iyisin tabi10
profili

  • ali koç

    bu kulübün tarihine bakınca; 4 sezonda 10larca transfer yapan, yaklaşık 10 hocayla çalışan ve sırasıyla galatasaray, başakşehir, beşiktaş ve trabzonspor şampiyonluğu gören fenerbahçe başkanının değil istifa etmek harakiri yapması gerekir.

  • turkcell'den vodafone'a geçmek

    hakkında yazılanları gülerek okuduğum hadise.

    neyse turkcell yıllarca bizden kopardıklarını en azından ihtiyacı olan sözlükçülere harcamış herhalde *

    nil’in hazır kart reklamlarına çıktığı yıllardan beri turkcelliydim. 2 yıl önce ayrıldım. 10 gb internetim vardı turkcell’de. 90 liraydı fatura. saçmasapan ekstra şeyler charge edip duruyorlardı onları hiç söylemiyorum. uydurup uydurup uğraştırırlar. bir ay normal evde dururken faturam 200 lira geldi. ensar olayından sonra zaten fırsat kolluyodum. aynı gün vodafone’a geçtim. 25 gb internetim var şu an 2020 yılında hala 80 lirayı aşmayan bir fatura geliyor. hiç çekme sorunu da yaşamadım. yapın, düşünmeyin.

  • fenerbahçe'nin 3 puanının silinmesi gerekliliği

    verilen yandaş medya linkinde de yazdığı üzere 'bu sezon ilk kez uygulanan "kulüp lisans talimatı"ndan bahsediliyor. tff sezon başında limit açıklamış. yani harcamalar yapılmış halihazırda. bu durumda geriye dönülerek biz bir limit belirledik siz bunu aşmışsınız puanınız siliniyor denilemez.

    (bkz: lex praevia)

    konu fener düşmanlığı olunca sözlükçüler ile yandaş medyanın iq seviyesi de oldukça yakın olabiliyor demek ki.

    edit: mesele hala anlaşılamamış siz konsept, kavram anlamıyorsunuz anca haber linki anlarsınız buyrun

    bak ne diyor:

    --- spoiler ---

    takım harcama limitleri ise 2019-2020 sezonu için tff tarafından 2 eylül 2019'da duyurulacak. kulüpler ara transfer döneminde bu limite uymak zorunda kalacak.

    --- spoiler ---

    ne dedim ben yukarıda, lex praevia yani geriye yürümezlik yasağı. 2 eylül 2019'da bir limit belirleyip bu limit öncesindeki harcamalarla birlikte bu limit aşıldığı için kimseye ceza kesemezsin.

    bir de özgüvenli özgüvenli millete cahil diyorlar..

  • hdp'den afrin'i geri alacağız açıklaması

    üst edit: haber tarihi 28 mayıs. şu çok açık ki aktroller dünden beri hdplilere dair bulabildikleri her şeyi üst üste yığarak seçime 1 hafta kala ne kadar oyu engelleyip "hdp'yi baraj altı bırakıp kendimizi çok iyi bir duruma taşıyabilirsek" ve "işi baştan bitirebilirsek" kardır gibi bir stratejiye girmişler. daha doğrusu talimat almışlar bu paralı askerlerin kendi akılları fikirleri yoktur sahipleri vardır.

    --- spoiler ---

    24 haziran sonrasında afrinlilerin evlerine geri döneceğini ileri süren temelli şu ifadeleri kullandı: “suriye savaşını başlattılar, suriye halklarının geleceğini yok ettiler. suriye’nin tek huzurlu bölgesi afrin’di. afrin’de kürt halkı, arap halkı, süryaniler, ezidîler, türkmenler bir arada huzur içinde yaşıyorlardı gittiler ışid artıkları ile afrin’i işgal ettiler, 150 bin afrinli, afrin’den çıkmak zorunda kaldı. 24 haziran’da bunları sandığa gömeceğiz, afrinliler de evine dönecek. işte 24 haziran o yüzden hepimiz için çok önemli bir gün. sadece kürt halkı için değil tüm türkiye halkları için çok önemli. bu adaletsizliğe ancak biz son verebiliriz.”

