queen bee31
profili

  • 8 nisan 2024 tam güneş tutulması

    aynen gezegenlerin konumundan abd içişleri karışacak.

    şu astronomiyle astrolojiyi birbirine karıştırmasanız artık. :d

  • estetik ameliyatta hasta karıştıran doktor

    türkiye sağlık turizminde oldukça had safhada şu an o yüzden diğer ülkelerden böyle saçma asılsız haberlere çok denk geliyorum. kliniğin adı yok, yapan doktor belli değil, ama kabak gibi türkiye var başlıkta. sanki hep beraber danaya girer gibi bütün doktorlar birlikte yaptık ameliyatı. tüm ülkenin doktorlarını kötülemek için harika zeka küpü bir yöntem. siz de yemişsiniz hemen elinizde tuzlukla koşmayın her doktor kötülemeli şeye.

  • 14 mart tıp bayramı

    tüm tıp doktoru meslektaşlarımın tıp bayramını kutlarım. umarım şiddetsiz, insani şartlara kavuştuğumuz, mesleki itibarımızın geri verildiği, emeklerimizin karşılığını aldığımız bir yıl olur.

  • sma ilacı faturalarımıza 1tl olarak yansısın

    ya da akraba evliliği yasaklansın kimse kuzenine yürümesin? otozomal ressesif (çekinik gen) bi hastalığın bu kadar çok olmasının tek sebebi akraba evliliği.

  • 23 kasım 2023 ankara'da komşu katliamı

    uykusuzluk ve ses kirliliği psikozu tetikleyebiliyor. bu bilindik bir şey. halk arasındaki adı cinnet işte. en korktuğum şeydir birinin bu haline denk gelmek.

    ben ayıoğlu ayı üst komşumun sebep olduğu uykusuzluktan artık düşünememe noktasına gelmiştim ki, evden bir iğnemi dahi almadan kapıyı çarpıp evi terkedip gittim, maalesef mecburdum. hala daha kıyafetlerimin çoğunluğu orada alacağım yarın hatta.

    eğer üst komşuyu gönderebilirim diyen varsa ücretsiz kiracım yapabilirim ahsjsj. *

    her zaman iyiyi ve doğruyu seçmenin bir yolu vardır şiddet çözüm değil. ancak özellikle ve inadına gürültü yapan komşu gerçekten korkunç bir şey. yaşamadan bilemezsiniz. şu an aynı sebeplerden bi arkadaşım zona geçiriyor mesela.

    herkes benim kadar sabırlı ve otokontrollü olamayabilir. dışarıdaki insanları zorlamak büyük aptallık bence. kimsenin kimseye eziyet etmeye hakkı yok. şu anki alt komşum emekli bir kbb doktoru kulaklarına iyi bakmış olsa gerek, adamın kulakları aşırı duyuyuyor -fısıldasam bile duyuyor- karşılaştığımızda "evde misiniz hiç sesiniz duyulmuyor ben gittiniz sandım" diyor. kendim o kadar çektim ki başkasına aynı şeyi yaşatmamak için çok dikkat ediyorum. insanlara şu huzuru evlerinde vermiyorsanız aldığınız kötü karma mutlaka bir yerden çıkar, çıkıyor, gözlerimle çok gördüm.

  • izmir starbucks'ta insanları darlayan mürit

    yalnız kimsenin sallamaması aajaja.

    canım izmirim. ağız tadıyla bi kavga bile ettirmemişsiniz.

  • düşünmemek için yapılan şeyler

    yarınlar yokmuşçasına çalışmak. evet. hiçbişey düşünmeden, deliler gibi, nefes almadan.

  • türk kızının suratının genellikle asık olması

    bi gün annemle cafede sohbet ederken kahkaha atmıştım. tam o sırada yoldan geçen bir motorlu birden önümüze park etti sonra baktım yan masamıza oturdu dik dik bakıyor. fark edince yok artık dedim olamaz, olabilir mi diye denemek için, blöften hayali sevgilimi arar gibi yaptım. adam anında kalktı gitti ya?

    annemleyken bile tanışabileceğimizi falan umuyor herhalde adam ne de olsa gülüyorum.

    siz durumun vehametinin farkında değilsiniz sanırım.

  • epilepsi hastasına bakmayan saldırgan doktor

    nöbet esnasında gelmediysen acilde sana ne yapabilirler? elini kolunu sallayarak acile gelen epilepsi hastasına acil doktoru ne yapsın? bir de kameraya alıp linçlettirmeye çalışıyorlar. belli ki bir şey istediler doktor da yapmıyor. altında başka bir iş var. nöbet geçirdiyse bile geçtikten sonra acilde işi kalmaz. gidip nörolojiden randevu alacaksın ilaçlarının düzenlenmesi için. yoksa acili boş yere meşgul etmeyin.

  • kavga eden çiftlerin birbirini daha çok sevmesi

    kesinlikle var olmayan durum. tutkulu bir ilişkide kavga olmaz arkadaşlar. kavgaya fırsat bulamazsınız sevmekten. gözünün içine baksan affedersin kızsan bile çünkü.

