sibertenik9
profili

  • haluk bayraktar'dan ekrem imamoğlu'na hodri meydan

    ilk başlık tutmayınca yenisini açmışlar. moderasyon uyuyor tabii.

    edit: “imamoğlu beni gör” çalışması. hadi tanım da yapalım.

  • erdoğan deha mıdır sorunsalı

    (bkz: prompter dahisi)

    erdoğan bir kukla arkadaşlar. elbette kanlı canlı ve bilinci yerinde olarak her şeye dahil. elbette karı çok çok büyük. ama günün sonunda kukla.

  • hacettepe'nin 500 öğrencisini yurtlarından atması

    bir ayda “yolunu bulmanın” yolu şehri tanımaktan geçiyormuş ya. ben doğduğum büyüdüğüm şehirde “bir ay sonra evden çık” desen sokakta kalırım. tanıdığım tonla insan da öyle. istanbul’da üst üste oturuyoruz.
    anladım nefretinizi püskürtecek yer arıyorsunuz ama son dakikada öğrencileri mağdur eden bir karar alındıysa bunun çözülmesi gerekir normalleştirilmesi değil.

  • 12 temmuz 2023 maltepe kayıp kız ilanı

    maltepe geniş bir bölge. en azından arkadaşlarıyla nerede buluştuğu, ne giydiği, en son nerede kiminle görüldüğü, bir araca binip binmediği, telefon sinyalinin takip sonucu gibi bilgiler daha fazla yardımcı olabilir. “amber alert” benzeri bir sistem maalesef bizde yok. ama en azından biraz daha detay verilmeli diye düşünüyorum. evet insanlar iyi niyetli olarak ilgileniyor ama ilan yetersiz . bazen böyle durumlarda aslında kimin yanında olduğu bilindiği halde baskı oluşsun diye kayıp ilanı veriliyor. o da mümkün.
    bir an önce bulunur umarım.

    edit: ilana en son maltepe sahilinde görüldüğü yazılmış. maltepe sahili de yine çok geniş bir alan ama en azından bir ek bilgi.

    edit2: kıyafet bilgileri gelmiş. bir suserın daha belirttiği gibi bu havada kapüşonlu ceket giymesi ilginç.
    bir de ilanda tarih belirtilmesi gerekir. açılan başlık 12 temmuz kayıp şeklinde ama dün kayboldu yazıyor, ilanda da öyle. stresten karışıklık olabilir ama ilana net tarihi yazın, “dün” olmaz.

  • 26 mayıs 2023 malatya esnafı basın açıklaması

    arkadaş; sarayda yaşayan adam, uçak filosu, ultra lüks makam araçları dikkatini çekmiyor da “kes memurun maaşından” diye akıl veriyor.

    ne yaşıyoruz biz hakikaten… ne yaşıyoruz!?

  • kedileri kısırlaştırmak

    siz de bahçenizde, caddenizde her gün ölü kedi toplayın, yavrular beşer beşer yılda 2-3 kez her kediden 10ar tane gelsin...
    apartmandan gürültüye dayanamayanlar (malum çiftleşme zamanlarında) zehirleme, toplatma kararları alsınlar, tek başınıza karşı durmaya çalışın...
    neyse sonra siz de muhtemelen akıl hastası birinin saçma sapan lafını, sanki herkes böyleymiş, sanki hiç yazılmamış gibi "kedi kısırlaştırmak" budur diye buraya döşeyin:

    (bkz: kedi kısırlaştırmanın zalimlik olması)
    (bkz: kısırlaştırmayı destekleyen hayvansever)
    (bkz: kediyi köpeği kısırlaştıran zalim insanlar)
    (bkz: hayvanını kısırlaştırıp hayvanseverim diye gezmek)

    hem etrafla, hem üç kuruşa bilmem kaç tane hayvan doyurmakla, ezilmesinler, donmasınlar diye vs. uğraş ki ben nefret ediyorum bunu dillendirmekten, ne facebook ne de başka bir yerde bu konuda aktif değilim. artık bıktım uğraşmaktan.
    bi de zaten yakalanamayan ve her halükarda üreyecek onlarca kedi varken bir iki tanesini de kısırlaştırıyoruz diye hiçbir fikri olmayıp akıl hastalarıyla bir tutanlar da yetti.
    yettiniz.

