sessiz yeni masumiyet benim8
profili

  • 15 ağustos 2018 dolar kuru

    yıllar önce rize'nin bir köyünde kuran kursu ve köy okulu için köylülerden çay yardımı istenir.. köylü o gün topladığı çayı kursa ve okula bağışlayacak, kurs ve okul da o bağışı nakte çevirecektir. günün sonunda kuran kursu için 3 ton çay bağışı yapılırken, okul için 200 kg çay bağışı yapılmıştır. aslında rize için şaşırtmayacak bir sonuç değil mi? işte şaşırtıcı olan ise olayın sonundadır. muhtar bu bağış olayına içerlemiş, köylüyü cuma günü camide yakalamıştır. imamın yerine çıkıp şu konuşmayı gerçekleştirir:
    - kursa 3 ton, okula 200 kg çay bağışı yaptınız. kurstaki öğrencileriniz yarın en fazla şu minareye çıkıp ezan okur, ama okuldaki öğrenciler yarın uzaya çıkacaktır. o yüzden kursa verdiğiniz çayları, okula bağışlıyorum.
    bu olay yaşanalı 30 yıldan çok olmuş. maalesef artık böyle düşünen muhtarlarımızın da nesli tükenmekte... fen liseleri, süper liseler, anadolu liselerinin sayıları azalırken, imam hatip liselerinin sayısının giderek artması, şu anda dolar kurunun artmasına neden olduğunu hala algılayamadınız mı?

  • 22 mayıs 2018 tam 25bin usd milli gelir müjdesi

    adam yıllardır cumhurbaşkanı, başbakan, milli eğitim bakanı, ekonomi bakanı, genelkurmay başkanı, anayasa mahkemesi başkanı vs. bunlar yetmedi, muhalefet de ben olacağım deyip duruyor.

    tek adamlık böyle olsa gerek.

  • atatürk'ün herkesten saklanan üvey babası

    saklanmıyordur. bilmeyen cahildir. mustafa kemal atatürk zübeyde hanım'a evlendiği için gönül koymuştur.
    ulan bir sikim bildiğiniz yok. öğrenince de yeni bir bilgiymiş diye satmaya çalışıyorsunuz.

  • yılbaşı kutlamasanız olmaz mı

    çevremiz kan gölü ile, insanlar şehitler tepesi’ne gidip gelirken, ardında kayseri’de yeni bir bomba yüklü araçla saldırı düzenlemişken, halep kan ağlarken trabzon'da havai fişekler patlatarak stadyum açılışı yapmasanız olmaz mı?

    olmuştur.

  • narkozluyken beşiktaş tezahüratı yapan genç

    yarmıştır. insansın lan insan! maç sonucunu da soruyor. duygulandım yahu. gülüp, gülüp duygulandım.

    link

    edit: defalarca izledim. asdfasfas

    -talisca geldi mi?

    ulan şu adamı tesislere çağırmaları lazım. bir maça davet etmeleri lazım.

  • atatürk fethullah gülen'i tanısa ne derdi

    -arkadaşı istiklal mahkemesine alalım bi

  • büşra erdal

    telefonla arayıp "ne oldu lan yarraam" demeyi isteyen milyonlarca insan vardır.

  • bakın brexit sonucunda ab'de kalma kararı çıkacak

    bu adamın kahvedeki adamdan farkı yok. onlar kadar düşünebiliyor. bakış açısını değiştiremiyor. onlar gibi atar yapıyor. gaza geliyor. söyleniyor. zaten o yüzden kazanıyor. yani bu adam siyaset yapmıyor. çapı o kadar