mavi tavuk5
profili

  • 18 yaşında kız 36 yaşında erkek birlikteliği

    18 yaşındayken, yaşıtı oğlanları parası yok diye küçümsemiş kadınlara dert olan ilişkidir.

    ben şimdi 40 yaşındayım, ömrüm fakirlik içinde geçti, yaşıtım kızlar etrafta zengin babasının altına spor araba çektiği oğlanlardan, valıklı adamlardan dönüp bana bakmadılar, arada tipimi beğenen bir iki tanesi, bir iki sevişti, sonra yine zengin sevgilisine döndü, şimdi para bende ve niye dönüp yaşıtım kızlara bakayım?

    25'ten büyük kıza dönüp bakarsam, suratıma tükürsünler.

    paramı çatır çatır 20'lik kızlarla yiyeceğim.

    o daracık götlerini sabahtan akşama kucağımda hoplatırken, 20'lerinde kendilerini ölümsüz sanan geri zekalı kızların 40'larına gelirken nasıl bunalıma girip yalnız kaldıklarını hatırlayarak kahkahalar atıcam ve elbette kucağımdaki kızın ağzına boşaltıcam yükü.

    kadınları sevmiyorum, çok da keyfim yerinde. onları ihtiyaçlarımı giderecek malzemeler olarak görüyorum. ayrıca düşüncelerine de saygı duymuyorum, bu yüzden de hiçbir kadınla tartışmıyorum. ablalar bik bik bik bik ötüyor, kulaklığımı takıp işime bakıyorum.

    itirazı olan, dilekçe yazıp göndersin, bi ara değerlendirmeye alacağım.

    bayan değil karı.

  • baba olmak istemeyen erkek

    karımla evlidir.

  • 4 kasım 2016 standard & poor's kredi notu kararı

    hükumetin abd ile anlaştığını gösteren (büyük) sürpriz karar.

    hdp'ye de aynı günde yapılan operasyon şimdi anlam kazandı. abd, suriye'de kürt koridoru kurmaktan vazgeçti ve türkiye ile işbirliği yapmaya karar vermiş olacak ki, kürt siyasetçiler de artık gözden çıkarılmış durumdalar. abd kürt siyasetçileri terk ettiğine göre, onları artık kimse kurtaramaz.

    aynı gün, abd'de piyasalar açılınca s&p de, abd hükumetinin emriyle aldığı negatif görünüm kararını yine abd emriyle durağana yükseltti.

    bunun türkçesi şu:
    ırak sınırına dayadığımız tanklar ve ırak'ı işgal etme tehdidimizi abd ciddiye aldı. yani, türkiye'nin pazarlıklarda kabul ettiremediği şartları, tankları görünce kabul etmek zorunda kaldılar.
    +
    suriye'de pyd'nin yerine artık türk ordusu ve türkiye'nin desteklediği militan kuvvetler savaşacak.

    önümüzdeki hafta dolar düşer. bugün hisse alanlar önümüzdeki ay güzel para kazanacak.
    +
    cb bugün iş dünyasına yaptığı konuşmada artık faizden değil, diğer yatırım araçlarından (borsa) para kazanın dediğine göre, iş ve finas dünyası ile bu konuda anlaşma sağlanmış. borsanın bugün %6 düşmesi de bunun işareti. hdp operasyonu ile küçük yatırımcı panik olup satışa geçti ve cb ile anlaşan iş/finans dünyası şimdi o hisseleri toplayıp, bir iki aya çok güzel para kazanacak. faizden bir yılda kazanacağı parayı borsadan bir ayda kazanacaklar. hdp operasyonunun medyada en büyük gündem maddesi olarak kör göze parmak şeklinde gösterilmesi de hükumetin bu finansal panik ortamının yaratılmasını kasten istediğini gösteriyor. yoksa bu haberler medyada küçücük bir ara başlık olarak geçerdi. yıllar önce kck operasyonunda binlerce kişi gözaltına alınırken, magazin programlarının arasında minik detaylr olarak yer aldılar. bugün ise sabahtan akşama kadar içimiz dışımız hdp oldu, çünkü faiz lobisine, faizden vazgeçmeleri karşılığında, bütün sene faizden kazandıkları parayı borsadan bir iki ayda kazanma sözü verilmiş olduğunu düşünüyorum. bunun için de iş adamlarına karlı pozisyon alabilecekleri bir ekonomik kriz verilmeliydi. yani bugün yaşanan her şey ince ince planlanmış, kasten yaratılmış bir krizdi.

    normal şartlarda dünyayı ayağa kaldırıp türkiye'ye tehditler yağdıracak pkk hamisi avrupalı liderlerin, sadece ık mık, gak guk edip elle tutulur bir şey söylememeleri de yukarıdaki tezi ayrıca doğruluyor. abd ne karar aldıysa, avrupa da ona uyar. hdp operasyonunun, abd ile türkiye arasındaki anlaşmaya dayanması nedeniyle avrupalılar da sus pus.

    s&p'nin açıklamasıyla şimdi dün gece yarısından beri oynanan tiyatroda taşlar yerine oturdu.

    bu kadar dünya meselesi bence yeter. bu yaşananlar zerre sikimde değil. karıma geri dönelim. benim meselem o.

    karımdan tiksiniyorum.

  • evlilikte eşten tiksinme eşiği

    çoğu erkek için, "düğün akşamı"dır.

