bayanacizane6
profili

  • 2.00 ile mezun olan vs 4.00 ile mezun olan

    4.00 ile mezun olan; disiplinli, çalışkan ve sorumluluk sahibi olduğundan kader olarak daha başarılı olacak, ortalaması ile değil.

    ortalamasının kaç olduğunu bile hatırlamayan ben buna bir örneğim. hâlâ aynı beklenti düşüklüğü, aynı hedefsizlik, aynı hırs yoksunluğu, aynı yerinde sayma potansiyeli.

  • moral bozuk olunca kaçılan yer

    kaçılan yeri bilmem de şahsen moraller bozukken birinden yardım istemek sağlıksızdır. bunu kimse yapmasın, bu çok saçma. daha saçması gelene kadar en saçması bu.

    ben depresif anlarımda sorunlarımı açmamaya, dertlerimi ortaya dökmemeye gayret ederim. sonuçta siz o ruh halindeyken size iyi gelmesini isteyeceğiniz kişi ya da kişiler bambaşka bir ruh halinde. size çok büyük ihtimalle ihtiyacınız olanı veremeyecekler. ha köstek olurlar ama.

    kendinizle kalın. moraliniz aynı kalır belki ama daha çok bozulmasından, kimsenin sizi anlamadığı ya da önemsemediği psikolojisinden kurtulmuş olursunuz. kimse beni anlamadı değil ben kendim anlatmadım dersiniz.

  • sesi işitilince mutlu olunan enstrümanlar

    klarnet tabii ki.

  • açım diyen erkeğe dışarıdan söyleyelim diyen kız

    şu erkeklerin birileri tarafından doyurulmak zorundaymış gibi davrandıkları embesil hallerine kılım.

    komşumuz bizdeyken kocası aradı. noldu ki dedik acaba bi şey mi oldu dedik. kadın 15 dakika falan aşağı inip geri geldi. geldi dedi ki benimki böreği beğenmemiş yemek ısıttım uyuza dedi. yemek yapmak da değil bakın "yemek ısıtmak". adam yemek ısıtamıyor. özürlü zaar.

    kadın o kadar börek yapmış, hanzademiz beğenmemiş, bir de üst kata telefon açıyor gel beni doyur diye hiç utanmadan.

    tanrım yalvarırım şu adamın götündeki keyiften biraz da bana. çeyreği olsa yeter.

    böyle erkeğe börek açan kadın değil yumurta kıran kadın bile çok. ama yavşak şansı işte... senin adamlığına tüküreyim...

    edit: "kocası evdeyken kadın sizde ne arıyor" sorusu soran birkaç mesaj aldım. özrü kabahatinden büyük derler ya çok doğru hakkaten. bu sorunun hiçbir yerinde sevgiye dair bir kırıntı olduğuna ihtimal vermiyorum. bu soruda tek bir itiraf var: erkek hiçbir şekilde evde yalnız bırakılmaması gereken 3 yaşında çocuktur.
    güzel mesajlar da geliyor olsa da mesaj alımımı kapatıyorum. bugün bir "ekşi yazarı yurdum erkeği" daha görmeye tahammülüm yok.

    edit 2: mesajı kapatmadan önce taze taze yetişen mesaj: "sanki atomu parçalıyordunuz belki karısını özledi"
    gözü de kör ruhu da kör.
    anlattıklarımdan bunu çıkarmış ve belki dediğine bakmayın böylesine sinirlenecek kadar bu ihtimale inanmış ve hala oksijen tüketiyor.
    hangi kadın kendisini özlediğinden yanına çağıran erkeğe öfkeyle "uyuz" diye hitap eder bilemedim şimdi.

    (bkz: favori almış entry düşmanlığı)

  • hayattaki en büyük motivasyon kaynağı

    benimkisi "kendini sevmek"

    benim arkadaşım da kendim, eşim de kendim, evcil hayvanım da kendim galiba.

    kendi kollarını koklayan, omzunu falan öpen insandan da başka ne beklersin ki.

    bir de şu okulu bitirip para da kazandık mı iyice kendi kendimin her şeyi olacağım. ne yazık ki hâlâ benim bana yetmediğim tek mevzu para.

  • survivor 2016

    oyunları alp kırşan oynattığında dersine asistan girmiş üniversite öğrencisi gibi hissediyorlar mıdır acaba?

    bir acun programı. bu akşam kafayı taktığım.