    --- spoiler ---

    böyle demiş. "suriye savaşını başlattılar suriye halklarının geleceğini yok ettiler" doğru türkiye amerika ve diğer emperyalist güçlerin gazıyla onlarla beraber orada çok ah aldı, çok insanın ölümüne sebep oldu. öso'nun ışid artıkları olduğuna da katılıyorum. tsk'nın bu teröristlerle beraber operasyon yapması o dönem şahsen benim zoruma gitmişti. afrin'de yaşayanların oraya geri dönmesi de kürt seçmenine yönelik mantıklı bir vaat. işgal ettiler kısmına katılmam zor, türkiye devleti kendi güvenliği için böyle bir operasyon yapma hakkına sahiptir, dünyadan da destek bulmuştur.

    fakat burada afrin'i geri alacağız, türk ordusunu yeneceğiz falan gibi başlıkta ve haberde ima edilmek istenen şeyler yok. perinçekçi bir paçavranın insanları galeyana getirmek istediği görülüyor.

  • 12 haziran 2018 d. trump & kim jong-un görüşmesi

    roket adam al sana bonba falan derken adam tarih yazdı kim jong un’la buluştu. bakın bu ilk dönemini tamamlayamayacak denen trump iki dönemi yapar ben size söyleyeyim akp kumaşı var bu adamda aynı tahmin edilemezlik ve radikal gibi görünen söylemlerden ani kıvırışlar. kitlesi de zaten bizim akepelilerin aynısı.

  • ince'nin sahneden atılan vatandaştan özür dilemesi

    16 yıldır şöyle bir şey duyan oldu mu?

    --- spoiler ---

    benim yanımda çalışanların da sorumluluğu bana aittir ben özür diliyorum onlar adına.

    --- spoiler ---

  • cnn türk'ün 16.14'te yayına girip 16.15'te çıkması

    az önce meydana gelen hadise. bir arkadaşa bakıp çıktılar galiba. isteyen yayından kontrol edebilir.

    muharrem ince konuşmaya başladı 16.14’te cnn türk yayına girdi 16.15’te ise adamın cümlesinin ortasında yayından çıktılar. spiker kız ne diyeceğini bilemedi ince’yi dinledik diyebildi anca. bu kadar net talimat görmedim hayatımda. boykot artık şart oldu.

    edit: şimdi baktılar ntv falan veriyor tekrar girdiler yayına. reziller.

    edit 2: saat 16.24 tekrar çıktılar. tüpçü gemi yalama oldu abi.

    bu linkten saat 16.13'e giderek ilgili anı ve yayını nasıl 1.5 dakikada kestiklerini görebilirsiniz: https://youtu.be/ewuqt0c1evw

    (bkz: cnn türk'ü cnn'e şikayet ediyoruz)

  • 22 nisan 2018 ysk'nın iyi parti kararı

    komedidir. 15 milletvekilinin iyi parti'ye geçtiği sıralarda yani birkaç saat önce ysk başkanı da kamera karşısındaydı ve kararın çıkmayacağını söyledi. chp oyunlarını bozunca jet hızıyla karar almışlar. ülkede düzgün olan hiçbir şey yok malesef. hala ret veren o 2 hukukçu kılığındaki militana da selamlar.

  • 2002 yılına geri dönülebilseydi yapılacaklar

    2008 yılını bekleyip bitcoin almak.

  • 16 temmuz 2017 sedat peker'in açıklamaları

    nuriye gülmen, işini kaybeden bir akademisyen, açlık grevinde, açlık grevinde olduğu için de hapiste

    semih özakça, işini kaybeden bir ilkokul öğretmeni, açlık grevinde, açlık grevinde olduğu için de hapiste

    sedat peker, insanların kanlarında banyo yapmak istediğini ifade eden, akp'ye muhalif olanları bayrak direklerinden ağaçlardan sallandırmak isteyen bir mafya, dışarda basın toplantısı falan yapıyor

    pardon biri adalet yürüyüşünü neden yapıyorsunuz kimin için adalet istiyorsunuz siz yeaaa mı demişti?