harry piper9
profili

  • 4 şubat 2024 samsunspor başkanının açıklaması

    açıklamanın devamını yazmamışsınız. devamı da şöyle,

    "fenerbahçe bize 1 puan verdiyse, aptallığından verdi. ben orada söyledim. 20 tane pozisyona girdiler, gol atamıyorsun. ne yapalım biz kendi kalemize mi gol atacağız? bir bir frikik attık kalecinin aptallığı girdi içeri. başka pozisyonumuz yok. sonra fenerbahçe'den 1 puan aldık diye millet bize kızıyor. o zaman biz kapatalım, oynamayalım ligde."

  • arda güler

    türk halkı iyice kendini deli yaptı arda konusunda. görünen şu an için en yetenekli ve gelecek vaat eden türk futbolculardan biri. dünyanın en büyük takımlarını peşinde koşturup birine imza attı. çok güzel.

    ama spor basınının arda'dan antremanda harika gol, kroos ve modric, arda çok büyük yıldız olacak diyor, ancelotti arda'ya çok değer veriyor, büyük yıldız olacak haberleri her gün çıkıyor. arda maçta oynayacak mı haberleri bitmiyor. türk spiker arda'yla röportaj yaparken göz yaşlarına hakim olamıyor falan. şaka mı yapıyorsunuz ya. sanki ülkece mars'a adam indirdik ya da kanserin çaresini buldu, nobel falan aldı zannedecek. altı üstü bir futbolcu. real madrid'de 30 tane futbolcu var. barca, city, liverpool, bayern vs bu tarz yetenekli oyuncularla dolu. kaç tanesi kendini bu hale soktu. kompleksi bırakın artık. milletin bu baskısı ve ilgisi yüzünden arda da kötü etkileniyor. rahat bırakın çocuğu. topunu oynasın.

  • wilfried zaha

    tamam fenerbahçeli dostlar, size inandık, allah'tan almamışsınız, iyi ki tadic'i almışsınız. bela oldular ya. yok arıza adammış, yok takımdan dışlanmış, yıldız falan değilmiş. premier ligin ikon oyuncularından bir tanesi bu adam. bu holiganlığı bırakın artık. her sene başında geçen seneki berbat oyuncuları gönderip en kral kadroyu siz kuruyorsunuz. sonra gs rekor kırıp şampiyon oluyor, bjk 13 topçuyla şampiyon oluyor, ts 40 yıl sonra şampiyon oluyor, başakşehir ilk kez şampiyon oluyor. sakin olun.

  • frederico rodrigues santos

    sanki koca dünyada alınacak 5 tane topçu varmış gibi bütün piyasada aynı topçular konuşuluyor. menajerler oyuncak etti bizim kulüpleri. fred, ndombele , paredes, zaha, tete hem fb hem gs'ye önerilmiş. tadic hem fb hem bjk. halil hem gs hem bjk'ye önerilmiş. bu menajerler olmasa nerden topçu bulacak bu kulüpler. yöneticiler de transfer yaptık diye geziyorlar. bravo nasıl da keşfettin zaha'yla fred'i.

  • enver aysever

    imamoğlu'na her eleştiriyi duyduk ama alevi olmadığı, eşcinsel olmadığı için eleştireni ilk defa duyduk.

  • istanbul'da ev kiraları

    arz talep mevzusudur. 85 milyonluk ülkeye 10 milyon göçmen doldurursan ve 250 bin dolarlık ev karşılığında vatandaşlık(vatan) satarsan tabi ev fiyatları, kiralar uzaya fırlar. bir de göçmenler gelmeye devam ediyorlar. bak entry yazarken bile yüz kişi sınırdan yasadışı bir şekilde ülkeye girmiştir. bunlar daha iyi günler.

  • devlet bahçeli

    bahçeli: eğer yeni anayasa için bir referandum olursa mhp gerekli katkıyı sağlayacaktır!

    http://t24.com.tr/…i-dali-yol-ayrimina-geldi,330816

    ne zaman ak partiye geçecek bekliyorum. artık kapat partiyi de boşa masraf olmasın.

  • galatasaray

    ntvspor muhabiri evren göz bir tweet atmış. şöyle demiş "ya 14 sene şampiyon olmadan geçen dönemde sosyal medya olsaydı?"

    biri de cevap atmış. "şu an 5. yıldızı takıyor olurduk"

    şu sabırsız bu kadar başarıya rağmen başarıya aç taraftar olmasa bu takım böyle başarılı olamazdı. aydın gibi 30 futbolcu daha olurdu. galatasaray'ın evladı diye yeteneksiz oyuncular ve teknik direktörler yıllarca takımın başına çökerdi. taraftara bıraksan aydın da sabri de selçuk, yekta vs vs çoktan yolcuydu. bu baskı sayesinde inşallah bu hamza, cüneyt ve kurdukları yerli çetesi takımdan defolur gidecekler.

  • özel üniversitelerin özeti

    her seferinde özel üniversite değil vakıf üniversitesi diyen öğrencilerinin olması. tebrikler einstein. tebrikler aq. bilmiyoruz her seferinde yaz.