abeautifulday3
profili

  • evlilikte aldatan taraf hapis cezası almalıdır

    abartmayın. iki insan arasındaki bir sözleşmenin bozulması nihayetinde. tazminat verir, nafaka verir.. hapis ne? yok artık aldatanı assınlar. oldu.

  • sağlıkçıların biz yandık herkes yansın agresifliği

    yine toplanmış doktor düşmanları.

    sağlıkçılar biz yandık herkes yansın demiyor. ülkenin ekonomisini salak salak bitirmeseydiniz, milletin yastık altı parasına bile göz dikmeseydiniz, şu süreci en başından beri mantıklı önlemlerle yürütseydiniz hiçbirimiz yanmazdık diyor. zaten biz işimizin gereğini yapmaktan imtina etmiyoruz, ama hala önlem almıyorsunuz, politikaları düzgün uygulamıyorsunuz ve bu yüzden vakalar artmaya devam edecek diyor. bakın çin bitirme noktasına geldi, bizde niye hala günde 6000 vaka çıkıyor diyor. 6000 de yalan ya neyse. şunu bir anlayamadınız gitti.

  • milli kütüphane'nin kapatılması

    tam bir çomar faaliyetidir... zaten yıllar önce tarihi kitapları hurda diye kilosu 15 kuruşa sattıkları da ortaya çıkmıştı:
    http://www.haberturk.com/…su-15-kurusa-tarihi-belge

    ben yıllarca ders çalışmak için gidip geldiğimden biliyorum, milli kütüphane ankara'nın göbeğinde her gün yüzlerce öğrenciye hizmet veren büyük bir kütüphane. sadece tus kpss çalışanlar değil, akademik araştırma yapanlar, kaynak tarayanlar da geliyor buraya. zaten şehirde bilim kültür namına ne kaldı ki? aynı zamanda cumhuriyetin simge binalarından biri olduğu için hedef tahtasına konulmuş olabilir diye düşünüyorum.

    hem bu kadar kaynağı kaçaksaraya taşıyıp ne yapacaklar? sanki adam okuyor. sen bu kadar kaynağı zar zor araştırma yapmaya çalışan öğrencilerden kaçır mega cahile götür orda küflensin. süper fikir. hey allahım.