sutoglan12
profili

  • 17 nisan 2023 babala tv muharrem ince yayını

    muharrem ince belli ki en düşük seviyede bir kasaba politikacısı. bin tane oyum olsa birini vermem...
    gel gör ki internette "iyi ki 2018'de seçilmemişsin" diyen arkadaşlar var. o arkadaşlara kötü bir haberim var. 2018'de en düşük seviyede, agresif, sıfır ehliyetli bir kasaba politikacısını bile seçsek bugünkünden fersah fersah iyi bir durumda olurduk. necip milletimiz dandik kasaba politikacısını bile mumla arayacağımız seçimler yaptı çünkü. kadro, parti, liyakatli bürokratlara falan hiç girmiyorum, doğrudan tek adam yönetecek diye düşünün. 2018'de rambo okan'ı seçsek daha iyi olurdu, öyle diyeyim.

  • 2022 yılı migros yılbaşı sepeti

    beş kişiye yetecek tip 2 diyabet içerir.
    yılbaşı paketinde kuruyemiş olur, alkollü içecek olur, onun yanına yakışacak peynir vb. olur, yılbaşı kurabiyesi olur...
    bizimkinde şekerli gazlı içecek, msg'li cips, sakız... görsele bakınca kendimi gecekonduda hissettim.

  • rte'nin yeniden kazanacak olması

    dört sene önce, her şey iyi kötü yolundayken yapılan seçimde %50'yi zor aldı bu adam. şu anda tam zamanlı çalışan insanlar, eskiden kasapların köpeklere verilsin diye bedava dağıttığı parçalara parasının yetmediğinden yakınıyor. pazarda karpuzun tanesi 100 lira, patates ve soğan 12,5 lira. üstelik bu fiyatlar çok bereketli geçmiş bir kış ve bahar sonrası bolluk fiyatları. ülkeye ipsiz sapsız on milyondan fazla insan doldurduğu için ev kiraları dört sene öncesinin on katına çıkmış. herkes, en azılı akp'li bile yaşadıklarımızdan kimin sorumlu olduğunu biliyor.

    üç sene önceki seçimde bile bütün büyük şehirlerde hezimet yaşayan adamın bu ortamda seçim kazanacağını iddia eden dört işlem bilmiyordur.

    seçim yapılır mı, yapılırsa kendisi aday olur mu bilemem ama seçim yapılırsa olacakları söyleyeyim: karşısında tek aday olursa en az yirmi puan fark yiyecek. tek aday olmazsa da ikinci turda o farkı yiyecek. seçimden bir sene sonra akp diye bir parti olmayacak ama maalesef bugün yağmaya ortak olanların büyük kısmına diğer partiler kucak açacak, %99'unun yaptıkları yanına kar kalacak.

  • hem hizmet istiyorlar hem de köprü bedava olsun

    isveçli gibi vergi verip, amerikalı gibi paralı hizmet alıyor, nijeryalı gibi çeteler tarafından yağmalanıp bangladeşli gibi yaşıyoruz.

    açın bakın mesela sağlık ve eğitimin ücretsiz olduğu ingiltere'de gelir vergisi oranları nasıl. bizim paramızla yılda 1 milyona kadar kazananlar için %15. bizde aynı insan daha martta %35'lik dilime girmiş oluyor, seneyi %40'la bitiriyor. hiçbir şeyi gider gösterememek de cabası.

    araba alan bir insanın yıllık gelirinin yarısını verdiği ötv'yi falan saymıyorum hiç. yarattığımız değerin %80'ini devlete, ne devleti ya doğrudan bunlara veriyoruz ama karşılığında okul paralı, sağlık paralı, yol paralı.

  • komünistlerde aile namus anlayışı olmaz

    elli yıldır bu dincilerin kendilerinden olmayan kadınlara fahişe, erkeklere gavat demesini dinliyorum. ama sorsan onları hor gördük, mağdur ettik. sıfatına tükürdüklerimin şehrinde, mahallesinde bir kadın sokakta sesli gülemez, rahat yürüyemez ama sorsan onlara etiler'de yan bakılmıştır, o yüzden mağdurdur.

  • dolar dünyanın her yerinde 14 lira

    çocuğunuzun okulda alacağı derslere, okuyacağı okulun şartlarına, ödeyeceğiniz vergi miktarına, yarın sokakta size bıçakla saldıracak sabıkalının salıverilmesine bu embesilin kendisine benziyor diye oy verdiği adamlar karar verecek, unutmayın.

  • temel kotil

    vallahi kıskandım adamı. hem özel aktrol ekibi var hem de akp'li övmeye hasret kalan utangaç anap'lıları başlığına toplamış.

  • 11 eylül 2021 büyük uyanış mitingi

    konumun kartal maltepe olmasıyla yarmıştır. hacı amcayı trollüyorlarsa çok komik, gerçekten konum diye bunu verdilerse daha da komik. kuzucigim.

  • after ak party

    gezi zamanı istiklal caddesi dünyanın en neşeli partisine dönüşmüştü. o zaman nedense fark edememişim, şimdi hatırlıyorum ki bu insanlık düşmanları gelmeden önce, 1990-94 arasında her gün zaten öyleydi istiklal caddesi. yavaş yavaş ve sistemli olarak öldürmüşler oradaki genç ve neşeli kültürü. kıskanç lümpenler, kendileri insan gibi yaşamayı bilmediği için kimse yaşamasın istiyorlar.

  • 23 nisan 2021 üç günlük sokağa çıkma yasağı

    başlık sahibinin her cümlesinden aktrol olduğu belli oluyor. "biz atatürkçülerin anıtkabir'i ziyaret hakkını elimizden almamalısınız". star1 çevirisi kovboy filmi adeta.

  • mudanyalı başkanın suriyelilere sahili yasaklaması

    ırkçılık falan değil bu. bayram tatilinde evimin önünde sahile yürümeye çıkamadım. her yere yayılmışlar. sahil boyunda adım başı beşli onlu genç suriyeli herif grupları, etrafı kesiyorlar. adım atamıyorsun. her santim çimende bir aile piknik yapıyor.

    buradan bunaldık eskişehir'e gittik. hoca devasa parklar yapmış, akşam serinliği çökünce tıklım tıklım arap doluyor. bin tane çocuk parkı var, her birinde yüzer tane arap çocuğu.

    sıçarım hümanizmine. bunun sürdürülebilir bir durum olmadığı aşikar. ülkesini, şehrini düşünen hiçbir yönetici bu saçmalığa göz yumamaz.

  • rasim ozan kütahyalı

    oha! herifin ahlaksızlığı ve beyinsizliği bir yana, "herkes kullanıyor, hiç mi duymadınız? adam tv'de söyleyince kabahat mi oldu?" diye gelen olmuş. bin yaşımdayım, 12 sene yatılı okullarda okudum, anadolu'nun dört köşesinde yaşadım ama bu iğrenç lafı hiç duymadım. herkesin kullandığını düşünen arkadaş varsa acilen çevresini değiştirsin.

    küfür olmasının ötesinde, toplumun bir kesimini alenen aşağılamayı içeren bu lafı normal karşılayan umarım maaşlı aktrolldür, başka türlüsü çok üzücü. rok zaten cami duvarına işemiş. bir iki güne amcaları satar bunu, biriktirdikleri de bitince normalde olması gereken yerden devam eder hayatına.