bulletproof7
profili

  • şenol güneş

    bizlere 3 sezonda 2 şampiyonluk, 1 uefa kupası çeyrek finali, 1 şampiyonlar ligi grup aşamasında namağlup liderlik yaşatan, beşiktaş tarihinin en başaralı iki teknik direktöründen biri. performansı diplerden alıp tepelere çıkarttığı futbolculardan kazandığımız bonservis paralarıda cabası.

    şimdi gelelim kendisi hakkında yapılan çapsız eleştirilere.

    birisi demiş ki; negredo, abuş falan geldi haftalarca yedek bekledi, burak yılmaz geldi hemen ilk 11 oynuyor... e be kardeşim negredo ve abuş geldiğinde takımda gelene gidene saplayan bir cenk tosun vardı, hani şu türkiye'de transfer rekorunu kıran cenk tosun. ne yapsaydı hoca cenk'i mi yedek bıraksaydı? peki burak geldi yedek kulübesinde kim var, pektemek ve larin. ister sev ister sevme ama burak her sezon 20den fazla gol atan bir adam, yedekleri ise 10 sezonda 20 golü olmayan pektemek, sezon başından beri bize saç baş yolduran larin. sence ne yapsın hoca?

    bir digeri demiş ki; rakibinin 13 yabancısını söylemeyip, rakibine karşı ayıp işlemiş. ha siktir lan ayıbının amk. karşında bi dünya teknik ekibi ve çalışanı olan, bunlara toplamda milyon eurolar maaşlar veren profesyonel bir kulüp var. şimdi böyle bir ekip işini yapmayacak, o onlarca çalışandan biri kural nedir bilmeyecek, kadroda kim var saymayacak ama şenol güneş durumun farkına varıp, ya kardeş sizin yabancı sayınız fazlaymış onu bi düzeltin diyecek öyle mi? herkes işini düzgün yapsın allah'ın tek enayisi şenol güneş mi? 3 puan kaybetseydik buralarda şenol güneş'e küfür edilecekti. yok yani bi de ulan iş yerlerinizde 200tl ikramiye için en yakın çalışma arkadaşlarınızı satan adamlarsınız gelip burada insanlık dersi de vermeyin kimseye.

    bir başkasıda demiş ki pektemek varken larin'i niye oyuna sokuyor. vay amk vay. adına sayfalar dolusu küfürler yazılan pektemek bir anda kıymete binmiş. şenol güneş düşmanlığı bunların gözünü kör etmiş yemin ederim. allahtan larin çaktı da bir tane "mustafa pektemek niye girmedi oyuna" diyenlerin sayısı sınırlı kaldı.

    bakın arkadaşlar birilerinin gazına mı geliyorsunuz nedir bilmiyorum ama büyük ayıp ediyorsunuz büyük. şu hocaya az destek olun lan. daha sezon bitmeden sizler bizi moralman bitirdiniz.

    edit: he yavrum he "onu çekme bunu çek" diyen, kebapçılar ile kavgalara karışan, tazminatım allah tazminatım diyerek tff'ye dava açan, futbolcularını rakip isviçre milli takımına saldırttıran, derin devlet mafya ilişkisi olan daha saymadığım bir dünya olaya karışmış fatih terim efendi, düzgün bir adam şenol güneş kötü, öyle mi?

    bakın görün beşiktaşlı kardeşlerim sizleri gaza getirenler bunlar, sizin şenol güneş aleyhine yazdığınız entryleri favorileyenler bunlar.

  • hakan hatipoğlu'nun fazıl say'a cevabı

    şimdi o değil de adam haklı beyler. tamam bu tipitipi sevmez, fazıl say'a saygı duyarız ammaa sayın say madem tanımıyorsun hatipoğullarından hakan'ı, ne diye takip ediyorsun o zaman adamı. mesela fazıl say seni beni takip ediyor mu? etmiyor. neden? çünkü bizi tanımıyor amk.

    bu arada hakan senin mesleğin ne lan hakikaten.

  • enzo roco

    şilili ise iyidir. şilili adam demir siker.

  • 19 haziran 2018 polonya senegal maçı

    senegal'in polonya'nın içinden geçeceği maç olacaktır. publarda 4k tvler karşısında biralarını yudumlayan polonyalı piçlere inat, şeker kamışından yapılmış evinde radyodan maçı dinleyen senegal'in aslanlarını tutuyoruz.

    edit: koyduk mu?

  • canan karatay'ın protein tozu açıklaması

    kadın profesör amk ya nasıl dikkate alınmasın anlamadım. seni mi dikkate alalım ey pembe götlü starbucks fatihi.

    tanım: gayet dikkate alınması gereken bir açıklama.

  • spor ayakkabıların aşırı pahalı olması

    doların yükselmesiyle alakası olmayan bir durum. bildiğin adam sikiyorlar. avrupa'da bile millet bıraktı adidas, nike peşinde koşmayı. gidip pakistan'da saati 1 dolara çalışan adama 10 dolarlık ayakkabı yaptıracaksın, sonra gelip vitrinine koyup 100 dolar para isteyeceksin. sikerler öyle işi.

  • kudüs düştüğünde sıra istanbul'a gelir

    çok afedersin ama yarramı gelir. şu sıra bu badem bıyıklı ümmetçilerin son modasıda, araplarla biz türklere ortak kaderler yazmak oldu. sanki o ibnelerle kurduk biz bu vatanı, onlarla beraber kovduk ülke topraklarından düşmanı. kolay mı lan amk götü boklu iki araptan toprak işgal etmek ile türk topraklarına girmek. adamın götünden kan alırlar.