haremlikselam7
profili

  • meslek söylenince beleşe getirilmeye çalışılan şey

    yurtta kalırken ikinci yılın başında yeni öğrenciler geldi. gece yoklama alan görevliye sürekli bilgisayardan anlayan biri var mı sorusu sorulmuş, adam herkese benim odayı vermiş.

    bir çocuk geldi köyden gelmiş, laptopu yavaş. dedim ki bunu söğüşlerler yazık bir ssd aldırıp takayım. diğeri gelmiş format istiyor, ona atıyorum millet duyunca e benimkine de atsın diye geliyor. yurt vakıf yurdu, çocukların durumu iyi değildir diye kırmamaya çalışıyorum.

    bir gün gece 1, hayvanın biri kapıyı çalmadan odaya girdi ışığı açtı. " beni fatih abi yolladı bilgisayara format atsana" dedi. sinirden çocuğa bir tokat attım bağırış çağırış yurt ayağa kalktı. belki bilgisayara format atmadım ama hayvana kesinlikle format attığımı düşünüyorum.

    sabah kağıda format 50 lira yazıp kapıya yapıştırdım. formatçılar bıçak gibi kesildi.

    işiniz için sembolik de olsa bir para talep etmenizi tavsiye ederim. karşıdaki insan size karşı mahcup hissetmez, bedavacılar ise sizden uzak durur.

  • hiç güven vermeyen şeyler

    tabelasındaki ışıklardan biri bozuk olan elektrikçi.

  • kedi sahiplenmek yasaklansın kampanyası

    adamın sunduğu sebepler o kadar saçma ki bimer bu şikayeti ciddiye alıp uygular diye endişeleniyorum.

    katılmadığım kampanya. kedilerin götünü ye sen.

  • sevgilisinden dayak yediği halde ayrılmayan kız

    bir bildikleri vardır. kadınlara bok parçası kadar değer vermeyen kimi gördüysem ya peşinde ya da kolunda kız gördüm. lan bu heriflerin arkadaş çevresi bile "biraader bi kız bulmuşum yılaaan. bunu bir sikmişim geçen gün... " muhabbeti yaptığı türdaşları ve kafasına vurup ekmeğini alabileceğin eziklerle dolu. liseden bir arkadaşıyla karşılaşıp 15 dk ayaküstü konuştuğu için sevgilisinden dayak yemiş, eski sevgilim buna neden ayrılmadın diye sorunca "kızıaağm beni çok seviyor kıskandığı için öyle yaptı" diyen bir kız var. dayak yediği için mutlu olur mu lan bir insan?

    tehdit gibi şeyler hariç bu tip ilişkilere devam edenler ya gerizekalıdır ya da kafasına fazla darbe aldığından gerizekalı olmuştur. acınası haldedirler.

  • reddedilince hemen vazgeçen insan

    doğruyu yapan insandır. kız kendini "zor kız" triplerine soktuğu için reddetmişse bir kezbandan kurtulmuş olursunuz, ha kız gerçekten reddetmişse senin ısrarın karşıdakinin inisiyatifine göre taciz sayılabildiği için "tacizci" damgası yemekten kurtulursunuz. kezbanların neslinin tükenmesi de insanlığa fayda sağlar.

    o zaman size bir kezbandan kurtulma hikayemi anlatayım...

    yaklaşık 3 hafta otobüste sık sık karşılaştığım bir kızla kesişiyorduk. en son dedim ben bundan numarasını alırım. otobüsten bir arkadaşıyla indi ben de peşinden indim.

    -pardon bir dakikanı alabilir miyim
    *sana ayıracak bir dakikam yok yol al.
    -sana demedim zaten, arkadaşına dedim.
    *onun da yok.*
    -istersen buna o karar versin.
    (esas kızımız bişeyler fısıldar ve arkadaşını yollar)

    kızımızdan numarasını istedim ve kız numarasını vermeyi reddetti. * hiç denememekten iyidir diye düşündüm ve fakülteye gittim.

    iki üç gün boyunca okula giderken tekrar tekrar otobüste karşılaştık. en son gelip yanıma oturdu.

    +ne çabuk pes ettin sen yaa ahaha.
    -ısrar karşıdakinin inisiyatifine göre taciz olarak algılanabiliyor. pes etmedim kararına saygı duydum sadece.
    +evet haklısın... yaa akşam işin yoksa x e gidelimmi (telefonunu uzatır)
    - daha ilk tanıştığımızda zor kız ayaklarına yatıp taktik kasan biriyle pek sağlıklı bir ilişkim olacağını sanmıyorum.
    +(yüzünü şeytan sikmiş gibi bir ifadeyle kalkıp uzaklaşır)

    yazımı 8 martın şerefine kedim zilliye armağan ediyorum.

  • sürekli sevgilisini deneyen tepki ölçen kız

    sert kayaya çarpınca göt olabilirler. kobay* lakaplı arkadaşımın lakap hikayesini kızlar ibret, erkekler örnek alsın diye paylaşıyorum :

    kobay kardeşimin 4-5 aylık bir ilişkisi vardı. bir gün bana sevgilisinin en yakın arkadaşının hafiften yavşamaya başladığından bahsetti. kobayın aldatma konusuna net şekilde olumsuz bakması ve hiç yüz vermemiş olması deneyin dozajını arttırmış olsa gerek kız en son açık açık seks teklif etmiş. haliyle kobay reddetmiş. sonra kız arkadaşını arayıp yanına* çağırmış. olanları anlattığı sırada ben de okulda bunu görüp selam vermeye giderken kız "aşkım seni denemek için yaptık" tarzı bir itirafta bulunmuş olsa gerek tarihe altın harflerle yazılacak şu cümleyi yüksek sesle söyledi ve kızı terk etti :"kobay faresimiyim ben orospu çocuğu"

    -hs yürü abi bugün derse girmiyoruz katil olacam okulda!
    + ııı... tamam.
    *ya koraaay bi bekler misin!!! (beklemedi)

  • herkesin su içtiği zincirli bardaktan su içmek

    bazı zekiler kulpun olduğu taraftan içerler o suyu. tek zeki siz değilsiniz haberiniz olsun.

    edit : o kadar fav gelmiş kendim neresinden içtiğimi açıklayayım => kulpun tam karşısı. sağ veya solundan normal adamlar, kulpun olduğu taraftan kendini zeki sanan adamlar içiyordu çünkü. *