    çünkü hayat arkadaşı diye yanınıza aldığınız karının, "gelinlik giyicem, prenses olucam, altın takacaklar, altınları anam tutacak, görümcem bana surat yapıyor, kaynanam bana laf çaktı," muhabbetleri yapan bir ruh hastası olduğunu anladığınız an bu düğün anıdır.

    bekar erkekler, "evlınını kıdır bını gırımıdın mı, ıptıl mısın?" diye kafa sikmeyi çok seviyorlar biliyorum ama hiçbir erkek bunu yaşamadan bilemez, bilemiyor. özellikle de kızlar artık erkekelri evlenmeye ikna etmek için bu çirkin yüzlerini tamamen saklayarak bambaşka bir kadın rolü yapıyorlar. o gerçek yüzleri ise tamamen düğünde ortaya çıkıyor.

    siz şimdi gidip 18 yaşında harvard'ı bitirmiş, 19 yaşında doktorasını vermiş, 20 yaşında profesör olmuş, 21 yaşında uzaya çıkmış, 22 yaşında mars'ı kolonileştirmiş, 23 yaşında uzaylılarla iletişim kurmuş, 24 yaşında dünyaya sonsuz enerjiyi hediye etmiş bir kızla 25 yaşında evlenebilirsiniz.

    böyle bir kız asla ucuz varoş düğün kızı olamaz dersiniz. kızın söylemlerine, yaptıklarına, eğitimine, geçmişine, cv'sine bakarsınız. o kızın, düğün yapıp gelinlik giyecek, kaynana-görümce kavgası çıkaracak kız olacağına ihtimal bile vermezsiniz.

    ama evlilik teklifinin ardından sizin şaşkın bakışlarınız arasında, gelinlik seçimi ve düğün hazırlıkları başlar, sonunda da düğün akşamı gelir ve "hurşiiit, senin bu kız kardeşin bana surat mı yapıyor? hurşit buraya gel takı merasimi olacak akrabalarımız bize altın takacak. hurşit, senin akrabaların biraz cimri mi, ne o öyle gram altın takıyor bunlar! ay ben kimle evleniyorum hurşit?"

    allah belanızı versin.

  • evlenilecek kadında aranacak en önemli özellik

    dişi olmamasıdır.

    bakın gençler, abi nasihati dinleyin, evleneceğiz insanı tartarken, ne kadar dişi olduğunu ölçün.

    ne kadar az dişiyse o kadar doğru insandır. çünkü dişilik bir hastalıktır.

    şimdi, dünyanın yarısını oluşturan kadınları kalkıp hasta oldukları için tedavi etme şansımız var mı, yok. o yüzden onlarla yaşamaya alışmaya çalışıyoruz ama varlıkları, bünyeleri, zekaları, mantıkları, ruh halleri bu dünyada var olmaya elverişli olmayan, var olabilmek için bir erkeği kandırıp kendilerine bekçi köpeği yapmak zorunda olan bir canlı türünden bahsediyoruz.

    bilim dünyasında bu tür yaşam formlarına parazit ismi verilir. parazitler, bir başka canlıya yapışıp onun enerjisini emerek hayatta kalırlar. kendi başlarına ise var olmaları mümkün değildir.

    şimdi, bu dişi kardeşlerimiz insan değiller mi? evet insanlar.
    elleri, kolları, bacaları, gözleri, ağızları, beyinleri yok mu? evet var.
    bir kadın, bir erkeğin yaptığı her şeyi yapabilir mi? istese alasını da yapar.

    peki o zaman, sürekli zengin koca arayan, sürekli sömüreceği adam arayan bu canlılara nasıl bir açıklama getirirsiniz?

    işte ben bu "kafa yapısına" dişilik diyorum. dişi olmakla kadın olmak farklı şeyler.

    kadın, bir et parçası, bir vücut, bir insandır.

    dişi ise "içinde erkeği sömürmek üzere programlanmış özel işletim sistemine sahip bir kadındır."

    peki, dişileri nasıl tanırsınız?

    bu tespiti yapmak da çok basit:

    -sevgiliniz mağazalardan çıkamıyor ve sürekli alışveriş yapıp, elbise, ayakkabı, çanta mı alıyor?

    -sevgiliniz, evlilik deyince ortak bir hayat kurup hayat arkadaşlığı yapmayı değil de, gelinlik giyip düğün yaparak göbek atmayı, dans etmeyi, prensesçilik oynamayı mı anlıyor?

    -sevgiliniz, evlilik söz konusu olunca, nişanı kız tarafı, düğünü erkek tarafı, yatak odasını erkek, mutfağı kız tarafı yapar gibi hesaplara mı giriyor?

    -sevgiliniz, "hayat ortak hayat müşterek" gibi sikko ergen kız/dalyarak feminist lafları ediyor ama iş masrafları, faturaları ödemeye gelince, tuvalete mi gidiyor?

    -sevgiliniz, çevresindeki diğer kızlarla sürekli çekişme ve laf sokma yarışı içinde mi yaşıyor?

    -sevgiliniz, demet, hande, sibel, ebru, cart curt gibi pop şarcılarını takip edip, tv8'de acun yarışmalarını mı izliyor?

    -sevgiliniz, bir şey öğrenmek için değerlendirebileceği zamanı sürekli, makyaj, kuaför, parti, dizi, yarışma, dedikodu gibi boş işler için mi harcıyor? yani kendini geliştirmek için bir gram çaba harcamıyor mu?

    o zaman siz bir dişi ile birliktesiniz demektir.

    başka bir büyüğünüz söylemediyse ben size söylemiş olayım. sonra kimse bizi uyarmadı demeyin.

    o ilişkide yarak senin donunda olabilir ama sikilen taraf sen olacaksın genç arkadaşım.