contravener8
profili

  • ölenlere üzülmedim çünkü akp'ye oy verdiler

    ölenlere üzülmedim çünkü kapasitenin artırılmasına onay veren bakanın, çed raporunu kaale almayan yetkililerin, önlem almayan maden sahibinin, işini yapmayan güvenlikçinin sorumluluğu yok. ölümler tamamen allahın takdiri olarak tecelli ettiği için bize üzülmek düşmez.

    şimdi kulağa nasıl geldi amk haysiyetsiz çomarları? el avuç açtığınız ağababalarınızdan dinleyip kani olacağınız hikayeyi buradan yazmış bulundum. çanak yalamaya kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

  • nusret'in etini yalayan kadın

    bilmiyorum aranızda nusret bey'le tanışanınız oldu mu. bilen bilir beyfendi konuşamıyor. ya kelime haznesi kısıtlı ya da cümle kurmak entelektüel kapasitesini aşıyor.

    ısteyen etini yalar hatta çoğunuz fırsatını bulsa götünü yalar, beni ilgilendirmez. ama şunu bilmenizi isterim ki bu tayyip döneminde kendini bok zannedip bugün kokanlar kabak tadı veriyor.

    cahilliği özgüven, patavatsızlığı dobralık, el etek öpmeyi iş adamlığı zanneden ahmaklar eninde sonunda iki kere ikinin dört olduğunu söyleyen biri ile yüzleşip itin götüne sokulmaktan kurtulamayacak.

  • türkiye tarihinin en korkusuz gazetecisi

    (bkz: uğur mumcu)

  • sözlük yazarlarının iş yaş ve maaşları

    temcit pilavı gibi maaş konusunu farklı başlıklar altında ısıtıp ısıtıp önümüze getiriyorsunuz.

    kanıksay artık şunu. sığır gibi yaşadığınız için maaş yarıştırmaya çalışıyorsunuz. ülkede adalet olmadığı için de çoğunuzun geliri düşük.

    aileden zengin olduğunu zannedenler de dahil olmak üzere fakirsiniz. çünkü cahilsiniz. çünkü ülkede verilen eğitim çöp. odtü, mittü birşey değişmiyor. o şark kafanız değişmedikçe de bir bok olmayacak. farklı olanı ezince yok olmuyor, siz de daha iyi olmuyorsunuz.

    brezilya'dan gelen şarbonlu etleri taşıyan gemideki sığırlar gibisiniz. birbirinizin üstüne
    basıp yukarı çıkınca birşey değişmiyor gene limana çıkamıyorsunuz.

  • bir erkeğe verilecek en güzel hediye

    saat değil.

    erkeğe saat almak damadın gelinliği kıza sormadan alıp gelmesi gibi bir şey.

  • 10 ağustos 2018 berat albayrak'ın boş konuşması

    ulan kırk yaşında adam, ekonominin başında, bir günde %10 6 ayda %40 fakirleşmişiz, çıkıyor şımarık çocuk gibi gülücükler saçıyor. söyleyebilecek birşey yok. vicdansız bunlar. ama müstehaktır çomara.

  • 35 yaşında hala bilgisayar oyunu oynayan ergen

    lan gerizekalı! nvidia 1080 ti ekran kartını, samsung 34e790c monitörü kimler alıyor zannediyorsun?

  • 23 nisanda tbmm başkanı olan türbanlı çocuk

    gençler toplumsal mesaj vermeyi bırakın.

    bu heriflerin derdi kendi kız çocuklarını çarşafa sokmak değil. onların çocukları her zaman çarşaflıydı. bunları amacı bizim çocuklarımızı çarşafa sokmak. bizleri sindirirlerse türklerin gelecek kuşaklarını araplaştıracaklar.

    bu çocuk türk kültürünü temsil etmiyor. bu topraklarda, türklerin örf ve adetlerinde 10 yaşında tesettüre girmek diye birşey yok.