liku it8
profili

  • hdp'nin afrin 50 gün oldu tweet'i

    çok güzel bir cevap verilmiş tweettir.

    "adama böyle sike sike düzgün türkiye haritası çizdirirler! hani bölüyordunuz? hani ütopyanız amın feryatları?"

  • 8 mart 2018 pkk'nın afrin'de sivilleri öldürmesi

    iha'larımız tarafından görüntülenen olaydır. it sürüsü, mayın ile tuzak kurarak sivillerin bulunduğu kamyoneti havaya uçuruyor.

    bu videoda olayı gerçekleşme anını net olarak görebilirsiniz. geldiğimiz teknoloji açısından beni memnun eden ancak "barış" diye bağıran maymun sürüsünün katliamı nedeniyle oldukça üzen görüntülerdir.

    edit: anadolu ajansı, videonun ingilizcesini de hazırlamış.

    edit 2: başlıktaki bazı arkadaşların belirttiği gibi bize düşen, bu videoyu sosyal medyada olabildiğince yaymak. anadolu ajansı videonun bir çok dilde çevirisini yapmış. twitter, reddit, facebook, instagram... kim ne kullanıyorsa o mecrada bu videoları yaymalı. yaymalı ki, o iha'yı üretenlere, uçağı kullananlara, gece gündüz demeden bu leş sürüsü ile savaşanlara ufacık da olsa bir desteğimiz olsun.

  • özgür suriye ordusu

    başlığına yine kansızların üşüştüğü ordudur. tsk'ya komuta ettiklerini iddia eden itin eski entrylerine bir göz atın derim. kuyruk acılarını öso'dan çıkarmaya çalışıyorlar.

    afrin'in gerçek sahibi bu örgütün mensuplarıdır. içlerinde kürt, türk, arap bulunmaktadır. bölgeyi yakinen bilen birisi olarak söylüyorum, o bölgedeki kürt nüfusu şuankinin dörtte biriydi ancak. evinden yurdundan edilen insanlar, bugün karşılarına çıkınca ağlamaya başlayan terörist kancıklara kanmayın.

    bugün bu başlığa yazmalarının tek bir nedeni var. o da, bölgede bekledikleri pkk direncinin görülmemesi, raco'nun bir günde temizlenmesi, barajın yarısının kontrol edilmesi, cinderes-afrin yolunun kontrol edilmesi... kısaca tsk ve öso, emdikleri sütü burunlarından getiriyor bu itlerin, havlamalarının sebebi budur.

  • kürdistan benekli semenderi

    dağda tecavüze uğraması muhtemel canlıdır.

    edit: altımda yazan arkadaşa teşekkür ediyorum, hatamı düzeltmiş. evet, türkiye dağlarında tecavüze uğraması muhtemel canlı, olacak doğrusu. zira, kürdistan diye bir yer yok zaten.

    edit2: altımdaki kaçmış doğal olarak. zaten sözünün arkasında durabilecek kadar onur yok sizde. entry'nin silinmesini beklemiştim, öyle de oldu.

  • 1 ekim 2017 talisca'nın attığı tekme

    niyet okuyucu tinerciler tarafından kabul edilmeyen tekmedir. alper'in niyeti kötüymüş, talisca'nın niyeti iyiymiş! vay anasını adamlar federasyona sahipler diye, kuralları da kafalarına göre dizayn ediyorlar.

  • taksicinin pkk'lı diye polislerce öldürülmesi

    inandırıcılıkta çığır açmış hikayedir. "polis pusu kuruyor, taksici sokağa giriyor, polis tarıyor". propaganda yapan itler yüzünden doğruyu, yanlışı ayırt edemez olduk. polisin, askerin yaptığı bir yanlış varsa da inanamaz olduk.

    edit: evet bir hikayenin daha sonuna geldik. "masum taksici" uzaktan çok da masum görünmüyor.

  • sezgin tanrıkulu

    açık açık pkk destekçisidir. atatürk'e olan saygımdan chp'ye laf etmek istemiyorum ancak bu terörist yardakçılarını barındırdığı müddetçe, chp'nin hdp'den farkı yoktur gözümde. bahsi geçen iha'lar, son 1 yılda yüzlerce köpeği geberttiği için bu açıklamanın kasten, bilerek, birileriyle istişare edilerek yapıldığını düşünüyorum.

  • 1 tl'ye alınacak en güzel şey

    yaklaşık 0.3 dolar.

    (bkz: yatırım tavsiyesi değildir)