleklere, üniformalara, statülere kadınlar kapılır, erkekler değil.

  • 12 eylül 2021 fenerbahçe sivasspor maçı

    fenerbahçeliler olarak hepimizin toplanıp sivas'a teşekkür etmemiz gereken maç. eğer geçen sene sivas'ı yenip bir şekilde şampiyon olsaydık, bu sene takımın başında emre, volkan, selçuk, sol bekte caner, orta sahada mhy,ozan, forvette cisse, thiam olurdu. daha da kötüsü bu kadroyla şampiyonlar ligine gidiyor olurduk ki düşünürken bile tüylerim diken diken oluyor.

  • 15 ağustos 2021 adana demirspor fenerbahçe maçı

    medeniyetten nasibini almamış eğitimsiz orospu çocukları tarafından öldürülmemek için, fenerbahçe tarafından değil de adanalı olduğu için adana tarafından maç izleyip, efendi efendi evine dönecek insanlara “karı, ibne” gibi sıfatlar yakıştıran, klavye delikanlılarının, maç zevkimizin içine sıçtığı başlık.

    yıl olmuş 2021 hala maç için satırla insan kovalama övülüyor sözlükte.

  • kağıtta yazan ilacı vermek için 17 yıl okumak

    herkese öfke duyuyorlar, kimseye saygıları yok, bütün okumuşlara haset içindeler.
    diş hekimleri doktor değil, memurlar çok rahat, avukatlar yalandan para kazanıyor, mühendisler asgari ücret beğenmez, doktorlar ne ayak, pilotun otobüs şoföründen farkı ne, öğretmenler yattığı yerden maaş alıyor, inşaat mühendisinin yaptığını lise mezunu mütteahit de yapar..
    kendin ne yapıyorsun birader anlat soluklan hele, saygı duyalım sana, içindeki ezik, şımarık, ciddiye alınmamış kişiliğini övelim sen de rahatla biz de rahatlayalım.

  • cemal can'ın kazanmasına aşırı sevinen genç

    umut sarıkaya karikatürünü andıran bir ortamda premier lig seyircisine has bir tarzda sevinmesi güldürdü. ergenimiz galiba 17 yaş civarında, o yaşlarda herşeyin fanatiği oluyor insan. bizim zamanımızda eray-melih vardı mesela biz yine böyle sevinmedik ama onun için farklı anlamlar barındıran durumlar olabilir. linç etmeyin gencoyu sevinsin, biz de futbol maçlarında böyle olmuyor muyuz

  • alexander sörloth

    fenerbahçe’nin en güçlü oyuncusu serdar aziz az önce kendisine omuz attı 2 metre geri tepti, fenerbahçe’nin en hızlı oyunucu rodriges az önce bu adamın tozunu yuttu..
    amk hem hızlı hem güçlü nerden buldunuz lan bu adamı?

  • the witcher (dizi)

    merak edilen dizidir.
    ya siz ne aptal adamlarsınız böyle. “bu akşam izleyeceğim bakalım” “ merak ediyorum” diye entry mi girilir. burası facebook mu birader hayırdır amk? diziyi izleyin yapın yorumunuzu da okuyalım neymiş ne değilmiş. adam bu akşam izleyeceğim için çok heyecanlıyım yazmış, bu kutsal bilgi için çok teşekkür ederiz kardeş.

  • sanıkla fotoğraf çektiren hakim

    hakimler ve savcılar kurulunun hakkında derhal soruşturma başlatması gereken hakimdir. bir hakim duruşmada denk geldiği ünlü bir yana, en yakın arkadaşının düğününe gittiğinde bile samimiyetine dikkat etmeli. tabi söz konusu behlül olunca iş değişmiş hakime hanım için.
    “perşembe süprizi” diye sanıkla fotoğraf çekilen
    hakim * bakalım daha neler görecek bu gözler.

    edit: kamuoyunun dikkatine, fotoğrafı çekilen hakim, behlülü yargılayan mahkemenin hakimi değilmiş.

    yine de duruşma salonunda bir hakimin, cüppesi giyinik bir şekilde, bir ünlüyle fotoğraf çekilmemesi gerektiğini düşünüyorum. hakimlik mesleği, tarafsızlık ilkesine dayalı, yüksek derecede dikkat ve özen gerektiren bir meslektir, hakimlik mesleğini icra eden birinin daha dikkatli davranması gerekir.

  • avengers infinity war

    iron man’in türk kahvesi içmesi, avengers sonunda dönercide buluşmaları ve son avengersta hüsnü ismindeki kebabçıda olayları tv’den izlemeleri enteresan gelmeye başladı.bizden birileri resmen marvel evrenine sızmış lan.devam filminde çiğ köfteci ali ustayı star lordu azarlarken görmek istiyoruz.