herzamanki gibi8
profili

  • 20 yaşındaki kızın 40 yaşındaki adamla çıkması

    ilişkiyi yumuşatanlar hep kendileri üzerinden empati yapıp heyecanlanıyor. kendiniz üzerinden değil, kızınız üzerinden hayal edin.

    20 yaşındaki kızınız ‘baba sevgilimle tanıştıracam seni’ diyor, karşınıza sizden 3 yaş küçük kelli felli adam çıkıyor hahahahah.

    bence yorumlardaki gibi sevgi pıtırcığı olmasınız, bir tane geçirirsiniz.

  • londonphile

    uçurulma sebebini okudum ve utandım.
    12 yıl olmuş ben sözlükte yazmaya başlayalı. düşünsenize “aşkito”nun beğenmeyeceği bir entry yazıyorsun ‘kalbim bunu sözlükten uçur’ diyor cart diye 12 yıl çöpe gidiyor.
    lan madem burada muhalif olamayacaktık bizim burada ne işimiz var ? gider damgalanma riskini alarak twitter’da yazarız o zaman.

  • o ölünce türkiye refaha kavuşacak düşüncesi

    o gün sabah güneşin bile bir başka doğacağını düşünüyorm.

  • adana'da 22bin tiyatro biletinin 2 saatte bitmesi

    bu olay izmir de olsaydı sayfalar dolusu övgüler yağardı. adana olunca bi sessizlik hakim olmuş.

    sözün özü ; adana halkının sanata ve tiyatroya verdiği değerin güzel bir örneği.

  • van'da yeni doğan bebeğe tecavüz edilmesi

  • ak parti'nin herkesin sempatisini kazanması

    hiçbir muhalifin fikri 15 temmuzdan sonra akp'ye karşı pozitif yönde değişmedi. sadece bu kesimde bir sessizlik hakim. sebebi ise ota boka 'egm' tehtidi alınabileceğini bilmeleri. devlet dairesinde çalışanlar için ise durduk yere feto örgütü damgası yememek için herkesin ağzını sıkıca bantlaması durumu var.
    daha dün haber kanalı'nda nurşen mazıcı kovuldu. o yüzden muhalif kesim sessizliğini koruyor ve bu da akp'lilerin gözünde rte'ye karşı bir sempati arttı intibası yaratabilir.
    bunu da ancak akp'liler öyle sanır.

  • fenerbahçe

    ''fenerbahçe yüksek divan kurulu'nda kritik bir karar alındı. laiklik tartışmalarının yapıldığı dönemde, üyelerin laiklik ilkesine sahip çıkacağı yönündeki sözleri büyük alkış aldı. fenerbahçe'de tüm tesislerin isminde "atatürk" ibaresinin geçirilmesi önerildi.

    üyeler başta statlar olmak üzere ülkedeki tüm tesislerden ‘atatürk’ ibaresinin çıkarıldığını belirterek, bir vefa örneği teşkil etmesi amacıyla fenerbahçe’nin tüm tesislerine ‘atatürk’ isminin eklenmesi yönünde yönetim kurulu’na öneride bulundu. ''

    helal olsun. bizim fikret orman 'say'ın cumhurbaşkanım' diye dursun, cumhuriyet ilkelerine sahip çıkan fenerbahçe oldu.
    umarım öneri kabul edilecektir.

    http://amkspor.sozcu.com.tr/…ile/haber.php?p=487804

  • arda turan

    eğer psikolojik olarak bir uyumsuzluk var ise türkiye'den kopamamış olmasındandır. tv ne zaman açsam her yerde arda. hiç bişe yapmasa konferansa canlı bağlanıyor, her reklam teklifini kabul ediyor.
    her şey para olmamalı kop git buralardan be.
    bedeni, ruhu her şeyi türkiye'de. ya ben olsam türkiye hattı telefon bile kullanmam sadece ailem ile görüşürüm.kafamı sadece takıma odaklarım. eminim antrenmandan çıkar çıkmaz acunu falan arıyordur.