entelsiz dantel7
profili

  • 2 mart 2023 iyip'in çevirdiği kirli oyun

    göremediğim oyundur.
    varsa bile, masaya oyları toplamı %1 etmeyecek 4 azılı tarikat yobazı davet edip, ülke yönetimine sokuşturmaya çalışmanın yanında hiç kalır.

    yettiniz artık atatürk düşmanı kürtçü yobazlar, atamın partisini ele geçirdiniz, chpyi ele geçirdiniz ama chplileri ele geçiremeyeceksiniz. derin meral bile sizden iyidir.

  • ayasofya akp'ye oy kazandırır mı sorunsalı

    hayır kazandırmaz. akpye oy moy yok. bunu iyice anladılar artık.

    amaçları da oy kazanmak değil hır çıkarmaktı. atatürk'ün kurduğu diyanetin başkanına, lozanın yıldönümünde lanet okutturmak, hır çıkartmaya çalışmak değilse nedir?

    hani halkın değerlerine hakaret suç değil miydi? kışkırtmak suç değil miydi? bu yaptıkları resmen suç değil mi?

  • ufak tefek cinayetler

    --- spoiler ---

    pelin, oya'ya "ben de aynı senin gibiyim. ben de intihar ettim senin gibi" dedi. mutluluk ve eşitlenme hissiyle.

    gazi ünvanı verilmek istenen geldi aklıma ve koptum.

    --- spoiler ---

  • atatürk pi ve çi kitaplarını yan yana dizmek

    bu başlık altında bile bıyık altından kıs kıs gülen, atatürk hassasiyetimizle aklınca dalga geçen pkk döllerini görünce, kitapları o şekilde dizenin takunyalı dinci bir yobaz olabileceği kadar, pkk sevicilerden de olabileceği ihtimalini anımsadım.

    tabii kıs kıs gülen, maskeli aidiyetsiz piçlerin, kah kürt ırkçısı, kah türk milliyetçisi rolünde, yanar döner fırıldaklıkları akla fetöcü olduklarını getiriyor.
    kutsal bilgi kaynağından öğrendiğim ilk şey: "her kim ki, bir öyle, bir böyle her telden çalar, bil ki o fetöcüdür"

  • nato'nun atatürk ve erdoğan'ı hedef yapması

    "nato üyesi bir ülke, nato üyesi diğer bir ülkeye savaş açamaz, işgal edemez"

    hal böyleyken, natodan çıkalım, bize yamuk yaptılar diyen akçomarlar neyin peşinde?

    natodan çıkarsan başta abd olmak üzere bütün nato üyesi ülkeler ve ardında nato yok diye rusya ve hatta yine aynı güvenle iran bile savaş açabilir.

    en hafifi, yunanistan kalan adaları almaya kalksa ne yapacaksın? ondaki uçak ve silah bizde var mı?

    iran'da nükleer silah bile var. bizde ne var? abd ve rusya'yı hiç saymıyorum bile.

    bütün bu tehditler, riskler natodan çıkmamız halinde yüksek olasılıklı risklere dönüşmeyecek mi?

    savaş çıksın, hepimiz mecburen reisçi olalım, istediğiniz bu mu? kaç cephede savaşacaksınız? yedi düvelle kavga ettiniz.

    vatanın bir damla suyu, bir kaşık toprağı, bir tek türk çocuğu için gerekirse ömrümün sonuna kadar savaşırım. ama bir siyasetçinin tek adamlık hırsı için ülkemin ateşe atılmasına alkış tutmam. kral çıplak. bu bir oyun. hem de çok tehlikeli.

  • daha kolay dışkılamak için tavsiyeler

    çaresi kuru kayısı derler ama... zaten pahalıydı. malatya'da kesilen 2000000(yazıyla iki milyon) kayısı ağacıyla birlikte dibine darı ekildi.

    türk kayısısı mefta oldu. ilk türk ihracat kalemi, on yıllarca tek yerli ihracat ürünümüz kayısı yok edildi. koltuk uğruna akpnin türk tarımını bitirme politikalarına kurban edildi. ülkemiz bir kez daha emperyalistlerin emrine itaat etti. geleceği biraz daha yok edildi.

    ne tesadüf türk kayısı ağaçları hunharca kesilirken, kanada kayısı ekimine başladı. sıkın biraz daha dişinizi kabızlar, bekleyin kanada kayısısı ithal eder reisiniz siz de afiyetle yer, kolayca mıçarsınız.

  • yeni bir devlet kuruyoruz

    bir damla hukuk kalmış olsa, bu söz düpedüz suç olurdu. bir devlet zaten varken yeni bir devlet kurmak, mevcut devleti yıkmaktır. suçtur.

    türkiye cumhuriyeti devletini yıkmadan nasıl yeni bir devlet kuruyorlarmış? demek ki yıkıyorlar. demek ki bu bir itiraf. suçlarını itiraf ediyorlar. da, hesabını soracak savcı ve hakim kaldı mı?