bana kedicik derdi9
profili

  • 1 şubat 2020 fenerbahçe'nin verilmeyen golü

    galatasarayli olarak net goldur, tartismasi dahi yok. gordugum en komik kararlardan biriydi, berat'in takimina verdiler maci.

  • ferdi kadıoğlu

    (bkz: #98240668)

    daha önce de 50 dakikaya 1 gol 1 asist sığdırmış oyuncu. bu sezon toplamda oynadığı 90 dakikanın altında sürede 2 gol 2 asist ile oynuyor.

    ersun hocam.. ya neyse ben bir şey demek istemiyorum.

  • jean michael seri

    türk takımları bıkmadı premier lig'in şişirme bedelli çöplerini toplamaya. herifin piyasa bedeline bakıyorsun 25 milyon euro, güya hücum özellikleri baskın ortasaha oyuncusu ama istatistik'ine bakıyorsun koca sezonda 4 gole katkıda bulunmuş. tempo desen yok, savunma desen yok, e ne var aq? nereden geliyor bu 25 milyon'un kaynağı? türkiye ligi'nde 30 gol atsan transfermarkt 8 milyon euro yazıyor en fazla, premier lig'in çöpünü 15 milyon euro'dan başlatıyorlar.

    fenerli olarak aşırı soğuk bakıyorum premier lig transferlerine. geçen sezon bizim mallar topladılar slimani'leri, ayew'leri, moses'ları, alayı 20 milyon euro'luk çöp. iyisini alamayacaksan hiç bulaşmayacaksın bu lige, iyisine de zaten kapıyı 50 milyon'dan açıyorlar.

    fransa ligi iyidir, wylan cyprien gibi seri'nin 30 katı potansiyele sahip adamlar seri'den düşük piyasaya sahipler, abanacaksın fransız zencilerine asla yanıltmaz.

  • steven n'zonzi

    hayat cok ilginc olaylarin yasandigi, garip bir olgu.

    fenerli'yim, bayramin ilk gunu evde bos bos oturup duyum arastirirken arkadasim yazdi antu'da n'zonzi'yi bize yazmislar, mehmet danaci miydi neydi hiyarin teki vermis duyumunu, benim de asiri begendigim bir adamdir, ta sevilla zamanindan beri ulan soyle adam gelmedi takima diye izleyip ic gecirdigim bir oyuncudur. ananiskm dedim beni aldi bir heyecan, ulan olur mu olmaz mi yarim saat konustuk tartistik, sonra herifin transfermarkt profilini actim baktim 23 milyon euro yaziyor, gecmis transferlerine baktim daha gecen sene 27 milyon euro odemis takimi, zaten bonservis isi yalan da basit matematikte kiralama ucreti oyuncunun guncel bedelinin 8'de biri falan oldugundan 3 milyon civarina kiralayabilir miyiz diye konustuk durduk, o gece yastiga kafami koydugumda kafamin etrafinda cember halinde ucusan nzonzi'ler gordum.

    ertesi gun soylentiler kesildi, ondan sonraki gun de gs'ye yazmaya basladilar. ulan yok artik dedim mesaj attim bizim arkadasa yine gulduk tasak gectik, aksamina bi baktim anam dimarzio yazmis, yine dedim siktir git olmaz oyle sey sonra bi baktim guvendigim iki italyan muhabir daha yazmis gs'ye, vardir bir hayir deyip uyudum kalktim oglene dogru baktim zaten olan olmus.

    bizi daha neyle test edeceksin acaba ya rabbulalemin, daha neyle test edeceksin? yeter al canimizi da kurtulalim nedir bu cektigimiz dayanacak gucumuz kalmadi artik isa mesih gibi butun insanlik icin cilemizi cektik actik kollarimizi teslim olduk sana, ya al canimizi artik ya sal bizi gidelim yolumuza.

  • 10 aralık 2018 fb'nin ersun yanal ile anlaşması

    hayirli olsun diyelim artik, anlasma kesin. tadi damagimizda kalmisti o sezonun, gs ajaninin sabotajina ugramistik.

    basarili olur mu olmaz mi tartismasi cok genis bir konu. ama ne zaman ersun yanal konusu acilsa aklima yazin takip ettigim mustafa hoca diye transfer dedikodusu veren bir youtuber geliyor. cok salliyordu bence ama cocu sorulari soruldugunda adam diyordu ki guveniyorum ama icimden bir ses biz dorduncu yildizi ersun yanal ile takacagiz diyor. ersun yanal'in lanetinin uzerimizde oldugunu, ancak ersun hoca geldiginde kara bulutlarin dagilacagini iddia ediyordu. gulumsemeyle birlikte hakli cikmasini umut ediyorum, bende de benzer bir hissiyat var.

