sabuncuhoca3
profili

  • istanbul başakşehirspor

    bir takım düşünün.

    taraftar sayısı 30 bin etmez.

    pazarlama gücü, reklam, marka değeri yok.

    bir geçmişi, tarihi, başarısı vs. yok.

    stadını karşılıksız olarak hükümet yapmış.

    arda'ya 4 milyon euro, clichy'e 3 milyon euro, adebayor'a 2.5 milyon euro ödüyor.

    birçok futbolcusu milyon euro üzerinde para kazanıyor.

    üç büyükler dahil olmak üzere tüm kulüpler maddi sıkıntı yaşarken bu abidik gubidik kulübün öyle geçen seneden beri değil, uzun süredir thy, vodafone, medipol, ziraat bankası gibi 19 tane sponsoru var.

    sonra da burada bazı embesiller "adamlar çatır çatır oynayarak lider. siz ne yaptınız?" diyor.

    doğru ya, adamlar çatır çatır oynuyor. siz de haklısınız. çünkü sizin kafanız ancak bu kadar basıyor.

    tanım: bu sezon şampiyon yapılıp katarlılara satılmazsa iktidar değiştiği zaman asansör gibi amatör kümeye düşecek takım.

  • gaziantep valisinin canlı bomba açıklaması

    haberin detayları bu şekilde.

    "gaziantep valisi ali yerlikaya dün antep'te ışid hücrelerine yapılan operasyon sonucunda kendisini patlatan ışid'ci için "kendisi bombayla ilgili ev sahiplerine bir sıkıntı olmaması için karşıdaki inşaatta kendisini etkisiz hale getiriyor" dedi. aynı vali daha önce de bir ışid'ci için "bey" demişti."

    zorunlu edit: videonun problemli tarafı nedeniyle yorumumu kaldırıyorum. haberin yanlışlığının farkındalığı olması için başlığı da silmiyorum arkadaşlar.

    kaynak

    zorunlu edit: vali ali yerlikaya'nın sözleri belirli bir kalıp içerisinde videolaştırıldığı için canlı bombanın komşularına zarar vermek istemediği düşüncesi anlaşılıyor, ancak videonun tamamında anlamın tam olarak böyle olmadığı ortaya çıkıyor. bu konuda yeterli araştırmayı yapmadığım için önce özür diliyorum. ancak şunu da unutmamak gerekir ki, siz bir valiyseniz ve türkiye cumhuriyeti'ni alenen tehdit eden bir terör örgütünü konuşacaksanız sözlerinizi iyi seçmelisiniz. böyle anlam ikiliğine mahal verecek sözler medyanın oyuncağı olabilir. belediye başkanları es geçtik de, bir vali güzel konuşsun bari.

  • klavyede f ve g harflerinin yerleri değiştirilsin

    ülkemizde değerli önder reis-i cumhur ve "yol arkadaşları" tarafından verilen emirlerle itinayla sürdürülen fetö operasyonları kapsamında fg harfli araç plakalarının toplatılması kararı alınmıştı. ben olayı biraz daha genişletiyorum ve ülkemizde çoğunluklu kullanımda olan qwerty klavyede yan yana bulunan f ve g harflerinin yerlerinin değiştirilmesini talep ediyorum. yan yana bulunan bu harfler açıkça fetullah gülen'i sembolize ediyor ve genç beyinlerin algılarına bu iğrenç zatın baş harflerini kazıyor.

    şimdi geliyoruz en bomba olaya.

    işin başka boyutu da var. f ve g harfleri bu klavyeye rastgele yerleştirilmemiş. şimdi klavyeyi kimin icat ettiğine bakalım. bu klavyenin mucidi christopher latham sholes amerika doğumlu. ancak bilin bakalım amerika'nın neresi?

    doğru tahmin ettiniz, pensilvanya. kaynak

    görüyorsunuz değil mi oynanan oyunları. yıllar önceden planlanmış bu oyunu bozmak için türkiye cumhuriyeti devletini göreve davet ediyorum.