sari kanarya6
profili

  • azra gülendam haytaoğlu

    kayıp olan t.c vatandaşı.

    telefon sinyallerine bakmak için pazartesi bekleniyormuş!!

    t.c vatandaşları eğer kaybolacaksanız hafta içini bekleyin! devletin tatiline denk gelmeyin!!!!!

    memlelet tam anlamıyla yangın yeri!
    kızcağız için başlık yukarı!!!!!

    ....
    ah ki ne ah! çok üzgünüm...

  • kerimcan durmaza saldırı

    fenomen diye bir insan hakkında "gebermiştir" diye dua edenlerin korkuttuğu, tiksindirdiği ;

    dilerim gerçek olmayan haberdir.

  • bilgi ünv. erdoğan söylemi nedeniyle prof. kovması

    bu hocanın döneminden mezun olan her bir öğrenci gözümde ispiyoncudur. sizi yetiştiren üniversitenin içine sıçsınlar. ses kayıdı alana kadar çıkıp savunsaydın ya dalyarak!

  • cansel buse kınalı

    mevzu sapık öğretmen mevzusu evet. mevzu sapık öğretmenle iş birliği yapan ve tetikte izi olan okul idaresi evet.

    ama bir de polis baba var. devletin memuru, kayseri gibi bir ile atanmış, 18 yaşında lisede okuyan kızı olan bir baba. bir de polis, koruyucu, kollayıcı, güven verici, zor durumda kalınca gidilesi olan. kendi tabancasıyla evladını yitirmiş, belki bu travmayla mesleğini bile yapamayacak bir baba. ocağına ateş düşmüş, hiçbir suçu olmayan, sadece babasından, dedesinden gördüğü gibi evladını yetiştirmeye çalışan bir allahın kulu, türk babası.

    ama dara düşmüş kızının ilk gideceği yer olamamış... bu acı da en az hepsi kadar ağır.

    sözlük yazarı erkekler, babalar, evladı olanlar, annesinden babasından durmadan şikayet edenler öyle bir çocuk yetiştirin ki;

    bu dünyanın tüm kötülüğünün yanında kızınız/evladınız başına dünyanın en kötü şeyi gelmiş bile olsa, bilsin ki babası onun yanında, onu korur, haklılığı için mücadele verir. her ne olursa olsun direnir, yenilmez. ona inanacağını bilir. kötü insanlardan onu korumak için her şeyi yapar.

    biliyorum kızı için dünyaları yakacak babalarsınız hepiniz ama sevmeniz demek onu koruduğunuz anlamına gelmiyor. her şey için çok geç olmadan dedenizden, atanızdan öğrendiğiniz iletişim şeklini bırakın. kız ya da erkek evladınızla her şeyi konuşa bilin. ona güvenin, size güvensin.

    öğretmen, polis, hakim bu ülkede hiç kimseye güvenilmiyor, bir tek kız çocukları babalarına güvensinler.

    bu dünyadan cansel buse geçip gitti. ardında bir sürü katil bırakıp. tetikte parmağı olan herkes cezasını bulur umarım ama artık bu ülkeden de dünyadan da umudum kalmadı.

  • eksi sözlük'e tc kimlik no ile girilsin

    (bkz: velilerimiz kapıya bıraksın)

  • dilek öcalan

    sadece fiziksel özelliklerinden dolayı, sadece suçlu bulduğunuz birinin yeğeni diye dünyanın lafıni ediyorsunuz. biriyle ilgili sadece bu iki özelliğinden dolayı bu kadar nefret dolu şey söyleyen insanların söylediklerini hiçbir din, hiçbir dil, hiçbir ırk, millet kabul etmez, içinde barındırmaz; bu kadar nefret saçan insanların analarından, babalarından yetiştirecekleri evlatlardan da şüphe duyarım.

    şu an da amcanız ya da dayınız (halanız, yengeniz, eltiniz, baldan tatlı baldızlarınız) birini öldürüyor olabilir, birine tecavüz ediyor olabilir, sapıklık yapıyor olabilir, bazılarının ki çocuklarını dövüyordur, eşini aldatıyordur, kul hakkı yiyordur, hırsızlık yapıp hırsız ve katillere oy da veriyor olabilir; bu hanginizi bağlar? hanginizi sorumlu kılar? ettiğiniz her laftan siz sorumlusunuz ama.

    *ayrıca 'büyük konuşmak'la ilgili hiç mi bir şey duymadınız ananızdan atanızdan? yarın bir gün çoluğum çocuğum olur elinde, yüzünde bi noksanlık olur, birileri de ona böyle şeyler söyler diye hiç mi geçmiyor aklınızdan? yakışıklıymış. deyyusun laflara bak! haddini bil önce allah'a karşı.