siz cok seysiniz sanki15
profili

  • mauro icardi

    bunlar serdar aziz sakatken maldivler'e gitti diye kadro dışı bırakmamış mıydı? ve demediklerini de bırakmadılar. burası galatasaray falan diye kafa siktiler. demek ki icardi galatasaray'dan büyükmüş. yönetimi bırak, taraftar bile çıtını çıkaramıyor. analarına söven belhanda'yı da tribüne çağırmışlar, tekrar sözleşme yapacaklar gibi duruyor. tam olarak bunların karakteri bu işte.

  • 5 kasım 2023 real madrid rayo vallecano maçı

    amk çocuğu bize arda girecek diye 0-0 biten maçı 90 dk izlettin ya senin ben ananı sikeyim ancelotti.

  • kızların bodyci erkeklerden tahrik olduğu gerçeği

    kendi deneyimlerime dayanarak doğru olduğunu söyleyebilirim. buna öncesi vs sonrası olarak bakmak lazım. zayıf ve çelimsiz olduğum zamanlara kıyasla halihazırda karşı cinsten daha fazla ilgi görüyorum. ama ufak bir ayrımı da belirtmem lazım. burada farkı yaratan şey yüksek kas kütlesi değil, düşük yağ oranı. yani biraz hacimli olmak zaten gerekli bir şey, ama onun yağ değil de kas olduğunun anlaşılması için daha belirgin hatlara sahip olmak gerekiyor. ondan sonra işte gerçekten farkı göreceksiniz. burada atıp tutan çöp adamlara, yağ tulumlarına bakmayın. vücut geliştirme hem çok keyifli, hem de sağlığa faydalı bir aktivite. yapamıyorsunuz, bari bok atmayın amk.

  • geceye bir kedi fotoğrafı bırak

  • miguel crespo

    amına kodumun mal taraftarı bir maçta adam gömmese 2-3 maça herkes az çok performans verecek. messi bile adaptasyon sorunu yaşıyor aq dünyasında. bir şehir değiştirse bütün kimyası değişecek adamlar ülke değiştiren topçudan tam performans bekliyor. sizin ben cibilliyetinizi sikeyim. sizden taraftar falan olmaz.

    tanım: ortasaha oyuncusu.

  • 21 ekim 2020 real madrid shakhtar donetsk maçı

    2-3 devam eden maç yine bir ukrayna takımı, yine ilk onbirde 7-8 oyuncusu 18-22 yaş aralığında. tff, mhk, hakem vs. tartışmıyorlar. çıkıp deplasmanda ilk yarıda real madride 3 gol atıyorlar. 500 bin like atıp 33 yaşındaki adamı çinden getirmeye çalışmıyorlar, sönmüş "dünya yıldızlarına" yıllık 5-6 milyon yedirmiyorlar, tecrübeli, ligi bilen futbolcu fetişleri yok. mühendislik, bilgi, çalışma ve bol tekrarla işlerini hallediyorlar. "1-2 genç oyuncu yeter, sahaya u-21 ile mi çıkalım?" diyen arkadaşlara duyrulur.

  • ozan tufan tolgay arslan takası

    fenerbahçe açısından saçma olur. tolgay 28 yaşında lan. ozan'la arasında 5 yaş var. ikisi de bulunduğu takımlarda birer sene daha oynasa, ozan belki iyi bir transfer yapabilir. ama 29 yaşında tolgay'ı almanya 2. lig dışında hiçbir yere yollayamazsın. şu transferleri artık tutmama ihtimalini de göz önüne alarak yapın, gözünüzü seveyim. sonra adamı kitleyecek kulüp arıyoruz mal gibi. ersun yanal gençlerle iyi anlaşıyordu hani? ozan'la konuşsun, performansını yükseltsin. volkan ballı geldi, abi falan olacaktı güya. olsun işte aq. ozan belli ki böyle bir mentorluğa ihtiyaç duyuyor. ikinci yarı kısıtlı bütçeyle rotasyonda iş yapabilecek bir ozan'ı kazanmayı neden denemiyoruz?

    bir de bir daha böyle mental sıkıntısı olan adam almayın şuraya artık. lan benzia'sı, barış'ı, dirar' ı, aatıf'ı, alper'i vs. hepsinin sorunu kafada aq. bize frey gibi, kuyt gibi, skrtel gibi, ziegler gibi, kjaer gibi hırslı, profesyonel ve iş ahlakı düzgün adamlar getirin aq. bu adamların bu sıkıntıları elbet geldikleri kulüplerde de biliniyordu. hiç mi bakmıyorsunuz lan alırken? ben 50 liraya kıytırıktan bir kulaklık alırken bile 10 tane siteye girip, 100 tane farklı yorum okuyorum. siz milyon eurolarca yatırım yaptığınız adamları bakkaldan plastik bardak alır gibi mi seçiyorsunuz, napıyorsunuz? bu kadar kuzey afrikalı'nın aynı takımda olmayacağını ben biliyorum mesela, koca kulüpte bu bilgiye sahip bir kişi bile yok mu? benzia ve slimani' nin performansı diğer iki kuzey afrikalı faydasızın kadro dışı kalmasından sonra net şekilde düştü. yani bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok. bilmiyorsanız sağa sola fikir danışın abi, bu kadar amatör olmanın anlamı yok. kendi şirketlerinizde yatırım yaparken böyle mi yapıyorsunuz? a'dan z'ye bir fizibilite çalışması olmadan yatırım kararı veren bir ceo'yu yanlışını gördüğünde bir dakika görevde tutamazsın. aynı hassasiyeti kulüp için de bekliyoruz. daha fazlası değil.

