radau9
profili

  • şehirler arası otobüs fiyatlarının çıldırtması

    bayram tatilinde köyüne gitmek isteyen çomarın yaşayacağı şok ise paha biçilemez. içimin yağları eriyor. üni çağında yarı aç tok gezen, ayak kokusu sarmış yobaz yurtlarında parasızlıktan sürünen ama ekşide durmadan akp güzellemesi yapan genco, sen de nefesi kokan ailenin yanına bayram tatili için giderken gururla istersin babişkodan artık bu otobüs bileti parasını.

  • 14 şubat 2022 getir para gaspı

    ekşi'ye rezalet başlığı açtığınızda yazışmaların capslerini ekliyorsunuz, inandırıcılığı artıyor ahali.

    sonra şikayet sitelerine yazıyorsun.

    ardından ekşi linkini de ekleyip twitter ve linkedin'den ne kadar üst yönetim varsa etiketleyip halkı bilinçlendiriyorsunuz.

    24 saat geçti, baktın çözüm yok, bankandan chargeback yapıyorsun. getir de o kartını blokluyor, sonra kullanamıyorsun ama paran iade oluyor. platform da rezilliği ile kalıyor.

    iade bir tüketici hakkı, getir ne derse desin. süt ürünleri kaç kez bozuk, ekşi çıktı, her seferinde parasını iade ettiler. toplu iadelerde tutumları değişebilir veya adam yemliyor olabilir, tüketicinin %100 haklı olduğu bir durumda getir bu kadar inatçı olması çok ilginç.

  • 3. doz biontech aşısından sonra oluşan yan etkiler

    hafif kol ağrısı, bol uyku, uykuda terleme, bir tık adele ağrısı.

  • kitap satın alma hastalığı

    "kitap alma yatırımına" dönüşmüştür. zira gelecekte elbet bir gün okurum dediğiniz kitapları bugünden almak ülke ekonomisine göre ciddi bir yatırıma dönüştü.

  • 28 mayıs 2013 taksim gezi parkı direnişi

    7 yıl önce bugünlerde "fetullahın piçleri, yıldıramaz bizleri" diye bağırıyor, seve seve gaza boğuluyorduk. bütün fetullahın dünkü ve bugünkü piçlerine buradan tekrar mesajımızı iletelim. siz bu ülkede serçe bile yıldıramazsınız.

  • eşcinselleri sevmeme özgürlüğü

    2 kitap okumayanlar haliyle kavramları birbirine karıştırmış. basitçe anlatmak gerekirse:
    - abc'yi sevmek veya sevmemek size kalmıştır, kimse bir şey diyemez. eşcinselleri de sevme, domatesi de sevme mantıyı da sevme kime ne.
    - abc'den nefret etmek ise başka bir şeydir. bu bir ırk olunca nasıl ki faşist oluyorsunuz, başka bir şey olunca da benzer bir hastalığa sahipsiniz demektir. yani bu "bamya sevmiyorum" ile "bamyadan nefret ediyorum" arasındaki fark kadar nettir. birisi tercih birisi hastalık.
    - abc'ye saygı göstermek "zorundasınız". kibarca söylemek gerekirse sike sikeeee bu evrende her canlıya saygı göstermek zorundasınız. yok benim dinime göre yok benim enişteme göre yok benim pırasama göre bu kabul görmez cart curt bunlar seni senin çevrende bağlar genç, sokak kapısından dışarı çıktığında saygı göstermek zorundasın. anneniz babanızda suç, sizi hiç yetiştirememiş. "muhafazakar" ayağına yobaz büyümüşsünüz.

  • yeşili sev klitorisi okşa

    babalar gününde "çiçeği öp taşakları yala" pankartımı hazırlıyorum madem.

  • evlenince çocuk gelin sevişince çağdaş kız

    (bkz: artık koynuna 9 yaşında kız sokamıyor diye deliren ümmetçiler)

  • 4 kasım 2016 vpn erişim yasağı

    "burayı okuyorlar, yazmayın" dediniz heyecanlandım. madem burayı okuyorlar: annzmmngrsnbvpnyzlmlardlğnzsktmnpçlr"