bozukmubirmilyondolar6
profili

  • amazon prime video

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    bi allah falan varsa eger kimseyi suraya connect ya da ribony linki verecek altina da karilar gelsin yazacak kadar dusurmesin aminakoyim. bunun bi alt seviyesi de bunlara yazanlardir sanirim.

  • batuhan karadeniz

    zamanında beşiktaş altyapısından çıkan bir arkadaşım vardı. bu portekiz çetesi beşiktaştayken çıkmıştı a takıma, sonradan kiralık miralık derken devam ediyor futbol hayatına.

    bu batuhan da o zaman sivasa gidecek sivasta da rıza çalımbay görev yapıyor. arkadaşın bana anlattığına göre o zamanlar buna baya teklifler geliyor süper lig klüplerinden. abi herif tam manyak bi şey, rıza çalımbay arıyor, ne var lan rıza diye açıyor telefonu demişti çocuk bana asdasd.

    aynı çocuk bana abi bu bebeyle (o zamanlar manudan kiralanmıştı galiba bu adam) biz otele karı çağırdık, bebenin siki diz kapagına kadar geliyor amk karı korktu görünce kaçıp gittiler demişti. bunu niye anlattım bilmiyorum yalnız, bebe reyizin hakkını vermiş olalım dedim.

  • komşunun sevişmesini duymak

    bunun bi derece üstü de ev arkadaşınızın sevişme sesini duymanızdır. bakın bu cidden en kötüsü.

    zamanında rus bir ev arkadaşımız vardı. daha doğrusu bu rustan önce bir çinli vardı. o misyonunu tamamlayıp iki taraf da memnun kalınca biz de bu rus arkadaşı bulduk getirdik evimize.

    tatlış sevimli bir çinli ve dağ gibi boylu poslu badass bir rusun karşılaştırması, kadınların erkeklerde aradığı özellikler hakkında araştırmanıza tez oluşturabilecek cinsten bir olay. evde çinli varken evde neredeyse mahallenin bakkalı bile kız atıp sevişecek durumdayken bi tek bunda bi nane yoktu. kadınlar hakikaten çok severdi kendisini ama bi nevi hello kity oyuncağı gibiydi. yazık garibim ne 31ler patlattı kim bilir o dönem amk.

    neyse rusa dönecek olursak, herif 190 sarışın kelimsi, benim gördüğüm en badass tipli heriflerden biriydi. bi gün eve gözü nor geldi hatta ne oldu dedik 3 kişi saldırmış buna cüzdanını gaspetmek için bu yine vermemiş amk ayısı. putin gibi bi şey amk herif.

    ben de o dönem uzak mesefe ilişkisindeyim. allahım nasıl aşığım nasıl seviyorum. ama işte uzak. her akşam skype başında tatlış muhabbet ve sonrasında soyunup dökünüp görüntülü sanallı sex. uzak mesafe iğrenç bi şey amk. sevgilin var ama yok. hani şöyle düşün bi kaç haftadır görüşmüyorsunuz, sevgilin arıyor sokak ortasında bi anda sikin kalkıyor amk. öyle iğrenç pis bir abazalık amk.

    yine böyle bir skype akşamında biz tam bağlantıyı kapatıp yatacakken bizim rus geldi yanında bir türk kızıyla. tabi ben sonradan öğrendim türk olduğunu. geçtiler odaya. bizim buna verdiğimiz de evin en küçük odası. adam kendisi sığmıyor tek başına. neyse babacım aksiyon bir başladı ki başlamaz olaydı. ya cidden böyle bir şey olamaz amk. çığlıklar bağırışmalar eşyalardan gelen sesler. allah benim belamı versin ki bi an ev yıkılacak sandım. allahım korkuyorum resmen. pustum kaldım battaniyenin altında, tam sesler azaldı oenetrasyon bitiyor derken tekrar alevlendi ortalık, artık iyice tırsmaya başladım komşular falan gelecek diye. neyse ki 4. postadan sonra devam etmediler. mahallecek rahatça uyuyabildik.

    sonuç olarak evinize rus yakışıklı makışıklı ev arkadaşı falan almayın. psikolojiniz bozuluyor amk.

  • youtuberları itici yapan detaylar

    bi sike derman olmamaları.

  • ekşi itiraf

    bir süredir bi dersanede öğretmenlik yapıyorum sözlük. neyse bi öğrencim var tam böyle piç diye tabir ettiğimiz. çocuğun tipi bile aynı benim küçüklüğüme benziyor. oğlum falan derken çocukla artık hakkaten baba oğul gibi olduk. hepsini çok seviyorum öğrencilerimin ama bu çocukla birbirimizi nasıl sevdiğimizin hatti hesabı yok. yaş olarak da onlara en yakın hocaları benim. o yüzden ayrı bi bağımız var öğrencilerle.

    neyse bugün bu çocuğun doğum günüymüş. arkadaşları söyledi. ben de tenefüste ayağına kadar gidip sarılıp kucakladım. ama hakikaten içimden gelerek. bunlar tabi ergen şimdi çok bi şey diyemedi arkadaşlarının arasında. normalde taşağına birbirimize sarılıp falan o bana babaam ben ona oğlum diye diye güldürüyoruz sınıfı. bu sefer sağolun hocam dedi. kaçtım ben de hemen zaten.

    neyse akşam işten çıktım. kendi kendime son bi kaç gündür aptal bi hüzünlü halim var. yalnızlık, keyifsizlik mutsuzluk yorgunluk derken geberiyorum resmen. dokunsalar ağlayacağım. hayatımın ne kadar boktan olduğunu falan düşünüyorum. derken otobüste ilerlerken mesaj geldi telefonuma. mesaj bizim doğumgünü çocuğundan. hocam iyiki sizi tanımışım. çok çooook çooooook teşekkür ederim. gördüğüm en vs. vs öğretmensiniz diye. o duygu yoğunluğuyla 24 yaşındaki koca adam ben, hüngür şakır ağlamaya başladım otobüsün içinde. bi yandan gülüyorum bi yandan ağlıyorum. akşamdan beri sevindirik oldum. saatte bir mesajı açıp bakıyorum her seferinde nedensiz gözlerim doluyor.

    şimdiye kadar hayatıma bir çok kadın girdi çıktı. bir çok arkadaşım oldu. aşık oldum, aldatıldım. ama tüm yaşadıklarım içinde belki de bana en çok dokunan, bi anda duygu seli yaşatan sözler 13 yaşındaki bir bebenin sözleri oldu. 6 ay önce falan biri çıkıp 12-13 yaşlarında birsürü arkadaşın olucak, onları görmediğinde özleyeceksin, tek bir sözleri bile seni mutluluktan havalara uçuracak dese asla inanmazdım. hala tam bir meslek olarak öğretmenlik çok uzak bana. ama bu çocuklara güvenmek, onları sevmek bunların karşılığını almak gibi bi mutluluk yaşamamıştım hayatımda hiç.

    hepinizi çok seviyorum len.