  • 17 aralık 2018 fenerbahçe bb erzurumspor maçı

    - bak dur şimdi, ekşi'ye log in olucam. aklımda komik bir espri var, bunu kesin yazmam lazım:

    "kümede kalma savaşı veren iki denk takımın mücadelesi."

    - audgahsjs :d :d uraaa ne komik adamım. benden komiği yok. harbi zımba gibi fişek gibi bir şeyim.

  • eljif elmas

    kendisi aykut kocaman zamanında transfer edilmiştir. bundan dolayı teşekkür ederiz. ancak yine kendisini oynatmayan da aykut'tur. şimdi teşekkürlerimizi geri alıyoruz. üstüne sana bir de tepik atıyoruz aykut.

  • 11 nisan 2018 real madrid juventus maçı

    3. dünya savaşı ispanya-italya arasında başlayacak, anlaşıldı.

  • kaçak elektrik yüzünden ceza alınca dedaş'ı basmak

    videodaki mavili çalışan fena patakladı yalnız gelenleri. bu sinirle bu adamı orduya alsanız "afrin bende, siz münbiç'e akın." demezse br şey bilmiyorum. sandalyeye davrandı, fırlatacaktı, sonra kendine hakim oldu. nerede durması gerektiğini de biliyor. tam bir stratejist. minimum ziyanla afrin'i tertemiz alır. yetkililer bulun o abiyi.

  • üniversite öğrencisini devamsızlıktan bırakmak

    baba parasıyla 30 yaşına kadar geçinenlerin haklı bulduğu durum. ben 16 yaşımda üniversitye(kimilerine göre çok iyi bir üniversite, kimilerine göre orta derece) girdim, bir sene daha hazırlanma gibi bir lükse sahip değildim. ve aynı dönemde aileme bakmak için işe başladım. çünkü hiçbir gelir kaynakları yoktu. bunu söylediğimde insanlara garip geliyordu. 2 küçük kardeşim ve annemle birlikte yaşıyordum ve çalışabilecek durumda olan tek kişi bendim. çünkü annemin kardeşlerimle ilgilenmesi gerekiyordu. hocalara durumumu anlattım, ancak çoğu onların problemi olmadığını söyledi. kendini acındırmaya çalışmaktan nefret ederim zaten. 27 yaşındayım ve bu sene son senem, yani hala okuyorum. ama artık kardeşlerim büyüdü ve başlarının çaresine bakacak yaşa geldiler. okula geri döndüm sonuç olarak ve son 4 senedir de firesiz okuyorum.

    hazırlık sınıfında devamsızlıktan dolayı, normalde 1 final ve 2 telafi olmak üzere, 3 sınav hakkı varken sadece en sonuncusuna girme hakkım oldu. neyse ki, geçbildim. ama daha sonrasında aynı durum söz konusu olmadı ve sınavlara alınmadım haliyle. ben de koyverdim bir süre sonra. öğrenci affı çıkmasa geri dönemeyecektim ve o kadar senem boşuna gitmiş olacaktı. tüm bunlar bu saçma sistem yüzünden. devam durumu egosundan başka hiçbir özelliği olmayan hocaların en sevdiği uygulama. hatta derse yarısından itibaren bile almaz bazıları. çok yazdım ve alakasız olmuş da olabilir. bu konuda doluyum, o yüzden yazacak çok şey geliyor aklıma ve toparlayamıyorum. okuyan varsa, kusura bakmasın. esen kalın.

  • 7 ağustos 2017 fenerbahçe cagliari maçı

    stadda izlemesi bedava olan, ama evde izlemek için para ödemek gereken maç.

  • şort giyen kızı taciz eden sapığın linç edilmesi

    izmir'de yaşanan olay. bu sefer vatandaş işini sağlama almış ve cezayı polise bırakmamıştır. ben olsam, arabistan'a kadar dinlene dinlene döverdim. hala bakınca tanınabilir halde sapık. izmirli biraderlerim nazik olmanın sırası değil şimdi, dayak performansımıza dikkat edelim lütfen.

    link:

    https://www.facebook.com/…546459&id=940620126024380

    edit: "adam ya masumsa" diye düşünenler olmuş. haklılar. ama "bir daha olmayacak." gibisinden bir şeyler söylüyor. bir nevi itiraf ediyor zaten yaptığını. o yüzden atış serbest.

  • klavyede s e x harflerinin çok yakın olması

    r, t ve e harflerinin yan yana olması kadar ürkütücü değildir.