herkes gercek bi benim sahte12
profili

  • kılıçdaroğlu'nun mansur aday olmayacak açıklaması

    yazılanlara okuyunca şaşırıyorum.
    tüm türkiye istiyormuş , götüyle inatlaşan donuna sıçarmış .. falan filan.
    mansur yavaş iyi bir bürokrat olabilir ama sadece o kadar. belediye meclisinde akpli saftirikleri tokatlıyor olmak yetmez. 2019 dan önceki seçimde ankara’da kaybettiğini , muhtemelen oylarının çalındığını biliyoruz. sesi soluğu çıkmamıştı , oturup izlemişti. melih gökçek aday olsa belki 2019’da da kazanamazdı.
    kılıçdaroğlu , ekrem ve mansur arasında bence en zayıfı mansur… seviyorum adamı ama beğenmediğiniz kılıçdaroğlu siyasette 10 gömlek üstündür .
    akp medyasının yıllardır sürdürdüğü karalamaları , itibarsızlaştırmaları göt kılları gibi muhalefet seçmeni de yemiş , kılıçdaroğlu’nun yetersiz olduğu sanrısı içindeler. tayyip erdoğanın onlarca büyük potu, yüzlerce komik duruma düştüğü durum , beceriksizliği ve başarısızlığı var ama sorsan “ lider özelliği var hitabeti iyi , adam siyaseti biliyor” diyecekler.. işte bu tam olarak yandaş medyanın propagandasına götkılı gibi inanmaktır.
    kk’nun daha önce seçimleri kaybetmiş olmasını , tayyibe karşı kazanamamış olmasını argüman olarak verenler de saçmalıyor. işler nispeten yolunda giderken hiç bir sağ partiyi bu ülkede iktidardan indiremezsin, akp’nin 2018 öncesindr seçim kaybetme ihtimali yoktu. şu anda var ve bunun için kılıçdaroğlu yeter de artar bile.
    geçmiş seçimleri ileri sürüp kılıçdaroğlu’na sallayanlar kendisine sorsun …melih gökçek’e karşı seçim kazanamamış mansur tayyip erdoğan’a karşı seçim kazanabilir mi ?
    kazanır diyorsan kılıçdaroğlu da kazanır o zaman.

  • gençlik 30'da mı 35'te mi biter sorunsalı

    41 yaşındayım … haftada 1 kere 10 km , 2 kere 5 km koşuyorum. bugün 20 seans için bir pt ile anlaştım , haftada 3 gün fitness yapacağım . yarın almanca kursunun ilk günü , 26 ağustos’ta pmp eğitimine başlayacağım. arasıra istanbula event ve konserlere günü birlik kaçıyor gece dönüp sabah işe gidiyorum… geçtiğimiz haftasonu 3 şehir değiştirdim 2000 km yaptım.evliyim , çapkınlıkta ne durundayım test etmedim ama bu yukarda saydıklarımı 25 yaşında yapmıyordum. o zaman göre daha dolu bir hayatım var .
    sorunun cevabı … benim için şimdilik 41 den öncesi değil .

  • hıncal uluç

    hayatı lobicilikle geçmiş götün tekidir.
    siyasi gruplar , futbol kulüpleri , akrabaları , çalıştığı kurumlar için lobi yapmıştır . son yılların moda tabiriyle algı operasyonunun türkiye’de ilk uygulayacılarındandır.
    yazdığı , söylediği çoğu şey samimi düşüncesi değildir bir amaca yöneliktir.
    defne joy hakkında yazdığı yazı ne kadar aşağılık bir orospu çocuğu olduğunun ilanıdır.

  • eba için çatıya çıkan 8 yaşındaki çocuğun ölmesi

    çok üzücü bir haber ama bu çocuğun ölümünü eğitimdeki eşitsizlik ile ilişkilendirmek bana biraz zorlama geldi. babası anteni düzeltmek için çıktığında da aynı acı sonla karşılaşılabilirdi.bence ölüm sebebi çocuğuna sahip çıkamayan , göz kulak olamayan babadır / annedir. ne işi var 8 yaşında çocuğun çatıda . ailenin ihmali sonucu çocuk hayatını kaybetmiştir ; babanın ne için çatıya çıktığı sonuçtan bağımsızdır. baba da bugün böyle konuşsa da ilerde kendine lanet edecektir. vicdandan kaçış yok.
    olayları objektif değerlendirmeyi öğrenemediniz , öğrenemeyeceksiniz.

  • aylık geliri 10 bin lira olan erkek

    başlıkta şu anda 528 entry görüyorum , engellediklerim de yazmış olsa 750 olsun . bunların da %80'i 10k ve üstü kazandığını yazmış olsun .
    sözlükte 115 binden fazla yazar var , bunların içinde 600 kişi 10k ve üstü aldığını yazmış .hepsi doğrudur demiyorum ama olsa bile çok yüksek bir yüzde değil .
    buraya gelip de '' öğrenim kredisi başlıklarında ağlayan kim ? '',
    ''hepiniz 10bin maaş alıyorsunuz ama gss borcunu silsinler diye ağlıyorsunuz '' falan yazan einstein'lar var . siz bu sözlüğü whatsapp grubu sandınız galiba . pek ala da binlerce insanın işsiz ve başka binlerce insanın da 10 bin lira maaş alabileceği bir platform burası .
    boşluğa diss atıp fav kasıyorsunuz ; yemezler .

  • 1.90 boyunda yakışıklı arabası olan mühendis

    muhtemelen arabası beyazdır .
    (bkz: şirket arabası)

  • 30 mayıs 2018 nagehan alçı'nın güzelliği

    aşırı seksi bir kadın, çok güzel. bir dudaklarına bakıyorum , bir de o dudaklardan yükselen iğrenç fikirlere .. sonra kiminle evli olduğu aklına geliyor .
    aklıma kusturmalı sahneler geliyor.
    bir anda acımaya başlıyorum

  • ricardo quaresma

    anlaşılan taraftarda bir ön yargı oluşmuş , iyi de oynasa sallıyorlar.
    ben sol frame’de görünce övgü entry’lerini okumaya geldim yine yerden yere vurmuşlar.

    not : fb

  • kötü seviştiği tahmin edilen ünlüler

  • fenerbahçe

    dokuz kişiyken bile yenilmeyen derbi canavarı.

  • dünyada saklanan en büyük sır

    dinlerin yalan olması . ispatı çok basit olmasına rağmen , otoriteye hakim olanlarca muğlak bir olguymuş gibi bir hava veriliyor.
    isteseler doğru bir propagandayla dünyayı bu illetten temizlerler ama safa yatmayı tercih ediyorlar.

  • tıp okuyacak puanı olduğu halde tıp tercih etmemek

    2000 lerin başında ve 2000 ler öncesi üniversiteye girenler arasında fazlaca rastlanabilecek bir durum.
    tıpların puanı mühendisliklerden çok yüksek değildi önceden, bilmeyenler olabilir . 99 da yıldıza girdiğim puanla 9 eylül tıp kazanabiliyordum,şimdi arada uçurum var.