man of honor10
profili

  • 5 aralık 2022 istanbul tramvay ile otobüs kazası

    böyle vahim bir kaza olduğunda acaba ölen var mı, nerede olmuş, nasıl olmuş diye merak etmeyip ekrem imamoğlu yazmak mı geliyor gerçekten aklınıza? olm sizin kalbiniz kurumuş, insanlığınız bitmiş, bence bir mağara bulun 70 yıl kış uykusuna yatın.

  • star tv'nin en çok 4 numaralı kanala yakışması

    old skoollar için ilk 4 kanal trt olur hemen ardından 5. kanala ilk özel televizyon kanalı star tivi mecik baks yerleştirilir. aksini iddia eden fetöcüdür.

  • konut fiyatları %65 artacak

    bu adam ne zaman bunu dese konut fiyatları durgunluğa girmiş demektir. konuta yatırım yapmış bir kardeşiniz olarak bunu diyorum, herkes alırken almayın, herkes satarken satmayın.

  • ilkokulda özel okul mu devlet okulu mu

    bu konuda en kötü özel okul bile devlet okulundan iyidir diyen ya hiç araştırma yapmamıştır, ya hiç iyi devlet okulu görmemiştir ya da hiç en kötü özel okul örneklerine denk gelmemiştir. bu kadar net konuşuyorum.

  • 2016 ekonomik krizi

    kriz yok diye bağıran müşterilerimizin birine vadesi gelen çekini ertelemeyeceğimizi söyledik, adam bütün müşterilerinin çeklerini 6 ay ertelettiğini, müteahhit ödemelerinin artık daire ile yapıldığını, bankaların teminat mektubu vermediğini söyleyip 3 ay erteleme yapmazsak çeki ödeyemeyeceğini söyledi. kriz filan yok diye de bağladı. öyle olmayan bir kriz işte.

  • acıbadem muhtarının katledilme anı

    öldüren şerefsiz bir yüzbaşı. burada kuzu kelimesi her zaman askerliğine yapan erler için kullanılmış iken bu görüntüler ile aksi bir ispat bulduğunu sanmak nedir bilemedim.

  • teravih'de olduğu için teröristi görmeyen güvenlik

    10 haziran tarihinde berlin'den istanbul'a geldiğimizde pasaport kontrolü teravih saatinde bomboştu, onlarca insan ne olduğunu anlamadık, seslendik ettik, neden sonra polisler apar topar yerlerini aldı. demem o ki doğrudur yalandır bilemem ama olasılık dahilindedir.

    edit: bizzat yaşadım diyorum adam kaynak yok diyor. olm tebrik ediyorum sizi vallaha bak pırıl pırıl kafanız var güle güle kullanın.

  • oğlumu çöpe mi atayım

    allah kimseyi evladı ile sınamasın, kimse de o yetiştirdi, onun da kabahati var filan demesin, dünyanın binbir türlü hali var.

  • sabah 9 akşam 5 hafta sonu tatil 2500 tl maaş

    neredeyse tüm batı avrupa'nın çalışma şartlarında, hatta daha fazla, çalışıp 2500 lira para kazanmaktır. bir de buna asalaklık, rahatlık, tembellik, ücretli işsizlik diyen çıkabilir bu memlekette. çünkü bizim ülkemizde patron arkadaşlar bir insana üç kuruş maaş veriyorsa gece gündüz, haftasonu çalıştırmalı, asgariden sigorta yapmalı - ya da hiç yapmasa daha iyi, 2500 lira verdiği için ruhunu bile satın alabilmeli. yoksa ne olur? hop başka ülkeye taşınır, sizi işsiz bırakır, ekmek vermez. ekmek parası kazanacaksanız evinize makul saatte dönmeyi, ailenizle de vakit geçirmeyi düşünmeniz asalaklıktır, tembelliktir, işe yaramazlıktır.

  • 20 haziran 2015 rahmi koç'un açıklaması

    bu açıklama için adama kapitalist denmiş ya sabah sabah yine dimağım durdu nutkum tutuldu. yahu kapitalist saiklerle konuşacak olsa bol bol çoğalmalıyız sokaklar ucuz işçi kaynamalı ve biz de ucuz işçi sayesinde daha da zengin olmalıyız demesi gerek iken adam tam tersini söylemiş. yoksa adamın umru olmaz nüfus artmış alım gücü düşmüş bilmem ne olmuş , çin'e dönse kişi başı alım gücü en çok o faydalanacak. yemin ederim 10 kelime ile konuşuyoruz, faşist, kapitalist, dinci, laikçi, kürt, türk, affedersin ermeni o da olmadı yahudi. bir zaman da koç ailesi yahudi muhabbeti vardı sanki suçmuş gibi.