osty11
profili

  • 6 kasım 2023 filistin'den göç alımı çalışmaları

    devlet eliyle israil'e toprak açılıyor. büyük ortadoğu projesi tıkır tıkır işliyor. yakında mülteciler çoğunluk olunca ermeni soykırımını da tanırlar türk bayrağı yerine arap bayrağı da çekerler. bugün bunları destekleyen kim varsa hakkımı helal etmiyorum.

  • 5 kasım 2022 galatasaray beşiktaş maçı

    bu da 0-0 biterse daha da derbi falan izlemem. süper lig'in adı da "el sikkolar yarışıyor"a evrilsin öyle olacaksa. yakında trt şifresiz bile yayınlamayacak maçları. hakem konuşmaktan futbol konuşmaya fırsat kalmıyor koduğumunun liginde.

    ağlamaya gerek bırakmayan 11 e 11 ve bol gollü bir maç olması temennimiz.

  • 30 ağustos bütün türkiyelilerin bayramıdır

    şunun lafını etmeye bile değmez. tdk'ya göre böyle bir kullanım yoktur. ilber hoca da zamanında bunu bilal'e anlatır gibi anlattı.

    bu ifadeyi kullanan ya cahildir ya da bölücüdür. siyasi görüşü de beni ilgilendirmez. kurbağanın yavaş yavaş ısıtıldığı gibi alıştırıyorlar. yemezler. g.tünüzden kavram uydurmayın. bu vatan algı ile kazanılmadı. ne idüğü belirsiz çöl farelerine de bırakmayacağız, atasını inkar eden hainlere de bölücülere de.

    bu vesileyle bir kez daha dahili ve harici bedhahlarımızın .mına koyar, zafer bayramımızı kutlarım. bu günde yas tutan ve türkiyeli diye saçma laflar türetenleri de bedhah olarak gördüğümden onlar da sebeplensinler bu sözlerimden.

  • aşureye konulmaması gereken yiyecekler

    (bkz: yer fıstığı)

  • hacettepeli egosu

    saat 21.00 gibi ortaya çıkan gazino görünümlü 230 hat no'lu ego'dur. liseliler bilmez içinde mor ışıklardan çiçekli perdelere, insanı cezbeden türlü aksesuarların olduğu bu ego otobüsünde seyahat etmek ayrıcalıktı. üzerine ego tanımam.

  • 18 nisan 2020 habertürk'ün yalan haberi

    habertürk muhabiri öznur karslı çetiner tarafından yapılan haberdir.

    genel yayın yönetmeni * yardımcısı : kürşad oğuz

    habertürk tv'nin sorumlu müdürü: kenan çelik

    izleyici temsilcisi: duygu sarıoğlu tutugan

    teknik müdür: tolgahan gülbe

    bu haberin televizyonda yayınlanması bu kişilerin eseridir. bilin istedim. normal bir ülkede kariyerleri biter, istifa etmezlerse kovulurlar ve bir daha düzgün bir medya organında iş vermezler. ama muhtemelen daha iyi yerlere geleceklerdir. nitelikli, doğru yayıncılıktan bahsederek çoluklarına ahlak nutukları atacaklardır. hiç rahatsız olmadan bunları yapabiliyorlarsa çocuklarına üzülürüm ben sadece.

  • binali yıldırım

    bence rte "23:30 gibi çıkar teşekkür edersin işte şöyle yapcaz böyle yapcaz dersin olur biter" diye tembihlemiş. ama bunu "kazandığında yapacaksın" dememiş. binali de durur mu yapıştırmış balkon konuşmasını. neticede adam düşük profilli. ne anlasın siyasetten, istatistikten? ğ yazamayan adam virgülden sonrasını mı hesaplayacak?

  • 28 kasım 2018 gebze viyadük faciası

    "bir ülkeyi tanımak istiyorsanız, o ülkede insanların nasıl öldüğüne bakın!" albert camus

  • düğünde kendini vuran doktor

    (bkz: doğal seleksiyon) üzüldüm diyemeyeceğim. başkasının canını yakmaktansa kendi canının yanması isabet olmuş.

    bireysel silahlanma artıp da eğlence amaçlı havaya silah sıkılıyorsa bu tip haberler de normal karşılanıyor artık. bir ülkenin can kurtarması gereken doktoru bile bu cehaleti sergiliyorsa üzülmüyorum.

    milletin mutlu gününü hüsrana çevirenlerin de cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum. bu kez biraz ağır bir ceza olmuş ama o serseri kurşunun bir çocuğun canını almasından evla bir durum yaşanmış.

    silah ateşlenen düğünlerde uyarılar fayda etmiyorsa düğün sahibi de müdahale etmiyorsa hemen sevdiklerinizi alıp terkedin orayı ve jandarma ya da polise haber verin. başka türlü düzelmez.

  • nihat doğan'ın abd'de konser vermeme kararı

    abd'ye yaptırım olarak konser verdirseydik keşke.

  • %40 mtv zammının geri alınması

    aslında geri alınmış bir şey yok ortada. sadece tekrar görüşülecek; %60 da yapılabilir *

    işin özü şu; toplumda nabız yoklanıyor bu tip kararlar verilmeden önce. baktılar tepki yok; aynen devam. ama tepki olursa "bakın sizi düşünüyoruz %20'ye düşürdük " denilerek zam oranını azaltacaklar. millet de "oh ne güzel az zam yaptılar" psikolojisiyle ölümü görüp sıtmaya razı olacak. her türlü prim. ama insanımız da dışkısını çıkarmayınca sesini çıkarmıyor maalesef * ; neredeyse "köprünün ortasındaki adam sayısını ikiye çıkarın" diyecekler.