ozzzzi12
profili

  • esad'ın türkiye ile savaşabiliriz demesi

    oğlum çok acayip adamlarsınız lan!! yok cesaret edemezmiş, yok gücü neymiş falan.
    adam açık açık türkiye ile savaşmamız iki ülkenin de çıkarlarına terstir ve bunu arzu etmem, türk halkının genel görüşü de bu yönde diyor ve ekliyor; türkiye bize savaş açarsa elbette kendimizi savunmamız en meşru haktır.

    hani türkiye ile savaşırız, yerle bir ederiz, hadlerini bilsinler gibi bir şey dese tamam diyeceğim.

    bugün bizden güçlü bir ülke topraklarımızı istila etmeye kalksa nasıl topraklarımızı korumaya çalışırsak o da aynı şeyi suriye olarak yaparız diyor.

    bir de dengesiz diyor, psikolojik anormallik falan diyor. bir gün esad'ı indirmek için suriye'ye girdik deyip ertesi gün nereden çıkıyor bu laflar demenin neresi dengesizlik şimdi. bu konuda esad'a ben de çok kırıldım.

  • recep tayyip erdoğan

    kendisi birkaç gün önce avrupa'ya meydan okudu. ak gençlik büyük bir gururla bakın reisimiz avrupa'ya nasıl posta koydu diye sosyal medyada sürekli video paylaşıyor.

    peki konu ne?? reisleri avrupa'ya sınır kapılarını açıp suriyeliler'i avrupa'ya salıvermekle ilgili bir çıkış yapmış. yani suriyeliler topraklarınıza bir gelirse görürsünüz gününüzü diyor. peki bahsi geçen suriyeliler yıllardır kimin topraklarında ?? eğer bu suriyeliler bu kadar korkutucu ise neden bu topraklardalar, eğer değil ise nasıl tehdit meselesi olurlar??

    beyimiz şovunu yaparken bile kendi politikalarıyla çelişiyor. ak gençlik olayın farkında bile değil zaten, şarkılarla bezeyip video yapmışlar bu konuşmaları.

    neyse daha da uzatmadan bitireyim;
    beyin kullanıldığı zaman anlam kazanan bir organdır.

  • sakın doları yakıp yırtmayalım

    adam kitlesinin zeka seviyesini öyle bir ortaya koymuş ki üstüne söylenecek laf bırakmamış.

    ben de şöyle söyleyeyim. bu kitlede doları cidden yakma potansiyeli olanlarda dolar yok dilipak rahat ol. tabi üstün protesto anlayışlarını sergilemek için 1 dolar falan alırlarsa bilemem. bir de bu kitlenin çakal bir kısmı var ki, iktidar sayesinde köşe olan, hiç meraklanmayın onlar da sizi yakarlar da dolarlarına dokundurmazlar.

  • yarın cumhuriyeti ilan edeceğiz

    o gece atatürk'ün ısrarıyla çankaya köşkü'nde kalır ismet paşa. iki yoldaş sabaha kadar heyecandan gözlerini bile kırpamamışlar ve anayasa üstüne çalışmışlardır.

    çünkü atatürk o gece şöyle demiştir;

    "beyler yarın cumhuriyeti ilan edeceğiz"

    çünkü onca mücadeleden sonra doğan çocuğun adını koyma vakti nihayet gelmiştir.

    93 yıl önce bugün bir sofrada adı konulmasına karar verilen çocuk bugün hala çok genç. genç cumhuriyet türlü saldırılara karşın dimdik ayakta. yobazlar, gericiler, hanedan aşıkları, güç sevdalıları ise, o dönemdeki gibi ağızlarında salyalarla cumhuriyet'e saldırmakta hala, hem de en pervasız halleriyle.

    hedef 2023 değil, hedef sonsuzluk. bizler, çocuklarımız ve diğer kuşaklar cumhuriyet'le özgürce yaşayacak. genç cumhuriyet daha da büyüyecek daha da güçlenecek. sonsuza dek..

  • sözcü gazetesi'nin kapatılması

    o iş feto'nun basın yayın organlarını kapatmaya veya el koymaya benzemez. orada zaten hem akp'ye hem cemaate yakın bir kitle çıkarları için güç dengesine göre tarafını seçti. feto yayın organlarına rahatlıkla el kondu.

    sözcü okuyan kitle ise hem feto hem akp karşıtı, cumhuriyet kazanımlarını ve atatürk ilkelerini benimsemiş, çıkarları için değil inançları için taraf olmuş bir kitle. sözcü'yü kapatmaya kalkışmak ciddi anlamda bir infiale neden olur.

    kısacası cemaat ve tarikatlara karşı bir kitlenin, en çok sahiplendiği yayın organını cemaatçilik gibi saçma ve akıl dışı bir gerekçe ile kapatmak cesaret ister. varsa o kadar cesaretleri buyursunlar, bakalım becerebiliyorlar mı??

  • barış manço çocuklara hitap eden bir şarkıcıdır

    doğru fakat eksiktir.

    ailecek 9 aylık yeğenimin karşısına geçer arkadaşım eşek şarkısını söyleriz, keyiflenir velet, ona hitap eder.

    genç bir arkadaşım unutamadığı sevgilisini unutamadım şarkısıyla taçlandırır, ona hitap eder.

    bir amcamız kavuşamadığı sevdiğini hatırlar, açar kol düğmelerini ona hitap eder.

    bir dedemiz kaybetmiş eşini, açar gülpembe'yi dinler gözünde birkaç damla yaşla ona hitap eder.

    çokça uzatabilirim ama sonuca bağlayayım. barış manço 7'den 77'ye herkese hitap eder.

