gates3
profili

  • 16 temmuz 2021 çeşme white beach rezaleti

    beachlere gidenler kazıklanmalıdır ve kötü muameleye maruz kalmalıdır ön kabullerimi bir kenara koyamadığım için okuyamadım. bu senior specialistlerin sikko mekan maceralarından gına geldi.

  • maaşlar düşük olduğu için çalışmamak

    büyük bir haz ile 3 ay önce istifa ederek yaptığım şey.

    istanbul'da en çok çalışılmak istenen yerlerde sürekli ilk 10'a giren bir şirkette zamanının asgari ücretinin 2,9 katı ücretle işe girdim. 1. yılda 2,86 katına düştü. 2 yıl boyunca çektiğim her türlü ağız kokusu sonucunda ise 3,11 katı net ücret alıyordum. covid'le terfim ertelenmeseydi 3,44 katı olacaktı* bu arada birim içerisinde aldığımız zamlar şirket ortalamasının çok üstü.

    4 yıl kolej + üniversite derecesi + yurtdışı yüksek lisans + 2 yıl deneyim = asgari ücretin 3,1 katı. adama sen benimle taşşak mı geçiyorsun diye sorarlar. burada kimseyi rencide etmek niyetinde değilim ama şahin s'le mahallede klitoris avına çıkan adamlardan en az 10 kat emek vermişimdir bu hayatta. şimdi buraya patronuna ne kadar kazandırdıysan osundur diyen kraldan çok kralcı taşralı dalyaraklar damlar ama söyleyeyim; eskiden ilk işinizde asgari ücretin 4-5 katı gayet normal sayılırdı ki bahsettiğim şirketler öyle süper para veren p&g falan değil. düzgün eğitim almış adamlar için böyle idi. insanlar o sebeple ösym kapılarında ağlardı.

    mevcut durumda dil bilen okumuş az deneyimli adamın 10.000 tl altına çalışması emek sömürüsüdür. sizin maaşınızdan kestikleri birkaç bin tl, üst düzey yöneticinin saatlik escort parası. buna izin vermek size kalmış.

  • bakire olmayan kadınla evleneceklere tavsiyeler

    bakire olmayan kadınla evlenecekler kimler amk hepimiziz. birbirimize mi tavsiye veriyoruz anlamadım ki.

    27 yaşında eli yüzü düzgün bir kadın düşünelim. islam inancı zayıf ya da yok. zina çekincesi yok. sizce bu kadının cinsel ilişki yaşamama ihtimali var mı? ben eskiden evet var cinsellik her şey değildir falan gibi kandırırdım kendimi 20'lerin başında. ama öyle bir dünya yok. şunu da söyleyeyim arkadaşlar; kadınların tümü cinselliği erkeklerden daha çok arzuluyor ve hayatlarının temelinde bu var. öyle barış, kardeşlik, sadıklık, komiklik falan palavra. güzel kadınların yanındaki çirkin erkekler de 45 dk erekte olan adamlar.

    neyse konu bu değildi. diyelim ki evleniyorsun. bu kadının bakire olma sebepleri nedir?

    1-çok çirkin olması, ki 10 üzerinden 3-4 puan verdiğim kadın arkadaşlarımın one night maceralarını dinliyorum.
    2-allah korkusu (bu kadınların %80'i falan kapalıdır zaten kapalı kadınlar da çat çut sevişmek için 25'den önce evlenirler, kalanı da 100 kapalı kızın yanındaki açık-makyajlı ama dekolte giyinmeyen kızdır. radikal olmasa da moderate müslüman ararlar)
    3-sosyal fobi (%2-3 falan)

    biri çıksın ve desin ki ben 25 yaşın üstündeyim ve bu 3 sebep olmadan bakireyim. öyle bir şey yok, öyle bir dünya yok yani.