the irlandali12
profili

  • 3 mayıs 2017 afc ajax lyon maçı

    bu lyon da ilginç takım. sen git barcelona'yi ele, sonra ajax'tan ilk yarıda 2 gol ye.

  • 30 nisan 2017 medipol başakşehir beşiktaş maçı

    galatasaray, basaksehirden 4 gol yedi diye tasak geçen ibneler burada mı?

  • mete kalkavan

    galatasaray aleyhine önce ofsayttan golü verdi. sonra da emre picinin aleni dirsegini sariyla gecistirdi. görevini sağlam yapıyor.

  • 2 ekim 2016 galatasaray antalyaspor maçı

    evinde sikik bursa'ya yenilmiş' kayseri'yi yenememis, antep'i sidik zoruyla yenebilmis, ligin en kötü takımı kasımpaşa ve istanbul takımı basaksehir deplasmanlarini geçmiş ve daha anadolu deplasmanı görmemiş ama gelmiş burada fikstür avantajindan bahsediyor. lutfetmis, galatasaray antalya'yi yenebilir demiş. biz galatasaray ise, kayseri, akhisar ve beşiktaş deplasmanlarini geçmiş, evinde bu senenin iyi takımı karabük'ü seyircisiz maçta ve rize'yi yenmiş.

    ağzı var, beyni yok işte. sen önce beşiktaş, akhisar ve kayseri deplasmanlarindan çık da ondan sonra konuş. bunlar ne zaman böyle ancuk ancuk konuşsa, galatasaray şampiyon oluyor. en son hamzaoglu zamanında her hafta aynı muhabbet yapilirdi. buna literatürde göt korkusu deniyor.

    bu maçı da galatasaray vura vura kazanır.

  • a spor

    adamlar alışmış tabii ntvspor'un emenike fırtına gibi, pereira takıma müthiş dayaniklilik yüklüyor, idmanda neşeli dakilalar, takımda arkadaşlık üst seviyede tarzı haberlere. fenerbahçe biraz az konusulunca basıyorlar feverani. aziz başkan bu kanali da fircalasin bence.

  • grasshoppers'ın kazanmasını istiyorum

    adam isvicre'de doğmuş, isvicre'de büyümüş ve isvicre milli takiminda oynuyor. isvicre kulübünü tutmasinda ne gariplik var? ülkeden yediğin ekmek haram olsun diyor. sanki babasının hayrına para veriyor buna.

  • türkiye milli futbol takımı euro 2016 aday kadrosu

    semih ve yasin ne yapmış da uluslararası turnuva için milli takım kadrosuna girebiliyorlar? sezon boyunca bu davarlar ağzımıza sicti. terimin torpilleri. aday maday fark etmez.

  • 16 aralık 2015 ışid'in türk askeri kampını vurması

    (bkz: üç beş füze)

    edit: ölenlere allah rahmet eylesin. her zamanki gibi filler tepisir, çimenler ezilir.

  • 91 yaşındaki kadının seks yaparken boğularak ölümü

    yalan haber olduğu portekiz'in başkenti porto yazmasindan belli. adamlar daha portekiz'in başkentinin benfica olduğunu bilmiyorlar.

  • robin van persie

    bazı mallar alman milli takımı'nda oynadığını söylemiş. oturup iki maçını izleseydiniz bari. kendisi belçika milli takımının kaptanidir.

  • 17 ekim 2015 galatasaray gençlerbirliği maçı

    burak'ın penaltı pozisyonuna emek hırsızı diyen arkadaşlar için çok güzel zihinsel engellilere özel, donanımlı okullar var. engelli olmak ayıp değil. sizleri de topluma kazandırmak lazım.

    not: galatasaray'ın ezerek kazandığı maç.

  • 6 temmuz 2015 abd japonya kadınlar futbol maçı

    doğu turkistan'a destek olmak için abd'yi tuttuğum maç. ezin şu cinlileri.