bene bene10
profili

  • şaban vatan'ın akıl hastanesi'ne sevk edilmesi

    öldürülen kızı için adalet isteyen, hakkını arayan bir babanın, kızının katilleri bürokrat yakını olduğu için akli melekelerinin yerinde olmadığı gerekçesiyle akıl hastanesi'ne sevk edilmesi olayı. gerçekten insanın kanını donduran bir haber. kızınız öldürülüyor, intihar süsü veriliyor, hakkınızı arayınca da hastaneye kapatılıyorsunuz. en baba distopya içeriğinde böyle bir kabus yaşanmaz. gelinen nokta gerçekten çok üzücü.

    kaynak

    (bkz: coşkun somuncuoğlu)
    (bkz: ibrahim somuncuoğlu)
    (bkz: mehmet ali somuncuoğlu)

    edit: şaban vatan'ın konu ile ilgili yapmış olduğu açıklama.

  • emre mor

    son maçında attığı çalım bundesliga'da ayın çalımı seçilmiş olamaz çünkü kendisi premier league'de oynamaktadır. bu kadar cahil olmayın ya.

  • tümer metin

    (bkz: işte sen bu kadar zavallısın tümer)

  • 3 aralık 2016 beşiktaş'ın fenerbahçe'yi iplememesi

    napoli deplasmanında, benfica deplasmanında falan da heralde hakem hüseyin göçek, mete kalkavan'dı. 5 maç geride kalmış şampiyonlar ligi'nde de namağlubuz adam hala "avrupa'da böyle hakem bulamazsınız sizi iplerler ühü ühü" falan diyor. yav siz hakikaten ne zavallı adamlarsınız ya.

  • aras özbiliz

    elimizde bulunan mevcut 4 kanat oyuncusundan hangi ikisi kesilse yüreğimiz sızlarken bu 5. nerden çıktı aq ? eğer gökhan gidecekse yerine alınması gereken adam hatem ben arfa'dır sezon sonunda. bu arkadaş bu sezon muhtemelen fazla forma şansı bulamayacak. tabi ki yönetim gökhan'ı devre arasında satmak gibi bir gaflete düşmezse. neyse hayırlı olsun.

    edit: gerçi fikret başkan gün içinde yaptığı açıklamada 3. transferin sezon sonuna kadar başka bir takıma kiralanacağını söylemişti. aras'ın kiralanacağı takımın bugün stoperini transfer ettiğimiz getafe olacağı ve alexis delgado'nun ücretinin bir kısmından kiralama bedelinin düşülceği konuşuluyor. oha kere oha bu haber doğruysa donanımhaber reis şov yapmış.

  • oğuzhan özyakup

    melo'ya tapan orospu çocukları tarafından "maçta bağırıyor yea" diye eleştirilen türkiye'nin en iyi orta saha oyuncusu. ne oldu iki yüzlü yavşaklar karşınızda eskisi gibi pısan, sinen bir beşiktaş yerine her harekete misliyle cevap veren, oyunuyla maçı domine eden, sonunda da ağzınıza küsküyü veren bir beşiktaş görünce zorunuza mı gitti ? daha durun bunlar iyi günleriniz. gerçi bundan daha kötü günde futbolla ilgilenmiyorsunuz siz.

  • oğuzhan özyakup

    'oğlumla evimin bahçesinde futbol oynarken ikimiz de en sevdiğimiz futbolcular olurduk. oğlum ben olurdu, ben de oğuzhan'.

    zinedine zidane

  • ricardo quaresma

    seni türkiye'ye getiren uçağı kullanan pilotu doğuranı sikeyim amın oğlu.

  • 12 eylül 2015 galatasaray mersin idman yurdu maçı

    beşiktaş bu aynı mersini deplasmanda futbol resitali ile 5'lerken 'ama mersin çok zayıf yea' diyenlerin aynı takıma karşı kendi sahalarında ecel terleri döktükleri maç.

  • hdp seçimden sonra akp ile anlaşacak diyen mhpli

    mhp vekili ümit özdağ'ın son açıklamalarından sonra aklıma gelen mhpli. nasıl da kuduruyorlardı "sakın bu adamlara oy vermeyin, akp ile anlaştılar, ülkeyi bölecekler, yolsuzluklar unutulacak" diye. bir de şimdi bakın kürt düşmanlığı dışında kırmızı çizgisi olmayan parti için saray, yolsuzluklar falan önemli değilmiş. kimin aklına gelirdi bir tarafta seçimden önceki laflarının birebir arkasında en ufak tereddütsüz duran "hain" hdp, diğer tarafta kıvıra kıvıra akp'nin koynuna sokulan "ilkeli" mhp.