charliegorunumlusawyer6
profili

  • fb'nin süper kupa finaline u-19 takımıyla çıkması

    2 gün içinde gazetede şu haberi görürüz:

    --- spoiler ---

    fenerbahçede süper kupa mesaisi

    u-19 kararından sonra adana demirspor maçında yüksek efor gösteren ve 4 gollü galibiyet alan futbolcular ali koç ile görüşerek süper kupa maçına tam kadro çıkmak için izin istediler.

    galibiyet sözü verdiler

    takım kaptanları dzeko, tadic ve mert hakan yandaş "bizi anamız bugün için doğurdu, izin verin çıkıp galatasaray'ı yenelim. kazanmaktan başka ihtimal görmüyoruz" diyerek başkana galibiyet sözü verdiler.

    kayıtsız kalmadı

    bunları duyan başkan çok duygulandı ve fenerbahçe süper kupa finaline tam kadro çıkma kararı aldı.

    --- spoiler ---

    fenerbahçe yönetiminden birinin 3 lafının 2si kolpadır. 3 günde 300 yalan söyledi adamlar.

    edit: belirtmeyi unuttum, fenerbahçe u-19 takımının 7 nisan günü giresunspor ile öğlen maçı var.

  • mesut özil vs gheorghe hagi

    gelmiş yine youtube'dan 1-2 video izleyip "haciyi izlemesek anlicaz" diyen 30 yaş altı tayfa.

    öncelikle hagi maçın 90 dakikası boyunca sahada bir komutan gibiydi. o yüzden comandante hagi denirdi kendisine. nereye pas atılacağından, nerede şut çekileceğine, kimin nereye koşması gerektiğine kadar takım arkadaşlarına anlatırdı ve gösterirdi. adı anılması yasak olan hakan şükür'ü maç başı 8-10 tane pozisyona sokuyordu ve kendisi bu pozisyonların yüzde 15'ini gole çevirerek 38 gole imza attı.

    kaybederken asla elini beline koyup "bu maç da böyle oldu ne yapalım?" moduna girmezdi. gerekirse anlamsız bir faul yapıp kart görürdü ama saha içi ve dışındakilere ne kadar kazanmak istediğini, kaybetmekten ne kadar nefret ettiğini gösterirdi.

    hagi dünyanın en başarılı milli takımında değil, romanya milli takımında oynuyordu. müthiş bir jenarasyonla beraber başarılar yakalamamıştı. bütün çocukluğunda onu dünyanın en iyi oyuncularından birisi yapmak için uğraşan uzmanlar yoktu. adamın ilk topu dedesinin kestiği bir domuzun idrar torbasını temizleyip şişirmesinden oluşuyordu.

    bunlardan mesut'un kötü oyuncu olduğu sonucu çıkmaz. mesut özil modern futbol'un en çok aradığı orta saha oyuncularından biridir. formda olması durumunda dünyadaki bütün takımlarda fark yaratır. ama bir hagi olamaz. comandante olmak için futbolcu meziyetleri yetmez. karakter olarak farklı olmak gerekir.

  • 19 şubat 2020 ali koç basın toplantısı

    bir galatasaraylı olarak bu adamla dalga geçmemizin sebebini anlamayan arkadaşlar görüyorum.

    sebep çok basit: diğer kulüpler hakkım yendi diye konuştuğunda sanki kendisi türk futbolunun savunucusu gibi çıkıp saçma sapan açıklamalar yaptı. yok taçın peşine düşmeyiz, yok verilmeyen penaltının peşine düşmeyiz, hakemler de hata yapar vs...

    kimse de kendisini uyarmadı sen neden çıkıp her konuda fikir belirtiyorsun diye. azeri bir elemanın tweeti vardı "skimi çıkarmaya korkuyorum mikrofon sanıp dert anlatacak"

    2 haftada bir basın toplantısı düzenlersen kimse ciddiye almaz. geçen sene ettiğin beylik lafların üzerine de geri vites yaparsan senle dalga geçerler. olaylar bundan ibaret.

    tamam sizi de anlıyoruz, başkanınızın arkasında durmak istiyorsunuz da, sevgili kardeşlerim tablo bu kadar vahimken neden arkasında durmak istiyorsunuz? hangi başarısına bel bağlayarak "ali başgan halleder" diyorsunuz? galatasaray taraftarı "istifa da bir hizmettir" pankartı açmıştı geçmişte. siz neden açmıyorsunuz?

    işbu entrydeki sorular gerçek fenerbahçe taraftarına sorulan farazi sorulardır. paralı köpekleri tenzih ederim.

  • 35'lik rakı+250 gr peynir+ kavun+neşet ertaş

    neşet ertaş hariç geri kalanın %60'ı vergidir.

  • kibar insanların kullandığı küfürler

    (bkz: yarrağım)

    bizim gibi ı yerine 2 a ile ağız dolusu söylemiyorlar. bebişim der gibi söylüyorlar.

  • beşiktaş patlamasında yaralanan polisin tweet'leri

    20 tivit aşağıda "orospu çocuğunun biri berkin denen terörist için bir polise dava açtı." diye bir tivit gördüm.

    yine de sana geçmiş olsun kardeş. sizi oraya yollayan teröristlerden korkman gerektiğini anlamışsındır umarım. 12 yaşındaki çocuklardan değil...