cok sahane insan6
profili

  • tff'nin yabancı futbolcu sınırını 16'ya çıkarması

    11 yabanciyla sahaya cikarken yabanci siniri gelsin, turk oyuncular formayi kaptiktan sonra daha fazla yabanci hakki.

    gercekten galatasaray'in durumuna gore sekillenen bir konu bu.

  • denizlispor'un fenerbahçe maçı paylaşımı

    ne zaman bir anadolu takimi uc buyuklerden biriyle oynamadan bu tarz provokasyonlara girse, sahada bir yerinde patlamistir. bu sefer de zehirli oku denizli atmis, gidin rahat rahat mac sonu 2 oynayin simdi.

    o aralar gelenden gidenden dort yiyen galatasaray'a biz de dort atmak istiyoruz diyip dokuz gol yiyen kaleci vardi o geldi aklima.

    bir de bayagi eskilerde kocaelispor sampiyonluga, fener de orta siralara oynarken guvenc kurtar'in mac oncesi artistlikleri fena patlamisti, 4'luk olmus, kadikoy'de mac sonu saha ortasina yumruk sova cagrilmisti.

    bir suru ornek vardir boyle de niyeyse bu ikisi hemen aklima geldi.

  • 2020-2021 tff süper lig sezonu için isim önerileri

    (bkz: 20-21 civarı takım sezonu)

  • 20 şubat 2018 bayern münih beşiktaş maçı

    millet ya dalga geciyor, trolleme falan var ya da taraftar cok havalanmis. beraberlik iyi sonucmus da, besiktas alirmis da. hep bir agizdan hem de.

    futbol bu, hersey olur tabi, ama normal kosullar altinda iki farkli maglubiyet iyi sonuctur besiktas icin. 3-0, 4-0, 4-1 falan bu macin normal sonucudur. beraberlik falan, hele galibiyet tarihi sonuctur, yillarca unutulmayacak basaridir. olsun alkislariz ama beklentiyi de fazla saapmamak gerek. karsidaki alman makinesi.

  • doğmuş olmak istenen ülke

    dunya haritasini acalim. atina, helsinki, vancouver ve los angeles sehirlerini bularak birer nokta ile isaretleyelim. sonra bu noktalari hemen hemen bir dikdortgen olusturacak sekilde birlestirelim. iceride kalan alanda herhangi bir yer.

  • galatasaray

    yabanci kisitlamasi varken yabanci, kisitlama kalktiktan sonra da yerli transfere agirlik veren takim.