    şiddet içeren ilişkiler aslında birbirine karşı çekim duymayan adrenalin ile ilişkiyi ayakta tutmaya çalışan ailelerinde de şiddet ve dengesiz hareketler görüp bunu farkında olmadan içselleştirip kendi ilişkisinde de arayan ve bulunca bunu aşk zanneden insanların kalemidir.

    kaosa o kadar alışkınlardır ki sevgi dolu olmayan bir ilişkide bile kaos bulunca tanıdık gelir. bırakamazlar o kişiyi.

    yani size de böyle çiftler çok seviyor gibi geliyorsa ailenizin de böyle olduğunu kabul etmiş oluyorsunuz.

  • doktorların toplu halde istifa etmeleri

    normaldir. elalem gezsin kahrını doktorlar çeksin. neymiş psikolojisi bozuluyormuş neymiş ekonomi dönsünmüş.

    ay 35 derecede maske mi takılır diyen tipler o covid servislerinde kapalı alanda n95le çalışmak nedir bilirler mi acaba?

    insanlık bu kadar akılsız olursa doktorlar ne yapsın? valla kusura bakmayın ümitsiz vakasınız.

  • ali koç'un covid olması

    neyse ki adamın hastanesi var. merak etmeyin.

  • novartis'ten sma ilaçlarında indirim talebi

    adamlar novartise boykot yapalım demiş neremle gülsem bilemedim.

    ilaç şirketini bile savunduracaksınız bana şimdi.

    kapitalizm olmasa bu para olmasa o ilaç da bulunamazdı. çok değil 10 sene önce sma tedavisi yok ne yazık ki tip 1 olanlar ölüyor diyip geçiliyordu. o para için bu sektör var bu sayede de yeni ilaçlar geliştiriliyor, etik bulmayabilirsiniz ama düzen böyle.

    burada sağlık söz konusu olunca herkesin herkesten rahibe teresa kesilmesini istemesini garip buluyorum. milyonlara ev alıyorsunuz araba alıyorsunuz ya ne olacak ayağım kesilsin hadi bi indirsene kardeş demiyorsunuz, ama sağlık söz konusu olunca her türlü maddiyattan karşı tarafın vazgeçmesini istiyorsunuz. bunu istiyorsanız sahip olduğunuz devlette bir şeylerin değişmesi gerekiyor, bu paraları insanlar ceplerinden vermek zorunda değil, ama ülkeler bunları karşılayacak maddi imkana gayet de sahipler, yanlış kişileri negatif muhattap alıyorsunuz. nacizane.

  • cemal metin avcı

    psikoloji çok önemli.

    dışarıdan baktığımızda parası işi güzel bir evliliği bir evladı olan güzel bir ilçede yaşayan şanslı bir adam. belki onun yerinde olmak isteyen milyonlarca adam vardır.

    adama bunlar yetmemiş başka kadınlara sarkmaya başlamış yetmemiş red yediğinde güç sarhoşu olup egosu zedelenmiş istediğine sahip olmaya alışmış çünkü. bunun öfkesiyle yemeğiyle öldürmeden önce oynayan aslan gibi canice katletmiş. yetmemiş yakmış beton dökmüş gitmiş ormana atmış. bakın bu bambaşka cani bir psikoloji.

    bu ülke erkeklerine bu özgüveni siz veriyorsunuz. siz hemcinsleriniz veriyor aslansın kaplansın diyorsunuz. akrabaları veriyor koçum şekilsin diyorsunuz. annesi eşi veriyor yakışıklım sana kim bakmaz ki diyorsunuz.

    adamlar özgüven patlamasıyla geziyor ya. kadınları küçük yaşta ezip boyunlarını büküyorsunuz ama erkekler ben paşayım diye geziyor ortalıkta. bu nasıl yaman çelişki anne?

  • gandalf kadın olsun önerisi

    saçma istek. eowyn gibi feminizmin öncüsü bir karakter yazmış tolkien. hele en güçlü elflerden olan galadriel'i söylemiyorum bile. dahası diğer kadın karakterler daha çok dahil olabilir. mal mal aragorn hayali kuran bir arwen olmasa iyi olur mesela.

    ama hermione'nin zenci olması gibi saçma atraksiyonlar yapmayın allaşkına.

  • bol memeli elit ortam

    (bkz: vücut dismorfik bozukluğu)

    meme değil 2 tane yaratık gördüm ben
    oradakiler pornocu bile olsalar şu görüntü iğrenç. insanın kendine şu kötülüğü yapabilmek için aklını yitirmiş olması lazım.

    eğer buna oyş diyen erkek varsa da o da ayrı ucubik bir freak tir. toplumdan dışlanmalıdır.

  • fatma çörekçi

    akli dengesi yerinde değilse o zaman ya bakırköy'e kapatılsın ya da rehabilitasyona soksunlar.

    akli dengesi yerinde olmayan insanlar elinde bıçakla dolanamamalı.

  • vajinam çok dardır diye övünen hanım

    eheuheue bütün kaliteli yazarları en ufak eleştiride çatur çutur silen, burada binlerce entry silinirken absansa giren sözlüğün haline bak. süper. o gidenlerin yerini bunlarla mı doldurdunuz iyi tıh geliyür mü bari reklam gelirleri eyi mi? (bkz: beter olun)

  • cahil insanların ortak özellikleri

    kendi özelliklerine göre hobiler seçmek yerine kafasında takıntı yaptığı kişilerin hobilerini benimsemek.

    net. hem de çok net ve ince bir ayrıntı ama çok belli.

  • gençleri ölüme götüren yeni trend

    (bkz: doğal seleksiyon)

    bırakınız yesinler bırakınız içsinler.