khuzdul of krsanthi12
profili

  • ali babacan

    ülkeye nehir gibi akan sıcak parayı betona gömen ekonomi yönetiminin planlayıcısı ve uygulayıcısı olan vatandaş.

    hiç iş bilir gibi poz kesmesin. bugün ne çekiyorsak ucu kendisine dayanıyor.

  • veterinerlerin artık fahiş fiyatla çalışması

    bu dangalaklar da iyi alıştı, müdür, 165 lira zaten veteriner hekim muayene, 70 lira enjeksiyon, ki bunlar odanın belirlediği minimum ücret. uygulanan ilaç muhtemelen değil garanti yabancı, dolar olmuş 9 lira, ilaç 10 dolar desen 90 lira eder, ki muhtemelen daha fazladır.

    doktora gittiğin zaman para vermediğin için sağlık hizmetlerini ucuz zannediyorsun, ama değil. sağlık hizmetleri ve ilaçlar deli gibi pahalı, özellikle bu şartlarda. ancak sağlık hizmetini sigortaya ödetemediğin veterinerlik gibi durumlarda dank ediyor bu sana.

    bu arada oda minimumları her ilin veterinerler odasının internet sayfasında açık olarak verilmiştir, gir bak. ama unutma o değerler minimum. hekim daha fazla isteyemez diye bir şey yok. adamın nişantaşı'nda muayenehanesi varsa tabii ki daha fazla isteyecek, kirayı ödeyebilmek için.

    370tl ile yine ucuz kurtulmuşsun, sadece farkında değilsin.

  • 4 eylül 2021 ergene tren kazası

    klasik bir sabırsız salak kazası.

    ülkedeki sorunların ciddi bir kısmı "ben bekleyemem, hemen benim işim olsun, önce ben" türü çocukça gerizekalılıklardan kaynaklanıyor.

  • pandemi aşısı yapan hekimler yargılanacak

    iddia ediyorum, türkiye'de bir ahlaksız doktor sorunu var.

    etrafta görüyorum, hastalarına reiki tavsiye eden, ot çöp "besin takviyesi" kaktırmaya çalışan hekimleri, akupunktur uyguladığını söyleyen diş hekimlerini, homeopati reçete eden veteriner hekimleri.

    bunun iki açıklaması var: ya bu insanlar şerefsiz, haysiyetsiz, bu sattıklarının beş kuruş etmediğini, kendilerine sağlık için gelen insanlara yalan söyleyip dolandırdıklarını buz gibi biliyorlar; ya da öyle boktan bir tıp eğitimi veriyoruz ki bu ülkede, bu gerizekalıların en ufak bir kritik düşünme, bilimsel veri değerlendirme yeteneği yok, bu yalanlara ciddi ciddi inanıyorlar.

    her iki durumda da bu insanların tıp camiasında yeri yoktur. tamamının mesleklerinin elinden alınması toplum sağlığı için elzemdir.

    türkiye'nin sağlık alanında en büyük sorunlarından biri alternatif tıp denen nitelikli dolandırıcılık yöntemine gösterilen bu anlamsız müsamahadır. bu ortadan kaldırılmadıkça böyle saçmalıklarla, ahlaksızlıklarla karşılaşmaya devam edeceğiz.

  • aya ne ile gideceğiz sorunsalı

    (bkz: 500t)

  • tek hakkınız olsa türkiye'de neyi düzeltirdiniz

    halkın kafa yapısı.

    geri kalan herşeyin bozukluğu ondan kaynaklanıyor, onu düzeltmeden hiçbir şeyi düzeltemezsiniz.

  • ülke yönetimine akademisyenlerin seçilmesi

    bu durumda ufak bir hatırlatma yapmak gerekir.

    gençler, burhan kuzu anayasa profesörüdür.

  • abd'nin almanya'ya atom bombası atmama sebebi

    basit: bomba hazır olduğunda almanya teslim olmuştu. ilk nükleer test 16 temmuz 1945. almanya'nın teslim olması 7 mayıs 1945.

  • akp'nin 2002 beyannamesindeki akıl almaz maddeler

    "siyasal islamcılar her zaman yalan söyler" gerçeğinin bir başka kanıtıdır

  • psikolog psikiyatr yaşam koçu astrolog farkı

    bunlardan ikisi eğitimli ve belgelidir, biri tıp eğitimli ve ilaç verme yetkisine sahiptir, ikisi ise nitelikli dolandırıcılık kapsamında değerlendirilmesi gereken suçlardandır.

    ilk ikisini son ikisiyle bir tutmaya halk arasında "cahil cesareti" ve "ağzı olan konuşuyor" denir. mallık türlerinden sayılır.

  • vestel araba yapacak

    ithal arabaya bir vergi zammının daha geleceğinin müjdecisi haber.

  • bebeğe tecavüz edilen dünyada ateist olmak

    tecavüz edilen ve muhtemelen bu nedenle ölen bebeğin nasıl bir imtihan yaşadığını ve eğer bu bebeğin varlığı diğer insanlar için bir imtihansa bu imtihandan sorumlu olan sadist manyağa neden tapınmamız gerektiğini merak etme gerektirir.