  • hakan şükür

    hayır bu adamın cemaatçi olduğunu onlarca yıldır bilmeyen yok. cemaatçi olduğu bilinerek milletvekili yapıldı, cemaatçi olduğu bilinerek statlara ismi verildi.
    ben hayatı boyunca cemaat ve akp'nin karşısında olmuş bir insanım. hakan da çok umrumda değil açıkçası ama 3 sene önce güzellemeler düzüp şu an sövdüğünüz bu adam sizin karakterinizdir. riyakarlığınızı sikeyim.
    şimdi hiçbir şey yokmuşçasına devam edin, vurun abalıya a.q..

  • 7 ağustos 2016 büyük yenikapı mitingi

    şimdi yıllarca fethullah hocaefendimize laf söylettirmeyiz diyenler toplanıp fethullah hoca efendilerinin yaptığı darbeyi mi lanetleyecekler meydanda.

    şimdi yıllarca sınav soruları çalınırken kulağının üstüne yatan gelecek hırsızları bu hain feto yıllardır soruları çalıyormuş mu diyecekler meydanda.

    şimdi yıllarca cemaat devlete sızıyor dendiğinde buna kargalar bile güler diyenler cemaatin nasıl sinsice(!) devlete sızdığını mı anlatacak meydanda.

    şimdi yıllarca cemaate para yardımı yapanlar ve yapılmasını işaret edenler bunların ekonomik olarak bir rant kurduğunu mu haykıracaklar meydanda.

    şimdi yıllarca hocalarıyla bir olup bizi dinle kandıranlar, fetonun insanları dinle nasıl kandırdığını mı anlatacak meydanda.

    şimdi yıllarca başımızın üstünde yeri var dedikleri feto'nun nasıl yüzüne tükürülecek bir adam olduğunu mu anlatacaklar meydanda.

    şimdi yıllarca her türlü suçtan beraat ettirdikleri feto'nun dünyanın en adi suçlusu olduğunu mu anlatacaklar meydanda.

    şimdi yıllarca vatanına dön bitsin bu hasret diye gözyaşları döktükleri feto için, elbet seni bu vatana getireceğiz o zaman göstereceğiz gününü mü diyecekler meydanda.

    şimdi yıllarca savcısıyız dedikleri ergenekon, balyoz kumpasları için bu feto askerlerimize kumpas mı kurdu diyecekler meydanda.

    şimdi yıllarca en az oyu alan rektör adayını rektörlüğe atayanlar bu feto haini üniversiteleri de ele geçirdi mi diyecekler meydanda.

    şimdi yıllarca feto'nun okullarında okuyup canımız yoluna feda dedikleri bir din tüccarına biat edenler bugün bu söylenenleri mi alkışlayacak çılgınca meydanda.

    bugün imkanı olan herkes mitinge gitsin, gidemeyenler ise mutlaka izlesin arkadaşlar. izlerken aklınızın bir köşesinde 2002-2013 arası olsun, düşünün atatürk'ün kurduğu güzel ülkemi ve sakince dinleyin acının alkışlarını..

  • marmaris'te 15 dk daha kalsaydım öldürülecektim

    oğlum hocaefendinizi öyle ya da böyle sikecekler demiş ya la :))

    (bkz: sikin birbirinizi göte para vermeyin)

    len feto için bitsin artık bu hasret diyenler, gözyaşı dökenler kim la??
    kusura bakmayın aynı bokun aynı rengiydiniz, 3 senedir farklı renklerisiniz. lakin sizin yüzünüzden ülkenin bok koktuğu gerçeği değişmiyor. ve bir gün bir yargılanma olursa adaletin karşısında yan yana oturmalısınız.

  • 16 temmuz 2016 askerin kafası kesildi yalanı

    ciğeri 5 para etmicek adamlar entry döşeyip millete sövüyor, ulan şerefsiz herif 4 ünü öldürdük sıra beşinci de diye bağıran ak çomarı hepimiz izledik. adamın gol diyor a.q ben bir şey demiyorum, hala boğaz kesilmiş mi derdindesiniz!! adam kesmeyi de adam yakmayı da adam öldürmeyi de çok iyi bildiğiniz defalarca test edilmiş bir gerçektir. şimdi siktirin gidin.

  • ahmet hassan'ın kazandırdığı efsane penaltı

    oha a.q bu pozisyonun penaltı olduğunu iddia edenleri de gördü ya bu gözler daha ne diyeyim. etrafımda fanatik beşiktaşlı çok arkadaşım vardır. onlar bile maçtan sonra sizi biz yenmedik hakem yendi derken, ertesi gün gazateler maç sonucunu ali aydın 2 galatasaray 1 diye atarken 11 yıl sonra çıkmış birileri bu pozisyona penaltı diyebiliyor. sadece penaltı da değil net penaltıymış üstelik!! enteresan gerçekten. demek ki fanatizmin bir sınırı olmuyor..

  • adayımız 4. tura kalmazsa 80 geçersiz oyumuz çıkar

    mhp bu şekilde hareket ederse hdp chp'yi desteklese de akp meclis başkanlığını alacaktır. matematik fakiri arkadaşlar bu adımı doğru bulabilir fakat gerçek mhp'nin tarafsızız adı altında akp'yi desteklemesidir.

    işin ironik kısmı ise her fırsatta mhp'nin ne kadar iyi bir ana muhalefet partisi olabileceğinden ve hatta bu performansıyla partisinin diğer seçimde tek başına iktidar olacağından bahseden bahçeli'nin muhalefetten anladığı şeyi bize göstermiş olmasıdır.