45arti1degolyiyenyazar4
profili

  • iftarver.com

    maaşım bu ay yarım yattı, diğer yarısını alabilecek miyim bilmiyorum. 1 ay sonra ne durumda olacağım onu da bilmiyorum.

    sadece 2 paketle destek olabildim.

    belediyeler böyle çözümler bulmalılar, tebrik ediyorum.

    ayrıca ben müslümanım ve 20 senedir olduğu gibi inşallah bu sene de oruç tutacağım, başlık altında birçok kişi müslüman olmadığını ama ona rağmen destek yaptığını belirtmiş. hepsine teşekkür ediyorum.

    o zaman bu kampanya ramazan kampanyası olarak kalmamalıdır, sene boyunca devam etmelidir. ara ara reklam edilerek yoğun katılım alınmalı, onunla beraber hep devam etmelidir.

  • cedric carrasso

    yedek kaleci için yaşı gayet uygundur.
    yedek kaleci yaşlı olur, tecrübeli olur. zaten çok yetenekli genç kalecin varsa bu kaleci oynamadan gelişemez ki. muslera sakat ya da cezalı olursa kendisi kaleye geçecek. ki muslera kart görebilen bi kaleci. sezonun önemli maçlarından birisine denk gelse, frikikten aşırtma yiyen eray'ı kalede görmek istemem.

    maliyeti de çok uygun. eray'a güveneceğime ona güvenirim.

  • 2016 ekonomik krizi

    ülkenin en çok rağbet gören sınavlarından kpss'ye 1 milyon 220 bin kişi giriyor, sen bu sınavda 1 milyon 210 bin kişiyi geçiyorsun, hatta bazı arkadaşların 1 milyon 215 bin kişiyi geçiyor ama atanamıyor, ortada atama yok. %1'lik dilimin çok altında olan insanlara bile devlet kadrosu veremiyorsun, hem de on binlerce kişi atılmışken yeni kadro veremiyorsun, dolar uçuyor, benzini arabayla kovalasan yakalayamazsın öyle uçuyor, hala kriz yok.

    kriz nedir acaba?

  • gökhan gönül dokuz senede iki defa şampiyon olmuş

    tüm takım arkadaşları 9 senede 5 kere şampiyon olurken kendisi 2 kere olup çok ayıp etmiştir.
    mesela aziz başkan tüm takımı geçti, 8 kere şampiyon oldu 9 senede.