    hissiyatlari birakip mantigimizi devreye sokarsak uc sebepten oturu bu sefer basarili olabilirmis gibi gelmiyor. birincisi ikinci kez goreve gelen isimler en azindan bu ulkede hic basarili olamadilar, buna herkesin cok basarili gordugu fatih terim de dahil. ucuncu seruveninde yine sampiyon oldu ama ikincide kovaladilar, daum'undan tutun da herkesin basina geldi bu. ikincisi beklentiler mevzusu. ersun yanal'a dair taraftarin beklentisi haddini asti artik, adam isa mesih'imiz oldu. belki ikinci seferlerin basarisizliginin aciklamasi da budur, basarili olmus insanlardan ayni basari bekleniyor ama sartlar ayni olmayabiliyor. ucuncusu kadromuzun boklugu. bana gore ligin en kotu kadrosuna sahibiz, bu kadroyu degil ersun yanal'in, gokten melaikeler inse adam edebilebilecegini pek sanmiyorum.

    ama hepsini bir kenara birakirsak takim 17. sirada. yani evet ersun yanal'dan beklentiler cok yuksek ama takimdan sezona dair beklentiler de kumede kalalim yeter'e kadar dusmus vaziyette inanilmaz sekilde. ersun hoca'ya dair beklentileri anti'leyip notr bir calisma ortami sunabilme imkani var bu durumun ki ben oyle olacagini dusunuyorum. yani ersun hoca 10 hafta once gelseydi takimin basina herkes sampiyonluk bekleyecekti ama bugun takimi ilk 5'e soksa bir cok insan fazlasiyla tatmin olacak muhtemelen.

    yani ne ideal, ne de tekinsiz bir ortamda geldi takimin basina bence, sansi bolsun bu kadroyla isi zor. sahsi olarak kendisinin futbol bilgisi ve vizyonuna guveniyorum, fenerbahce'yi sadece gecmiste yasattiklariyla degil, sahip oldugu donanimla da hakettigini dusunuyorum.

  • bedelli askerlik

    cikarsa catir catir parami verip yapacagim askerlik. gariban senelerdir verdigi oyla benim hayatimi sikerken iyi, ama ben garibana haksizlik olmasin diye gidip cerablus'ta geberecegim, he oldu amk.

    her millet hak ettigi gibi yonetilir. akp doneminde cikacak ucuncu bedelli olacak bu. eger bu ulkenin cogunlugunu garibanlar olusturuyorsa ve hala bu ulkede akp yuzde 50'nin uzerinde bir oyla iktidar olabiliyorsa gariban zaten halinden memnundur, siz kafanizi bosuna yormayin.

  • 17 temmuz 2016 ekonomik boykot direnişi

    bunların ülkesi burası öyle mi ? diledikleri gibi selalarını okurlar, şeriat bayraklarını açıp mehter çala çala beynimizi sikip bırakırlar değil mi, her şeye hakları var nasıl olsa ? bu ülkede ben de varım diyebilmenin kalan tek ve en güçlü yolu ekonomik boykottur. eğer o bayrakları anasının amına kadar sokmak istiyorsan yarın evinden çıkma, aylar, haftalar boyunca tüketimini düşür, sadece ihtiyacın olanı al, yeşil sermaye'den alışveriş yapma. bu sistemi döndüren sadece paradır. paranın suyu kesildiğinde değil kendi vatandaşından, rusya'dan israil'den bile özür dileyen bunlar değil mi ? neyi bekliyoruz daha o zaman ?

    bu ülkede büyük çaplı bir ekonomik boykot her şeyi değiştirir. şimdi yapmazsan bir daha hiç yapamayacaksın.

    tek edit: başlığı açarken bu ülkenin muhalifinden hiçbir sikim olmayacağından zerre şüphem yoktu açıkçası, elimdeki kısıtlı imkanlarla son vatandaşlık görevimi yapayım dedim doğru bulduğum değerler adına, bim'in gofretinden vazgeçemeyen mi dersin, yunan'a iteleyen mi dersin, hiç şaşırmadım. çok sikimde de değil dürüst olmak gerekirse, bırakalım herkes kendi kafasını yaşasın, yarın bir gün ışid'in o bombaları evlerinin önünde patladığında herkesin aklı başına gelir, durumun ciddiyetinin farkına varır. bu ülkenin keyifşinas muhalif kesimi bundan daha iyisini hak etmiyor.

    açtık başımıza kalmasın bari bir boka yarasın, bir suser arkadaşımız düşünmüş emek vermiş, bu konuda bir web sitesi hazırlamış, güzel fikirleri var tam olarak hayata geçmiş olmasa da, biraz destekle en azından böyle bir protesto içinde yer almayı düşünen beyin sahibi dostlarımıza daha çok kişiye ulaşabilecek, daha sağlıklı bir portal kazandırabiliriz diye düşünüyorum;

    (bkz: #61772704)

    www.ekonomikboykot.com

    son olarak bazı götverenler için ek edit: kastettiğim bayrak şanlı türk bayrağı değil şeriat bayrağıdır, vatan haini arapperest döl artıkları anlamazlar. ezan ile de bir derdim yok, benim de kulağıma ezan okunmuş, şu anda meydanlarda akp mitingleri için gece yarısı okutulan siyasal sela ile büyük derdim var ama.

  • susma haykır mültecilik de vatandaşlık da haktır

    memleketin haline bak ya. bu sefer yer degistirdiler akpli'ler saydiriyor akp'ye, marksistler arkasinda duruyor. yemin ediyorum deliler sirkine dondu amk yeri.

  • devlet bahçeli

    unutursam anami siksinler !!