mavi yaprak3
profili

  • hesabı erkek öder bu bir görgü kuralıdır

    bu ülkeye medeniyet gelmeyecek anlaşıldı...

    hesabı davet eden öder. (o yüzden aslında ilk buluşmada davet eden er kişi ise, hatun kişiden hesaba ortak olmak istediğini belirten cümle beklemek de yanlıştır.) (hatta davet sahibi, hesabı misafirleri fark etmeden - örneğin hatun kişi tuvalette iken - öder ki bu konuşmalar hiç yaşanmasın)

    ortada bir davet yoksa hesap masadaki kişi sayısına bölünür.(herkesin benzer şeyleri yediği bir kişinin sadece kahve içip kalkmadığı varsayımı ile tabi ki)

    ortada bir davet olmasa da masadaki bir kişi diğerinden belirgin şekilde fazla kazanıyorsa, ( örneğin liseli yeğenini clube götüren dayı, kendisinden 2-3 kıdem altındaki çalışanla yemeğe çıkan direktör vb) fazla kazandığı bariz olan kişi öder. (misafirin ortak olma hakkı saklıdır)

    bu kadar basit ya, altı üstü üç tane kural var. kadın erkek yok!

  • libidosu yüksek kadın

    az önce tuvalete girer girmez 3~4 tane ardarda flaş sesi duydum. "biri benim fotomu mu çekiyor yoksa" diye gayri ihtiyari bakinirken kapalı kabini fark ettim. istifimi bozmadan ellerimi yikamaya yöneldim, suyu açtığım sirada içeriden stratejik planlamanin yeni stajyeri kız çıktı. yüzünde aptal bir sırıtıma ile telefonuna bakıyor ve tek eliyle de gömleğinin içindeki badisini düzeltiyordu. beni fark edince bir panik oldu ve hızla çıktı hemen. hah işte libidosu yüksek kadın tam da bu bence. günün ortasında sevgilisine çat diye tuvalette çekildiği fotolari yollayan, yazdiklari, söyledikleriyle adami masasindan kalkamayacak hale getiren kadın.

    epeydir böyle yaramazliklar yapmadığımı hatırladım şimdi düşününce. insanin libidosu yüksek olsa da aksama kendisini böyle karşılayacak bir adam olmayınca ister istemez köreliyor tabi. * ben şu stajyer kızla muhabbet edeyim bari biraz, deli çağlarımi hatırlatır.

  • schengen uyumlu türk pasaportu

    beni mi beklediniz yahu pasaportları değiştirmek için acebağ?
    daha 2 hafta önce dünyanın parasını verdim ve 10 yıllık olarak yeniledim.

    gerçi ab ile vizelerin kalkması hepten ütopik bir durum, ben de durduk yere niye kaygılanıyorsam sanki. *