buraya bir ben gerek6
profili

  • beyaz tenli olmak

    aşırı aşırı aşırı beyaz bir kadın olarak cidden çok zorlanıyorum yazın, her yanım kızarıyor, güneş adeta "gel bana tatlı beyaz tenli beyaz peynirim gel banaaa" diyor "gel banaaaa da seni şimdi domatese cevireyim". o yüzden çalışamıyorum ben, ise gitmiyorum çünkü evden çıktığım anda güneş tüm enerjisini beni domatese çevirmek için harcıyor.

    yaz değil sadece kış güneşi de öyle, öyle beyazım ki kış güneşi bile beni kızartmak için tüm ışınlarını bembeyaz tenime yolluyor. yağmurlu ve karlı havalarda çıkıyorum evden sadece ve günü birlik çalışıyorum. beyaz tenli ama öyle böyle degil ace ile yıkanmış beyaz don kadar beyaz tenli olduğum için iş bulmak da zorlanmıyorum çünkü herkes beyaz tenime olan hayranlığı ile hemen is veriyor. bir markete giriyorum diyorum bugün kasada ben durabilir miyim, marketçi diyor ki "ne kasası beyaz tulum peyniri hanfendi ne kasası, siz esmer değilsiniz ki amelelik yapasınız, siz markette arzı endam edin yeter diyor ve beni işe alıyor. beyaz tenli olmak güneşte domates gibi kızarmak gibi dunyanin en en en büyük sorununa neden olsa da böyle durumlarda beni 1-0 ne 1-0'ı 10-0 öne geciriyor çünkü herrrrrkes beyaz tenime hayran. normalde beyaz tenli olmayan kişilerin günlük 100 tl'ye çalıştığı işte ben yarım gün (güneş malum kızartıyor ve eve kaçıyorum hemen) çalışarak 500 tl alıyorum.

    işte yılın 3 4 ayı çalışıyorum bu şekil yazın evden çıkmıyorum çünkü güneş beni kızartıyor, çok büyük sorun bu güneş yaaaa, güneş beyaz tenli insanlara acımıyor a dostlar bakın esmerler bilmez güneş beyaz tenli insanları kızartıyor anladınız mı öggggk beyaz tensizler, güneş, beyaz ten, domates.

    offfffss, bence biz beyaz tenliler güneş ışınlarını daha az alan marsa koloni kurmalı ve beyaz tenli olmayan amelelerden tamamen ayrılıp beyaz tenli insan neslini kendi aramızda devam ettirmeliyiz çünkü güneş beyaz tenlileri kızartıyor, yaz geldi beyaz tenim uffff olacaaaak :(((((

    evet buraya yazan beyaz tenliler aynen bu derece gerizekalı görünüyorsunuz, hani sizin gerzoluğun eksiği yok fazlası var. bu arada çok sevdiğim esmer bir tene sahibim ve ben de güneşe maruz kalınca kızarıp canım yanıyor yani o dert bi sizin olsun istiyorsunuz ama biz de muzdaribiz. size göre esmerlerin teni kösele gibi, kauçuk gibi falan tabi ama öyle değil. yaz kış 50 faktör kremsiz çıkmıyorum evden çünkü esmerim ve zekiyim, gerizekalı olsam güneş yakıyor diye ağlardım.

  • şule çet'in otopsi raporu

    şule'nin telefonu şifre var diye incelenemiyor. evet evet şifre var diye incelenemiyor. niye şifre varmış diye. bakın şifre varmış diye şule'nin telini inceleyemediklerini söylüyorlar ve bunu raporluyorlar. koskoca kurumların yüksek güvenlikli siteleri hacklenirlen gariban şule'nin 4 haneli şifresini çözemiyor ve telini inceleyemiyorlar. bu da haber linki;

    https://www.google.com/…esi-cozulemedi-5330558/amp/

    bu olayı örtbas edip adaletin altını oyanlar bir gün adalete delice muhtaç olsunlar. her kim ki sırf kodaman diye bunu sineye çekiyorsa sinesi yanıp kavrulsun. bir genç kız tecavüze uğrayıp canice öldürülüyor ve el birliği ile herkes 3 maymunu oynuyor. gencecik kız sizin evladınız olabilirdi ulan bu kadar mı vicdanınızı sattınız şeytana??? en tepeden en alta bu işi örtbas eden her kimse allah belalarını versin.

  • 5 milyon kişilik maltepe mitingi

    ulan muharrem ince'nin montla 15 temmuzda okey oynadığına inanıyorsunuz, tapelerin montaj olduğuna inanıyorsunuz, fetullah ülkenin iliğine kadar işlerken birilerinin kandırıldığına inanıyorsunuz, sarraf aklanırken inanıyorsunuz, ergenekon'a inanıyorsunuz, dış güçlere inanıyorsunuz, ekonomi göçerken şahlandığımıza inanıyorsunuz, dünyanın bizden korktuğuna inanıyorsunuz da buna nasıl inanmadınız?

    oysa sizi her şeye inanan saf yürekli insanlar değil misiniz, buna da inanın lan bir kez. bir kere de muharrem kandırsın sizi ne olacak be?

  • şeyma subaşı

    sene olmuş 2018 hala gözlüklü, şapkalı tiplerin olduğu yaşar alptekin disko ortamları kaldı mı ya? bu kadar değişik , birbiriyle alakasız tip hangi amaçla, hangi etkinlik için bir araya gelmiş olabilir, insan hayret ediyor. ergenler gibi ev partileri falan mı yapıyorlar nedir?

    bir de şeyma'yı kıskanan kadınlar diyerek ayar verenler var. vallahi en son kıskanacağım insan bu kadın olabilir. sosyal medya çıktığından beri öğrendiğim önemli 2 şey var; kim mutluluğunu insanların gözüne gözüne sokuyorsa o kişi aslında hiç mutlu değildir, bir de ne kadar çok zengin olursan o kadar amaçsız, hedefsiz ve tatminsiz olursun ki bu kadının ne kadar tatminsiz olduğu ve beğenilme dürtüsü paylaştığı aşırı avam videolarından belli oluyor. azıcık aşımız ağrısız başımız a dostlar.

  • hangi burcun kadını ideal

    yay burcu kadını evlenirken bilezik istemiyor üstüne kocasına bilezik takıp, gelen bileziklerini de takması için ona veriyormuş. kolunda bilezikli bir adam görürseniz karısı yaydır.

  • elon musk'ın hayatta kalma şansımızı açıklaması

    o zaman neden yapay zeka geliştirip üretmeye çalışıyorsunuz aq? mal mı bu insanoğlu kendine düşman robotlar üretmeye çalışıyor. bir de neden bunlar bizi öldürüp yok ediyor aga, ne zorları var bizle, neden neden aklımda deli sorular.

    edit: biz türkler olarak yapay zeka neyim bulaşmıyoruz bile, siz de bize bulaşmayın. bakın türkler olarak size bakış açımız tam olarak şu:

    https://www.youtube.com/watch?v=kmjgor78dxa

    şu profildeki insanları kendinize düşman olarak göreceğinizi sanmıyorum yok ama illa öldürürüz derseniz salarız nihatı ve tayfasını üstünüze.