felix octavius5
profili

  • adana'nın en iyi kebapçısı

    dede kebap gibi bir neidugu belirsizlik yemeyin kardesim. adana kebabin yaninda pilav servis eden geri zekalilara ek olarak bir de bu hanzular cikti basimiza kebabin yanina ayak kokulu curuk sogan kabugunda bekletilmis makarna servis ediyorlar.

    adana kebabi tablacidan yenir, eski adana'da erciyes, birbicer, buyuk saat civarinda cinaralti gibi yerlerde yenir. ama makarna ile servis yapan yaldizli boyali sacma sapan yerlerde yenmez.

  • antidepresan etkisi gösteren yemekler

    77 dogumlu dedeler icin anne elinde yapilmis kizarmis patates, biber, patlican ve bayat ekmekle yogurularak yapilmis et koftesi.

    onume koysalar bir kazan dolusu yerim. olsem, mezarimin basina getirseler mezardan kalkip yerim.
    yerim yani, tutamam kendimi.

  • 26 kasım 2020 ayçiçek yağı gümrük indirimi

    ucsuz bucaksiz verimli tarim topragi olan bir ulkede yapiliyorsa, vatana ihanet olarak kabul edilebilir.

    benzer uygulamalar farkli alanlarda da yapilip, o ulkenin kendi vatandaslarinin uretmesine ve kazanc saglamasina engel olunuyorsa katmerli vatan hainligi olarak kabul edilip, hukuk eliyle elbet bir gun cezasinin verilecegi de gonullere su serpmelidir.

  • ateistlerin aleviliği hiç eleştirmemesi

    mevcut turkiye muslumanlari icerisinde alevilerin kimseye bulasmadan kendi inancini yasamasinin dogal sonucudur. kaldi ki; alevilik turklerin oz inanci olan samanlik ile harman olmus islamdir ve kucaklar, girtlak kesmez, kadin erkek ayrimi yapip insanlari birbirinden sogutmaz.

  • adana'da gangbang partisi yapmak

    kafa kesip, cocuk siken orospu cocuklarindan yegdir.