etkisizzelaman6
profili

  • rokayı kim yiyor sorunsalı

    damak zevki olan insanlar.

    (bkz: ben)

  • kız peşinde koşmayan erkek

    saçacak parasi ve bos zamani olmayan erkektir. gereksiz taktiklerle, kaprislerle ugrasamayan bir takim sorunlar ve sorumluluklarla ugrasan erkektir.
    hani ekonomik buhran, amaclar, hedefler falan ?!
    bir de ogrenci olunca tadindan yenmiyor inanin.

    edit: @antonia chigurh uyardi. yanlis kullanim kullanim, farkli anlam.

  • bekar erkek akşam yemeği

    ooo eksi sozluk fularli ekibi gelmis yine swh*

    bir bikmadiniz "en entel, en sofistike en elit benim" imajlarindan. beef wellingtonmusta kuru etle spagettiymis aq ben asci oldugum halde mutfakta oldugum halde ben beef yiyemiyorum lan?! kyk bursu basligina aglayan adam kuzu gotunde marine edilmis sogan entrysi giriyor. makarnanin ustune ketcap sikip yemiyorsa serefsizim.

  • çok zeki bir insanın inançlı olma ihtimali

    edit: bircok mesaj almisim sabahtan beri ve mesajlarin cogunu bu rufflesla kahvalti yapip butun gun agiz kokusuyla ortalikta dolasan zibidiler olusturuyor. hepsinin mesaj icerigi hemen hemen ayni. "anan, anani senin, arap dolu, aq muslumani vb."
    gibi mesaji atan tipler bunlar...

    eksi sozlugun bomontici bitli ve rastali ateistlerine gore boyle bir sey mumkun degilmis. cunku eksi sozlugun ateist pici pulp fiction izleyip jimi hendrix dinlemistir bu nedenle o aydinlanmis ve buyuk resmi gormus ateist bir pictir.
    zibidiye bak hele ne akademik basarisi ne de mesleki basarisi var gelmis altin sarisi disleriyle konfucyus taklidi yapiyor.
    bunlar defult olarak hegel, nietzsche veya marx gibi adamlarin ustun koru bilgisine sahiptir onlari da marjinallik ayagina diline pelesenk etmistir.

  • yazarların paraları yetmediği için alamadığı şey

    fakir edebiyatı yapmak gibi olmasın ama zamanında paramız olmadığı için bırak oyuncağı,kalemi, defteri falan da bildiğin ekmek alamadığımız oldu. bildiğin ekmek lan ekmek !! kaç para bir tane ekmek çanağına tükürdüğümün dünyasında. aklıma geldikçe gözlerim dolar ağlayamam. erkek adamız sonuçta ''erkekler ağlamaz'' diye bir şey çıkarmış birileri zamanında. neyse akşam akşam celallendik yine iyi akşamlar sözlük yine de şükür bir günü daha bitirdik.

  • babanın söylediği unutulmayan sözler

    babamın bana söylediği unutulmayan sözüm yok.herkes gibi bi babam yok.aldığı parayı kumara gömen evde çocuk aç olduğu halde at yarışı oynayan evinin elektriğini suyunu dahi ödemeyen. çocuğunun cebine değil harçlık bütün eğitim hayatı boyunca okuluna dahi uğramayan ''babam'' var.ben 10 yaşından beri çocuk olmadım lakin ''babamın'' söylediği değilde gösterdikleri unutulmazdı.gezmem ve eğlenmem gereken yaşta bunları yapmak yerine faturaları düşündüm bi şekilde liseyide bitirdim şimdi üniversitede sıra ama 2 sene oldu liseden mezun olalı ve hala uğraşıyorum bi türlü gidemiyorum.20 yaşında saçları döktüm 4 kız kardeş ve annem var genç olmadan baba olmanın nasıl bi olay olduğunu anladım.çok kez mesafeleri yürüdüm param olmadığı için.kaç kere sorumluluklarım yüzünden vazgeçtim gençlik ''aşklarımdan''.babamın bana gösterdiği şey dünyanın ne rezil ve adaletsiz bi yer olduğuydu.iyi geceler sözlük...

    edit:imla