samuel joao8
profili

  • kuşunu yiyen köpeği av tüfeği ile vuran adam

    abartılı yorumlara konu olan adam. köpeğinize ayı saldırsa ayıyı vurmaz mısınız? kuşuna saldıran köpeğe de aynısını yapmış işte. insanın da bir hayvan olduğunu, vahşi hayatta yaşadığımızı unutanlara şaşıyorum.

    edit: canlıların motivasyonları kendilerini bağlar. köpeğin ereği, karnını doyurmaktır. adamın ereği, öç almaktır. köpeğin tercih hakkı vardı, kuşu öldürdü. adamın tercih hakkı vardı, köpeği öldürdü. insan nedense kendini diğer hayvanlardan ayrı bir yerde konumlandırmak zorundaymış gibi bir hava estiriliyor doğal hayata ters bir şekilde.

    edit2: insan da tüfek de doğanın sonuçlarından dememiz medeniyetsizlik, lakin kendisinden farklı düşünene entrylerinde katil, keko, ergen, orospu çocuğu demek medeniyet. işte demek istediğimi bu yazdıklarınızla ispatladınız. hepimiz hayvanız arkadaşlar, oyna devam.

  • milletin %55'ine çomar demek

    yanlış söylemdir. %45'ine çomar diyoruz.

  • 4-0 kazanılan maçın rövanşında hükmen yenilmek

    bilmemekle birlikte, bu tip rövanşlı maçlarda eminim ki bunu yapan takım direkt olarak elenir turdan. bu sebeple yapılmaması icap eden gereksiz ve fair play'e aykırı eylemdir.

    edit: lakin, şu konuyu ben de merak ediyorum; direkt maça çıkmamak değil de maç içinde, maç 0-0 iken psg 5 kırmızı kart görseydi. ee arkadaşım 5 kart gördün direkt seni turdan eliyorum demesi de saçma olurdu. çok enteresan bir durum.

    edit2: direkt elenir diyen arkadaşlara sorum; mesela ikinci maçta da 4-0 önde son dakikalarda bir kavga çıktı, 5 kırmızı çıktı. 2 maçı da yenen takım elenmiş mi olacak? bana göre maç içinde kartlara göre hükmen oluşmasında ciddi bir boşluk var.

  • yerli kıtalararası balistik füzeye isim önerileri

    (bkz: 15 temmuz şehitleri balistik füzesi)

  • ateizm

    hakkında rahatsızlık tanımı yapılan inançsızlık halidir.

    soruyorum size; görmediği şeylere inanıp hayatını buna göre şekillendiren şizofrenik insanlar mı normaldir? yoksa görmediğim şeye inanmam kardeşim, materyalistim ben diyen insanlar mı normaldir?

    başka sorum yok, hadi ötede oynayın.

  • misvak dergisinin laiklik karikatürü

    doğru mu? değil
    komik mi? değil
    acınası mı? evet

  • laikliğin ülkeye zulüm terör ve sapıklık getirmesi

    (bkz: dinlerin yasaklanması gerekliliği)

    olmayan şeylere inanan, uzmanlarca şizofren teşhisi konulabilecek insanların kendileri normal de biz diğerlerin anormal olduğunu iddia etmesidir bilakis.

  • adblock'un reklamcılara 21.8milyar $ kaybettirmesi

    en başından beri hayvan gibi değil insan gibi reklam verilseydi oluşmayacak olan durumdu.