    edit: ha mesele metodolojik olmamasıymış. 15 teyzenin bir araya gelip kedi kısırlaştırdığı yerlerde kedi kalmazmış (cidden neresi orası, yok öyle 15 teyze)...
    "insana zarar vermedikçe" dokunmamak gerekiyormuş...
    kediler her yeri sardığında, metodolojik zehirleme ve toplatmalar gerçekleştiğinde de, ki kedi çoğalma grafiğinde kaçınılmaz son budur, omuzlarını silkip öbür tarafa geçer bunlar. çünkü metodolojiktir, yersen.

    edit2: genelleme yapmıyorum deyip, başka başlık açarak hakaret eden bir zavallının metodolojik ilgi çekme çalışmasıymış.
    he manyak teyze he...

  • atalay filiz

    müge anlı'nın, dişine göre bir suçlu bulmanın heyecanıyla, "atalay filiz hmmm a.f. kullandığı isim furkan altın hımm f.a." şeklinde şifrelerini tahtada çözüp, zekasına övgüler yağdırdığı, uzak bi yerlerden tanıdık gibi gelen seri katil.

    bacım anladık "amcamgille kız kardeşimi telefonla konuşurken görünce küreklen tepikledik" tiplerinden bıktın da bu da katil yani.

  • 8 mayıs 2016 recep tayyip erdoğan konuşması

    yahu bu ülkenin satılan her taşından aldığı komisyonları, "kucağımıza gelecek" dediği adamların yedirdiklerini kulaklarımla duymasam, oğlunun milyon dolarlık gemilerinden, artık ihya olmuş her ihalenin altından çıkan ahbaplarına çarşaf çarşaf gazetelerde okumasam inanacağım da...
    nasıl olsa artık iki dakika önce söylediğini bile inkar edebilen birinden bahsediyoruz, onun iki dakika önce söylediğini ondan önce unutan bir kitleden bahsediyoruz. tam bahsediyoruz bir gülme geliyor.
    sonra bakıyorum ağladığı mazlumlara her tarafımız ölüm, nefret... ucu bir tek bu saraydaki, füzesavarlı ağır cephaneli, kefenli, ordulu adama dokunmuyor. ama yine de en mazlumumuz o. tiksinmiyor musunuz ya? nasıl başarıyorsunuz bunu?

  • recep tayyip erdoğan

    memleketin yüzde ellisinin dine karşı hazımsızlık duyduğunu zanneden uyanıkların adamı.

    evet kürtaj uludere'dir, sezaryen cinayettir, reza bey ise hayırseverdir, yusuf yerkel danışmanımdır, kupon araziler benden sorulur, oğlumun vakfına hayrına milyon dolarlık yardımlar yağıyor arkadaşlar...

    bilime, araştırmaya ayrılan bütçe diyanete ayrılanın yanında kuş kalır. deprem vergileri yola savrulur. havuz medyasına, yandaşlara vatandaşın parası hiç edilir.

    ergenekon ayağına insanları içeri atılır, insanlar basbas bağırmasına rağmen soruların çalındığı inkar edilir, pkk'nın ışid'in ülkenin dört bir yanında yuvalanmasına izin verilir... çok şey yapmayın.

    sıkıntı çıkarsa paralelden olmuştur. kandırıldık vs.

    çekemeyen anten taksın.. yok dur neydi.. "müslümanlığı hazmedemiyormuş" erdoğan karşıtları evet.

    ahahahha.... paralı, adi şerefsizler sizi.