bu kopege ne ekmek ne de su verin6
profili

  • artık kimsenin misafir sevmemesi

    entryleri okuyorum da insanların misafir sevmemesinin sebebi, misafirlerin yüzsüz ve hain olmalarindan kaynaklanıyor. başkasının evine gidip klimayı 24 saat açan bunu kendine hak gören mi dersin, milletin evini temiz mi pis mi diye kontrol edip arkasından dedikodu yapanı mi dersin, veledine sahip çıkamayanı mı dersin ne ararsan var. istediğin kadar samimi ol başka birinin evine gidiyorsan eşşek değilsen elin kolun dolu gel. uzun kalacaksan yemek masrafına katkıda bulun. rahat rahat yayılma yani.

  • teyzeleri lolitaya çeviren makyaj

    böyle bir değişim değil makyaj bin tane estetik yapsanız da olmaz. filtre kullanıyorlar. zaten hanımlar benden önce yazmıştır eminim.

  • yavru köpekleri dozerle biçmek

    olay ankara ulucanlar hastanesi yakinlarinda oluyor. videoda ayrıntılarıyla anlatmışlar zaten. ben artık yoruldum. yapabileceğim tek şey bu. biliyorum çoğunuzun umrunda değildir ama entry girerek bunu yapan kansızın bulunup işten çıkarılmasını ve hak ettiği şekilde aç ve parasız gebermesini sağlayabilirsiniz.

    https://www.instagram.com/…heet&igshid=k64reywcngxw

    edit : hassas içerik !

    edit: insansı yaratik senin ebendir. hit kasmaya çalışıyormuşuz. amk ergenine bak sanki youtuberım da başlık çok tıklanınca reklam alıp para kazanıcam. siktir git okuma o zaman. nal gibi yazmışım hassas içerik diye için el vermiyorsa tıklama. moralin bozulsun istemiyorsan deliğinden çıkma bütün gün porno seyret. git mini etek giyen kizin asil amaci başlıklarında 31 çek. mal herif. elimize ne geçecekmiş. elimize ne geçeceğini soyleyeyim. belki bu başlık gündeme gelecek, birçok kişi duyacak belki birisi ifşa edecek ve bu garipleri ezen şerefsiz bu sayede bulunup cezalandırılacak. amacım senin keyfini kaçırmak değil sayın pembe götlü ama sen biraz üzüleceksin diye de bu olayları yaşanmamış kabul edemeyiz.

  • sözlükte mesajlaşırken ısrarla fotoğraf istemek

    oğlum manyak misiniz? ne kezbanı ne ilgisi ? kadın sizin yarrak gibi tiplerinizi görmek istemiyor, sizi tanımak tanışmak arkadaş olmak istemiyor. valla erkeğim isterse adriana lima yazsın ben de burdan kimseyle görüşmek tanışmak istemem. ne aç köpeksiniz amk, gidin sevgili ya da arkadaş arıyorsanız sosyal hayatınızdan bulun. amacı kafa dağıtmak için entry girmek olan insanları darlamayın burda.

    kız niye mesaj kutusunu kapatsın ki? sen aç bir itsin diye neden yapsın bunu? atma mesaj çok mu zor? neden kendinizi gördüğü her kıza "slm tnşlm" diye mesaj atan facebook dayısı konumuna düşürüyorsunuz? hem dişi sineğe bile yürüyecek konumdasiniz ama sorsanız türk kızı kezban. hayır işte o kezban değil, sen nasırlı elini siken türk abazasısın.

    eksisozlük bir de burası, facebook, tinder, ınstagram falan değil. gündeme dair bilgi alıyoruz/ veriyoruz o tarz bir platform. ama sözlüğü kız bulmak için kullananlar yüzünden buranın da bir numarası kalmadı.

    sizin gibi abazalar yüzüne biz de her fırsatta kendimizi aklamak zorunda kalıyoruz. efendi olmak bu kadar mı zor? yüzünü görmediğin , aynı şehirde bile olmadığın , üstüne üstlük sana cevap dahi vermeyen bir kızın peşine düşecek kadar mı abazasın. bi ölün ya.

    millet de kızın nickine takmış. neden kadın olduğunu belirten nick alıyormuş. işte abaza dediğin kendi kendini bu kadar ele verir. yani kadın olduğunu anladım , başladım osbir çekmeye diyor. ben diyor nickten bile tahrik olacak kadar açım diyor. bana et verin yoksa damacanayla işimi görmek zorunda kalicam diyor.

    şimdi şuraya kız arkadaşımın dm kutusunu döksem, geçmişte açtığım fotoğrafsiz fake hesaba sırf kız adı yazıyor diye mesaj atan, numara veren, hatta paralı ilişki teklif eden çomarları ifşa etsem hepiniz dünyanın en cool ve en beyfendi insanlarıymışçasına ahkam kesersiniz ama abazanlıkta onlardan kalır yanınız yok ölücü it sürüleri.

  • biberci amcadan alışveriş yapıyoruz kampanyası

    arkadaşlar, yakın bir arkadaşımın sık sık karşılaşıp üzüldüğü zor durumda olduğunu öğrendiği bi amcamız var. bu bir yardım kampanyası değil aslında, sadece emeğiyle var olmaya çalışan amcamızın emeğinin karşılığını vermek.

    bir sene boyunca kuruttuğu biberleri üsküdar'daki mihrimah sultan camii'nin merdivenlerinde usulca, ancak kendi duyabileceği bir tonda "buyurun" diyerek satmaya çalışıyor. dilenmeden, el açmadan, ajitasyon yapmadan, kimseyi sıkmadan.
    eyüp sami yavaş

    belki bölgede bulunan arkadaşlar bu amcamızın biberlerinden almak isteyebilir.
    `https://scontent.fada1-10.fna.fbcdn.net/…e=59c21eb6`

    edit : trolllükle suçlayan, ihtiyacı yok belki de yiaaa diyenler için
    https://www.youtube.com/watch?v=wusbov64uec

  • yunan harbi basit bir muharebedir

    gereksiz insanin gereksiz beyanidir tamam da, arkadaşım yorulmadınız mı günlerdir şu tiplerin laflarını buralara taşımaya? neden bu kadar önemsiyoruz niye sözlükte prim veriyoruz boş yere de canımızı sıkıyoruz hakikaten anlayamıyorum.

    yok cübbeli şunu demiş , yok fesli şöyle konuşmuş. bize ne amk.