cigavara5
profili

  • çingene deyince yazarların aklına gelen düşünceler

    burada çingene seven yazarlar hayatlarında bir çingene mahallesinden geçmiş mi merak ettim.

    her türlü hırsızlık, cinayet, uyuşturucu ticareti, karı pazarlama, küfür ve ilkellik bunlardadır. birbirlerini öldürür sonra roman havası oynarlar. dünyanın en gereksiz halklarıdır.

  • necip fazıl kısakürek

    abd hayranı, paraya tapan türk düşmanı bir şerefsizdir.

  • başörtülü kara harp okulu öğrencisi

    türklerin bir ordusu var değil mi? bu orduda kılık kıyafet standarttır. rütben ne olursa olsun aynı kıyafeti giyersin, sadece apoletindeki yıldız sayısı değişir. ve sen anayasanın "değiştirilemez" denilen ilk üç maddesine göre "laik" bir devletsin.

    laiklik'in genel tanımı nedir? "din ve devlet işlerinin ayrılması..." bu ne demek? devlet dairelerinde, hele ki ordu gibi disiplinin esas olduğu bir yerde dini ibare barındıramazsın demek.

    şimdi, beri bakın, sen bugün başörtüsüyle girersen yarın adam boynunda haçla askerlik yapar. diğeri bir budisttir, gelir turuncu entarisiyle askerlik yapar. diğeri müsevidir, gider karnına kadar sakal bırakır. "karışamazsın!" neden? islam devleti değilsin, müslümana gösterdiğin saygıyı ona da göstereceksin. zaten bunlar olursa dövmeliler de girer, saçı uzatanlar da girer, ordunun "disiplin" esası mahvolur.

    şimdi türbanın yanlış olduğunu söylememizi "din düşmanlığı" olarak nitelendiren bazı amına koduklarım olacak, sözüm size. islami kurallara göre bir kızın orada yüzlerce erkeğin içinde olması normal midir? yok.. peki bir kız orada niçin türban takar? bunu siyasi bir simge olarak kullanmak için, başka da açıklaması yok.

    dini yaşayanla asla problemimiz olamaz aksine saygımız artar, ama dinin şovmenliğini yapanlar bugünlere gelmemizin en büyük sorumlularıdır. bir işte de samimi olun piçler.

    biri de "nene hatun da türban takıyordu" demiş. profesyonel ordu ile bir halk direnişinin farkını şu gerizekalılara anlatın, onla da biz uğraşmayalım artık.

    bu işin tek yapılma nedeni islamcıların atatürk türkiye'sinden intikam alma hevesidir, işte o kadar. işin şovundalar hâlâ, akıllanamadılar. orduda türbanın dini olarak hiçbir mantığı yoktur, ne kuranla ne de başka bir şeyle uyuşmaz. bu olay dini değil, tamamen siyasidir. aksini iddia etmek kendini kandırmaktır. orduya siyaset sokmanın bedeli ağırdır, az ders çıkarma yeteneğiniz olsa anlayacaksınız da.. zor.

  • döneri süper olan mekanlar rehberi

    (bkz: kardeşler lokantası)

    kemerburgaz'da.

  • renault symbol'ün 73550 lira olması

    daha 2014'te 30 bin lira olan aracın son fiyatı.

    avruba gısganıyor.